Şimdi Ara

Hometech Neo HD Smart 1500 Uydu Alıcı A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
51.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • starcom firması yada ithalatçısı kim önemli olan bu marka ile kıyas etmeyin Örnek:Termal-Olimpia iyi bir marka idi yazılımı üretimi tamen kore idi çin değildi ithalatçı kapandı ama destek hala devam ediyor yazılımı....Boş hayallerle yaşamayın......
  • İyi hoş da ya modül ve kart girişi.Paylaşım var mı.Tam bir bilinmeyen.Sağlıcakla.
  • işlemciden haber yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umcor81

İyi hoş da ya modül ve kart girişi.Paylaşım var mı.Tam bir bilinmeyen.Sağlıcakla.

minik cihazlarda modül girişi olmaz,kart girişi var ayrıca a101 paylaşımla vermez dışarıdan bir satıcıdan yükleticeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

HOMETCH pazarda tezgah kapma yarışında.Destek olmadıktan sonra arıza yapsa ne yapacaksınız A101 ver parça yok yurt dışından gelecek miş gibi laflar olmadı1 ay bekle olmadı paranı vermesi için 1 ay daha bekle git gel git gel olmaz bu.....

hometech ve starcom (ikiside aynı firma) teknik destek ve çalışanlarının çok iyi olduğunu söylüyorlar

http://www.sanalpazar.com/Starcom-Hd-2500-Mini-Uydu-Alici__isp4765094

evet starcom ve hometech adı altında satılıyor mediamarktta 230 tl

aral ithalatçı firma playstation3 oyunları ve blueray film ithal eden bir firma uydu sektörünede girmişler

arızalı ürünlerini 2 günde tamir edip yolluyorlar ,

• bugün cihazı aldım açtım herşey sorunsuzdu menüsü görselliği gayet güzel şıktı. Kanal geçişleride güzeldi. PVR, Multimedya oynatıcısı herşey sorunsuz hızlı ve güzeldi, taaki ethernet'i deneyene kadar cihazın etherneti bozuk çıktı. Ethernet kablosunu taktığımda hiçbir tepki yoktu cihazda. Kablodada sorun yok. Değiştirmeye gittiğimde cihazlar tükenmiş şansıma :) Bende para iadesi almak zorunda kaldım. Ama kumandası boyutu felan çok hoşuma gitti fazlada ısınmıyordu. Alanlara hayırlı olsun ne diyeyim.
  • quote:

wifi'si yok wifi desteği var.Uydu alıcısına fazla para bayılmamak isteyenler için ideal olabilir. Cihazda ethernet ve cccam desteğide varmış. İşlemcisi iyiyse ben almayı düşünüyorum açıkcası, kötü çıkar beğenmezsem iade ederim.

Destekten kastınız harici usb wifi modem midir?

Birde kumandayı görmesi için göz felan var mı? Yani bu tarz cihaz kullanmadığımdan TV nin arkasına saklama şansımız olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svelto -- 22 Kasım 2012; 13:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svelto

quote:

wifi'si yok wifi desteği var.Uydu alıcısına fazla para bayılmamak isteyenler için ideal olabilir. Cihazda ethernet ve cccam desteğide varmış. İşlemcisi iyiyse ben almayı düşünüyorum açıkcası, kötü çıkar beğenmezsem iade ederim.

Destekten kastınız harici usb wifi modem midir?

