Şimdi Ara

Hometech Neo HD Smart 1500 Uydu Alıcı A101 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
51.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçtiğimiz hafta sonu elektro world'den Hometech Neo HD Smart 1500 , cihazı alırken oradaki satış temsilcisi cihaza internet bağlantısı yaptığımızda şifreli olan olan digitürk ve d-smart kanallarını şifresini kırarak izleyebileceğimizden bahsetti. Konu hakkında bilgisi olan veya bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba.

Dostum malesef DSMART yada DİJİTÜRK mühendisleri kendi modül yazılımları ile ilgili açma girişimlerine izin verilmiyor,yani serverlere yada internete verenlerde kendileridir unutmayın server de bahse konulu platformalar yoktur...

Arkadaşım bilgi için teşekkürler. Demekki satış temsilcisi ürünü daha kolay satabilmek için böyle bir yalan söyleme gereği duymuş.Bende boşa umutlanmıştım

yalan söylememiş sadece bilgi kısıtlı olduğu için serverler hakkında bilgi yok denecek kadar azmış diyelim...

Peki arkadşım digitürk ve d-smart dışında hotbird'deki şifreli kanlların şifrelerini çözebiliyormuyuz acaba.
    Birde rica etsen konu hakkında teknik bilgiye sahip olmadığım için affına sığınarak soruyorum, bu şifreli kanallar hakkında bu cihazla yapalıbileceklerden bahsedebilirmisin

kısa ve öz ifade edeyim: ilk önce Cccam server satın almalısın ve biliyor isen Cccam server ayarlamalrını cihaza tanıtmalısın ve internet devamlı açık olmalı.Hotbirt,astralar,thor,hellas,sirus,nilsat gibi uydular açılması gerek ama bilgin yoksa satın aldın kişi ile görüşmelisin....

Arkadaşım yardımların için teşekkür ediyorum

• bu cihaz bu server sektöründe daha yeni ama dreambox,azbox gibi cihazlar görevini layıkı ile yerine getiriyor diyebilirim....Bende Hiremco FXHD var Cccam serverde mükemmel sorun yok ama v32 kullanmak şartı ile önerebilirim....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçtiğimiz hafta sonu elektro world'den Hometech Neo HD Smart 1500 , cihazı alırken oradaki satış temsilcisi cihaza internet bağlantısı yaptığımızda şifreli olan olan digitürk ve d-smart kanallarını şifresini kırarak izleyebileceğimizden bahsetti. Konu hakkında bilgisi olan veya bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varmı acaba.

Dostum malesef DSMART yada DİJİTÜRK mühendisleri kendi modül yazılımları ile ilgili açma girişimlerine izin verilmiyor,yani serverlere yada internete verenlerde kendileridir unutmayın server de bahse konulu platformalar yoktur...

Arkadaşım bilgi için teşekkürler. Demekki satış temsilcisi ürünü daha kolay satabilmek için böyle bir yalan söyleme gereği duymuş.Bende boşa umutlanmıştım

yalan söylememiş sadece bilgi kısıtlı olduğu için serverler hakkında bilgi yok denecek kadar azmış diyelim...

Peki arkadşım digitürk ve d-smart dışında hotbird'deki şifreli kanlların şifrelerini çözebiliyormuyuz acaba.
    Birde rica etsen konu hakkında teknik bilgiye sahip olmadığım için affına sığınarak soruyorum, bu şifreli kanallar hakkında bu cihazla yapalıbileceklerden bahsedebilirmisin

size yanlış bilgi vermişler ve forumdaki üyeler malesef yine bilgisizce konuşup sizi yanlış yönlendirmişler. Dsmart değil ama Digi'nin HD'ler hariç tüm SD kanalları açılıyor. Hotbirddeki kanalların %90'ıda server ile açılıyor HD kanallar dahil. Ve bu cihaz ile problemsiz gayette güzel açılıyor kanallar. Bunun için cccam server alıp uydu alıcınıza bir kere bilgileri girdikten sonra uydu alıcınıza bir internete bağlı bir cihazdan ethernet kablosu takıyorsunuz bağlanıyorsunuz. Bağlı kaldığınız süre boyunca bu dediğim kanalları keyifle izleyebilirsiniz. Ben bu cihaz ile izliyorum.Gayette memnunum bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

