Şimdi Ara

Hometech Protab 7 Windows 8.1 Tablet İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
19.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozellikleri tablosunda max 32GB ye kadar desteklendiği yazıyor. hiç denemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şu ana kadar kullanımımızda nasıldır alalım mı bu fiyata yoksa 249 lira reader ips ekranlı modeli iyi midir değer mi farka onu mu almalıyım adaptör girişi olsa pc gibi kullancam alcam readerı hdmi girişinden ama şimdi klavye mouse bağlasam şarjı bittiğinde şarja takıcam o zaman tvye sadece piliyle kullanmış olucam o da çok uzun kullanım sunmayacak diğer modeller de çok pahalı
  • Arkadaşlar merhaba pro 7 tabletten bende aldım ama ilk kurulum esnasında ki şifreyi kabul etmiyor ve açamıyorum. Nasıl formatlıyacağımı bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

hocam şu ana kadar kullanımımızda nasıldır alalım mı bu fiyata yoksa 249 lira reader ips ekranlı modeli iyi midir değer mi farka onu mu almalıyım adaptör girişi olsa pc gibi kullancam alcam readerı hdmi girişinden ama şimdi klavye mouse bağlasam şarjı bittiğinde şarja takıcam o zaman tvye sadece piliyle kullanmış olucam o da çok uzun kullanım sunmayacak diğer modeller de çok pahalı

Hocam ben kendi tabletime maksimum 6 ay süre veriyorum sonra bozulacakmış gibi. Ekran çok çok kötü bence 100 tl bile fazla çünkü ne keyif veriyor ne de güven. Ne zaman bozulacak diye bakıyorum. Ekrandan bakarak bişeyler okumak zor. Mümkünse almayın.

• Merhaba arkadaşlar,

Ürünü bugün kargodan teslim aldım..kısaca ilk deneyimlerimi yazayım ,

Ürünü kullanmadan önce asus t100 kullanmıştım..tabiiki aynı kulvarda değiller ama bu tablet kesinlikle 249 TL edecek bir ürün değil!

Türkiye'ye ilk giren Android tabletlerin Windowslu versiyonu olarak düşünün, onlarda ne yapamıyor isek bu tablettede onu yapamıyoruz :)

Ekran kesinlikle görüş açısı olarak en alt seviyede..görüş açısı 5-10 derece değiştiği an tek görebileceğiniz ekranda gölgeler ve koyu karartılar! Gölge oyunu sanki! Ekranın dik tuttuğunuzda sağ tarafında 8-10 mm'lik dikey bir bant var.. Kenarlardanda Işık kaçırmaları benim tablette oldukça fazla..Ekranın 1024*600 piksel olması ve üstünede 7" gibi küçük bir ekranla birleşince kullanımı oldukça zor bir tablet oluyor Windows için..

Plastik kalitesi vasat..ses oldukça Zayıf ve kalite olarak alt seviyede, detayları veremiyor..

Hiçmi iyi yönü yok derseniz? işlemci bu pc için yeterli..Hız olarak bir sıkıntısı yok..alt seviye Android tabletlerdeki işlemcilerin kullandığı işlemci/ram ikilisinin üstünü verebiliyor..

Ama Ekranın bu kadar kötü olması,bağlanabilirlik özelliklerinin kısıtlı olması ve harici bir şarj soketinin olmaması onu , çocukların ilk tableti olmasının ötesine geçiremiyor!

Bu tabletin gözümdeki reel Değeri 125-150 TL aralığıdır ki bence çok ihtiyacınız yoksa o kadar bir para bile vermeyin derim..çünkü inanın çok kısa bir sürede evimizdeki elektronik çöplüğünde yerini alacak , giriş seviyesi -geçiş dönemi bir tablet olacaktır bu ve emsali ürünler!

Peki ne alınmalı derseniz , bence;

Işlemci şuan için yeterli 3735f gibi,

8" altı olmamalı..ips ekran,

Çözünürlük minimum 1280*800 piksel..

Ram minimum 2gb

Minimum 32gb , mümkün ise 64 gb( BÜTÇE meselesi tabiiki) hard disk..