Birde kumandayı görmesi için göz felan var mı? Yani bu tarz cihaz kullanmadığımdan TV nin arkasına saklama şansımız olacak mı?

wi-fi'den faydalanmak için cihazın usb girişine harici wi-fi adaptör takmanız gerekiyor. Evet kumandası için göz var kablolu. Cihaz inanılmaz küçük ve sevimli diğer cihazlar iğrenç gözüküyor şuan gözüme. Aklım halâ bu cihazda kaldı. 150 liraya bu boyutlarda etherneti olan uydu alıcı arıyorum hala bulabilmiş değilim. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

http://www.sanalpazar.com/Starcom-Hd-2500-Mini-Uydu-Alici__isp4765094

uydu cihazı uyducudan alınır

a101'in verdiği garanti şartlarını verebileceğini zannetmiyorum. 1 aya kadar kesintisiz para iadesi yapıyorlar. + Kargo bekleme derdi yok ekstra kargo ücreti yok :) Bozuk sorunlu çıkarsa stoğa göre anında değişim yada para iadesi... Verliğiniz linkteki fiyat 150TL, 150TL + Kargo ücreti kimsenin alacağını pek zannetmiyorum. 135Lira olursa anca satılır zaten bu tür uydular çinden kargo dahil wifisi bile içinde 45Dolara getirtilebiliyor. Aliexpress.com bu sitelerin başında geliyor. Mesela Skybox M3 diye çift işlemcili bir uydu var 60$ harika bir cihaz ama Türkiye'deki satıcılar nerde dandik en uyduruk en ucuz cihaz var onlardan sipariş ediyorlar hep malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 22 Kasım 2012; 16:48:24 >

• slm
    garantiyi a101 vermez ithalatcı firma verir
    kargoda yapmaz marketten gidip raftan alırsın denemeden sonra bozuk veya kanalları yüklenmemiştir vs yazdıgın gibi geri verirsin

kargo ücretide türkiyenin her yerine 6.5tl tutar

çevresinde a101 olmayanlarda var

amacımız cihazı almak isteyenlere uygun linki vermek

hem her forumda cihazı nerden bulurum cihazı begendim diyorsun nerden alabilirim diyorsun burda var gel al diyince satıcıya sataşıyorsun
    bu ne perhiz ne lahana turşusu

git alibabadan al cihazın bozulunca çine servise yollarsın !!
  • kimse almadı mı başka deneyen yokmu hd görüntü kalitesi kanal geçişleri nasıl
  • quote:

slm
    garantiyi a101 vermez ithalatcı firma verir
    kargoda yapmaz marketten gidip raftan alırsın denemeden sonra bozuk veya kanalları yüklenmemiştir vs yazdıgın gibi geri verirsin

kargo ücretide türkiyenin her yerine 6.5tl tutar

çevresinde a101 olmayanlarda var

amacımız cihazı almak isteyenlere uygun linki vermek

hem her forumda cihazı nerden bulurum cihazı begendim diyorsun nerden alabilirim diyorsun burda var gel al diyince satıcıya sataşıyorsun
    bu ne perhiz ne lahana turşusu

git alibabadan al cihazın bozulunca çine servise yollarsın !!

Her foruma cihazı çok beğendim nerden bulabilirim diye yazdığımıda nerden çıkardınız? Ben böyle birşey yazmadım. Cihazın menü görünümünü, multimedya oynatıcısını beğendiğimi söyledim bu da suçmu oluyor? Dikkatli okursanız yazımı para iade garantisi yazdığımı görürsünüz. Cihazın 2 yıllık garantisini ithalatçı firmanın verdiğini herkes bilir. Cihazda da tüm kanallar yüklüydü ve sıralıydı. Ne yani kanal yüklü değil diye 20-30 lira daha fazla para ödememizimi bekliyorsunuz? aliexpress.com dan cihaz bozulursa diye bir dert olmaz kusura bakmayında gerekirse 2 tane birden cihaz alınır sizin sattığınız fiyata. Kaldıki bir çok güvenilir satıcıda gönderim kargo ücretsiz yani cihaz sorunlu bile olsa gönderiminiz ücretsiz oluyor önemli olan satıcı yani. Ve dispute denen bişey var. Aliexpress'den uyduruk cihazları 30-40 dolara alıp 150-250 liraya satmak kolayına geliyor bazı kurnazların tabii... Ve şunuda belirtiyim benim kimseye sataştığım felan yok siz kendi kendinize gelin güveyi olmuşsunuz. Burası bir forum saygı kuralları çerçevesinde istediğim olumlu olumsuz eleştiride bulunabilirim buna siz karışamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 22 Kasım 2012; 17:50:53 >