size yanlış bilgi vermişler ve forumdaki üyeler malesef yine bilgisizce konuşup sizi yanlış yönlendirmişler. Dsmart değil ama Digi'nin HD'ler hariç tüm SD kanalları açılıyor. Hotbirddeki kanalların %90'ıda server ile açılıyor HD kanallar dahil. Ve bu cihaz ile problemsiz gayette güzel açılıyor kanallar. Bunun için cccam server alıp uydu alıcınıza bir kere bilgileri girdikten sonra uydu alıcınıza bir internete bağlı bir cihazdan ethernet kablosu takıyorsunuz bağlanıyorsunuz. Bağlı kaldığınız süre boyunca bu dediğim kanalları keyifle izleyebilirsiniz. Ben bu cihaz ile izliyorum.Gayette memnunum bu konuda

Ben Dreambox.gen.tr'yi arıyarak sordum ancak onlarda digitürk ve d-smart kanallarını izleyemediğimizi ve türk kanallarından sadece 4 tane hd kanal izleyebildiğimizi söyledi. Ancak hotbirt ve diğer yabancı uydularda bir çok şifreli kanal ve hd kanal izleyebildiğimizden bahsetti.
    Ben türk kanallarından hd ve şifreli kanal izlemek istiyorum hotbird falan pek ilgi alanıma girmiyor.
    siz sorunsuz izlediğinizden bahsetmişsiniz hangi serverı kullanıyorsunuz ve yıllık ne kadar ödüyorsunuz.
    Ben bu hafta sonu cihaza kablulu internet bağlantısı yapmayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Dreambox.gen.tr'yi arıyarak sordum ancak onlarda digitürk ve d-smart kanallarını izleyemediğimizi ve türk kanallarından sadece 4 tane hd kanal izleyebildiğimizi söyledi. Ancak hotbirt ve diğer yabancı uydularda bir çok şifreli kanal ve hd kanal izleyebildiğimizden bahsetti.
    Ben türk kanallarından hd ve şifreli kanal izlemek istiyorum hotbird falan pek ilgi alanıma girmiyor.
    siz sorunsuz izlediğinizden bahsetmişsiniz hangi serverı kullanıyorsunuz ve yıllık ne kadar ödüyorsunuz.
    Ben bu hafta sonu cihaza kablulu internet bağlantısı yapmayı düşünüyorum.

bu konu fazla dallanıp budaklanmadan şu son kez yazayım,Türkiye platformları için (dsmart ve digitürk) Futbol kanallarının hiçbiri SD HD açılmamaktadır açılıyor diye yazan olursa deneme serveri iseteyin bakayım verecek mi? Ben hala iddalıyım açılmıyor arkadaşlar.Görmeden almayın....

• ben sizlere sadece lig tv sd Hd açık değildir dedim dsmartın tamamı kapalıdır.şu şekilde izah edeyim IRDETO2 şifreli olan ligTV hiç bir serverde yoktur:Crptework(olanların tamamı) şifreli olanlar açık.Ben size bunu ifade etmiştim Bazı şahıslar Çaktırmadan LİGTV açıyor mu? diyenler var ben bunu anlatmak istedim....
  • bu aleti aldiktan sonra kanallararasi geçiş hızının önemini bi kez daha anliyorsunuz.

hadi görüntünün yaklasik 3 saniyede gelmesini geçtim, hızlıca art arda kanal degisim tusuna bassaniz bile kumanda sizi sallamiyor. yani görüntü gelmese bile normalde kumanda tuslari da seri islemiyo. yerli mühendislerimizi bu açıdan tebrik ediyorum

tek olumlu yanı ntvspor, idman tarzi kanallardaki maclari izleyebilmeniz. 70 liraya aldigim hiremco da izletiyo

size tavsiyem bu cihazi alirken iyi düşünün. aynı paraya daha iyileri bulunabilir ya da 50-100 lira fazla verip adam akilli bisey almak daha mantikli. uzun vadede kullaniyorsunuz cünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar dün cihazı almıştm fakat açılışdaki yeni sw guncellemesine evete basmıştm bundan sonra cihazı kumandadan kapatıp açtığımda butun kanallar şifreli olmuştu fakar fişinden çıkarıp takarsam düzeliyordu bugun cihazı yenisiyle değiştirdm yine açılışda yeni sw guncelleştirmesi diyo buna her seferinde hayır diyorum bu sw dediği nedir evete bassam yine aynı sorunmu olur internet bağlayıp ağdan guncelleme yapsam youtube açılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: llYesManll

arkadaşlar dün cihazı almıştm fakat açılışdaki yeni sw guncellemesine evete basmıştm bundan sonra cihazı kumandadan kapatıp açtığımda butun kanallar şifreli olmuştu fakar fişinden çıkarıp takarsam düzeliyordu bugun cihazı yenisiyle değiştirdm yine açılışda yeni sw guncelleştirmesi diyo buna her seferinde hayır diyorum bu sw dediği nedir evete bassam yine aynı sorunmu olur internet bağlayıp ağdan guncelleme yapsam youtube açılırmı

youtube yeni yazılımda çalışıyordu. SW dediği yazılımdır. Uyduyu her açtığınızda bu uyarıyı almamak için kumandadan menü tuşu'na basın, Araçlar kısmına gelin burada uydudan güncelleme yazan yere girin. Otomatik güncelleme yazan yerin karşısındaki AÇIK kısmı = KAPALI olarak değiştirin.

• quote:

quote:

arkadaşlar dün cihazı almıştm fakat açılışdaki yeni sw guncellemesine evete basmıştm bundan sonra cihazı kumandadan kapatıp açtığımda butun kanallar şifreli olmuştu fakar fişinden çıkarıp takarsam düzeliyordu bugun cihazı yenisiyle değiştirdm yine açılışda yeni sw guncelleştirmesi diyo buna her seferinde hayır diyorum bu sw dediği nedir evete bassam yine aynı sorunmu olur internet bağlayıp ağdan guncelleme yapsam youtube açılırmı

youtube yeni yazılımda çalışıyordu. SW dediği yazılımdır. Uyduyu her açtığınızda bu uyarıyı almamak için kumandadan menü tuşu'na basın, Araçlar kısmına gelin burada uydudan güncelleme yazan yere girin. Otomatik güncelleme yazan yerin karşısındaki AÇIK kısmı = KAPALI olarak değiştirin.

teşekkürler guncellemeyi kapattm.peki guncelleme yapsaydm ilk cihazdaki gibi bi problem olurmuydu, merak ettiğim o cihazdamı bi problem vardı yoksa guncelleme yaptığı içinmi oyle oldu

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler guncellemeyi kapattm.peki guncelleme yapsaydm ilk cihazdaki gibi bi problem olurmuydu, merak ettiğim o cihazdamı bi problem vardı yoksa guncelleme yaptığı içinmi oyle oldu

Rica ederim. Muhtemelen yazılım güncellemeniz problemli olmuş, kanalların hepsini sili arama yapsaydınız yada yazılımı yeniden yükleseydiniz sorununuz hallolabilirdi. Ben güncelleme yaptım hiçbir problem yok.

• YENİ YAZILIM ÇIKMIŞTIR:
    09.Mart.2013 tarihli en güncel yazılım:
    http://www.starcom.web.tr/yazilim/HD_2500.rar
    Bugün gördüm temin biraz kullanma fırsatı buldum. Detaylı bir inceleme yapmadım ancak server'ı test ettim önceki iki yazılımda olan ses takılma sorunu hallolmuş gibi görünüyor ve kanal geçişleri biraz daha hızlanmış. + olarak medyaplayer özelliğinde nerdeyse tüm codecler eklenmiş olup açamadığı video yok gibi. Ayrıca Youtube daha hızlı açılıyor önceden ileri geri sarma vs. yoktu artık youtube videolarında ileri geri sarma duraklatma özellikleride çalışıyor.