• ben 30 dolar çinden almıyorum her isteyen kalkıp 50 100 cihazı canı istedigi gb getiremez vergisi var bandrolü var

bu firma gibi ithalatcıdan alıyoruz satıyoruz
    bu cıhazlarda oyle yazdıgın gb kar yok 5tl 10 tl kaldıki a 101de 1000 2000 stok almıs ucuza satıyordur

sana yardım olsun diye linki verdim almak ıstıyorsan alırsın
    almak ıstemezsen almazsın güzel kardeşim öyle
    kazıkçısın filan yazma
    güzel degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 22 Kasım 2012; 17:49:56 >
  • quote:

ben 30 dolar çinden almıyorum her isteyen kalkıp 50 100 cihazı canı istedigi gb getiremez vergisi var bandrolü var

bu firma gibi ithalatcıdan alıyoruz satıyoruz
    bu cıhazlarda oyle yazdıgın gb kar yok 5tl 10 tl kaldıki a 101de 1000 2000 stok almıs ucuza satıyordur

sana yardım olsun diye linki verdim almak ıstıyorsan alırsın
    almak ıstemezsen almazsın güzel kardeşim öyle
    kazıkçısın filan yazma
    güzel degil

Benim bu cihazı alma düşüncem deneyip bakmaktı eğer cccam server güzel çalışırsa herkese tavsiye edip elimdeki cihazıda kullanmaktı. Ethernet bozuk çıktığı için cihaz hakkında bir kanıya varamadım. Yani şimdi sizden cihazı alıp server denediğimde cihaz server'ı çalıştıramazsa, donmalar takılmalar reset atmalar olursa cihazı verip para iadesi almak gibi birşey mümkün değil sanırsam sizde? En başından beri zaten bunu anlatmaya çalışıyorum.. Cihazı deneyeceğimi beğenmezsem iade edeceğimi geçmişte yazdığım mesajlarımda görebilirsiniz. Ben kimseyi suçlamıyorum sonuçta bu bir ticaret. Satan razı alan razıysa bu beni ilgilendirmez zaten... Ben genel olarak konuştum, konuşuyorum.A101'in avukatıda değilim. Yakınlarında a101 olmayanlar ve bu cihazı isteyenlerin tabiki sizin linkinizden satın alması daha uygun olur. Ancak cihaz ile şuan ortalıkta sadece muamma var, herkesin kafasında bir soru işareti var. Ben bunları gidermek istiyordum nasip değilmiş. Yani siz olaya bambaşka biryerden ben bambaşa bir yerden yaklaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

İyi hoş da ya modül ve kart girişi.Paylaşım var mı.Tam bir bilinmeyen.Sağlıcakla.

minik cihazlarda modül girişi olmaz,kart girişi var ayrıca a101 paylaşımla vermez dışarıdan bir satıcıdan yükleticeksin

Kart girişi derken neyi kastettin merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

Kart girişi derken neyi kastettin merak ettim

bu cihazda kart girişi yokmuş ethernet girişi var
  • işlemciden bahseden yokmu ? gerçi tükenmiştir artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disecq motor kullanan arkadaşlar varsa almadan önce cihazı bir incelesinler derim.Sanırım disecq motor desteği yok.Ama fiyatı piyasaya göre çok ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sat112 -- 23 Kasım 2012; 10:37:40 >
  • wirelles destekliyor realtek çipset usb wireless oluyormuş ama hangi markalar realtek çipset kulandıgını bilmedigim için usb wireless alamiyorum airties denedim çalışmadı tplink denedim oda çalışmadı hangi markalar realtek çipsetli bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.