Ayrıca korax mini HD ile yazılımlar uyuyormuş isteyenler korax'ın yazılımınıda kullanabilir: (Menü arkaplanı vs. değişik)
    http://hdfullhd.eu/Korax_Mini_Smart_HD_20130124.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 15 Mart 2013; 20:59:29 >

• quote:

YENİ YAZILIM ÇIKMIŞTIR:
    09.Mart.2013 tarihli en güncel yazılım:
    http://www.starcom.web.tr/yazilim/HD_2500.rar
    Bugün gördüm temin biraz kullanma fırsatı buldum. Detaylı bir inceleme yapmadım ancak server'ı test ettim önceki iki yazılımda olan ses takılma sorunu hallolmuş gibi görünüyor ve kanal geçişleri biraz daha hızlanmış. + olarak medyaplayer özelliğinde nerdeyse tüm codecler eklenmiş olup açamadığı video yok gibi. Ayrıca Youtube daha hızlı açılıyor önceden ileri geri sarma vs. yoktu artık youtube videolarında ileri geri sarma duraklatma özellikleride çalışıyor.

Ayrıca korax mini HD ile yazılımlar uyuyormuş isteyenler korax'ın yazılımınıda kullanabilir: (Menü arkaplanı vs. değişik)
    http://hdfullhd.eu/Korax_Mini_Smart_HD_20130124.rar

Teşekkürler...

• selam

arkadaş şu server işini ben nasıl öğrenebilirim hometech cihaz var newcamd ve cccam özelliği var ama kullanamıyorum. extra bir ücret ödemeden yani 6 aylık bi süre için 60 lira gibi paralar ödemeden bu özelliklerden faydalanabilir miyim faydalanabilirsem nasıl? hotbird ve turksat çanaklarım var.
  • Arkadaşlar bende bugun aldım ama sorum şu turksat 4A uydusunu bulamadım hd kanallar sadece atv ve trt1 var show kanald fox falan yok frekanslarını giriyorum bulunamadı diyo nasıl yapıcagım hakkında yardımcı olabilirmisiniz

• bu cihazda ayarlamaları nasıl yapıyoruz ya işten geldiğimden beri uğraşıyorum kanal d atv felan çıkartamadım
  • hocam ben size kendim uyguladıgım şekilde anlatayım uydular kısmından turksat 3a tamamen silin sılmeden önce alt menulerde ki değerleri mutlaka not alın yada fotograflarin daha sonra yeniden kendiniz uydu ekleyin frekans kismina 11844 2222 değerlerini girdikten sonra temiz bir kurulum yapmış olursunuz toplam 537 yanılmıyorsam kanal buluyor temiz bur kurulum yapmış olursunuz birde canak ölçü ve acılarınızda önemli tabi onu acıkmı üzerinde küf vs tarzı birşey varmı gibi gibi

• bobo006 kullanıcısına yanıt
    Kendinden uydulu samsung tv'yi ayarlamak nasip olursa şayet sıra hometech bağlı samsung tv'ye gelecek inşallah.
    Hometech'i nasıl ayarlarım diye kara kara düşünürken bu bilgilendirme iyi oldu. Emewğine sağlık arkadaşım. Umarım bunu sorunsuz ve kısa sürede ayarlayabilirim.
    Aslına bütün uydu alıcıları d-smart digitürk gibi otomatik güncellese güzel olurdu.
  • Hometech'e helal olsun. Samsung hometech'i örnek alsın. Hometech'in sitesinde modellere göre yazılım ve 4a uyumlu kanalların sıralanmış hali mevcut. Yapmanız gereken ; siteden uydu alıcınızın modeline göre yazılımı ve kanal listesini indirin bunları usb'ye yükleyin ve usb'yi tv'ye takın tv menüsünden usb'den güncelle seçeneğiyle sadece saniyeler içinde tüm hd ve sd kanalları yükleyin. İşte olay budur kanal arama listeleme derdi yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.