Hdmi Bağlantı soketi,

Harici bir şarj giriş soketi (usb harici) üstünde bulunmalı..

Bunlar çok uzaklarda değil şuan Çin fiyatları kargo dahil 125-130$ Arasında bulunabilen ( voyo a1 mini veya onda w2 ) gibi tabletler bir süre sonra 300tl seviyesinde farklı marka adı Altında ülkemizde bulunabileceklerdir..

Selamlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkaycvs İ kullanıcısına yanıt
    Gorusleriniz icin sagolun hocam da bu tablet 170 liraydi umarim 249 liradan almamamissinizdir reederin tableti konusunda fikriniz var mi o da 249 lira su an ve ips ekran hdmi cikisi bulanmakta

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben ürünü teknosa.com dan 170 tl e satın aldım..

170 TL bile olsa ,

paramın(nızın) karşılığını işlemci haric veremediğini görüyorum.. hiçbir kullanıcı 7'' ekranda hemde en alt seviye TN panelli bu ekranda windowsu sağlıklı kullanamaz!

ben tablete sürekli aynı dik açı ile bakarım gibi bir iddianız , şahin gibi keskin bir gözünüz ve 5 yaşındaki bir çocuk kadar ince ve narin parmaklarınız yoksa tabiki :)

1-2 aylık sabır süreci,

75-100 Tl fazlasına yetecek bir bütçeye sahip iseniz,

çok daha makul ve kaliteli bir ürün alma şansınız doğacaktır diye düşünüyorum..

reeder tablet ekran kalitesi ile bu tabletten daha üstün ama aradaki 249-170 Tl lik yani 80 TL'lik farkı vermeye bence değmez çünkü ekran kalitesi hariç aynı sorunları olan - aynı kulvarda cihazlar ! reeder 170 tl ye satılırsa hdmi girişi ve ekranın ips olması

dolayısı ile tercih sebebi olabilirdi. Tabiki ikisi arasında!

harici bir dc giriş soketi, en az 32 gb dahili belleği ve 2 gb altı rami olan her cihaz ve 8 '' altında ise bence paranızın karşılığını ileriye dönük veremiyecek , sadece günü kurtaracak bir eğlencelik teknolojik oyuncak olacaktır!

selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 17 Aralık 2014; 8:43:45 >

• hikomen kullanıcısına yanıt
    REEDER W7İC WİNDOWS TABLET pc HDMI KANITI...
     Hometech Protab 7 Windows 8.1 Tablet İnceleme
  • managerxn kullanıcısına yanıt
    1080p görüntü verir mi tvde acaba?
  • ilkaycvs İ kullanıcısına yanıt
    Harici bir dc girişi bi çok üründe yok hocam hatta en güncel ürünlerde bile yok şu an..benim anlamadığım micro usb yi kullanırken klavye mouse bağlı iken,aynı anda şarj olmuyor sanırım..eğer böyleyse ne teclast nede onda güncel modellerinin çoğunda dc şarj girişi yokanlamadım mantığı ben..?
    ayrıca 8 inç windowsta eziyettir hocam voyo a1 miniden bu yüzden vazgeçtim ki harici şarj girişi vardı..
    Aklımdan teclast air yada onda 975w geçiyordu ama ikisindede harici dc girişi yokayrıca 3g li bi tablet düşünüyorum lakin intel işlemcilere imei atılmıyor sanırım bu durumdada 200 tl kayıt masrafı çıkacak..
    Öyle bir ülkedir ki elin oğlu gümrükten 15 bin zehirli ayakkabıyı çıkarır piyasa sürer haşmetli devletimizde bize bir telefona 3g li ürüne sınır koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 17 Aralık 2014; 23:27:58 >

• hikomen kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tablete klavye mouse baglayabiliyor muyuz baglayabiliyorsak nasıl? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Hocam bu tablete klavye mouse baglayabiliyor muyuz baglayabiliyorsak nasıl? Teşekkürler

Evet bağlayabilirsiniz. Ancak sadece bir tane micro usb çıkışı var. Buraya hem klavye hem fare bağlamak için çoklayıcı gerek. Ancak şarj da aynı yerden olduğundan pili bittiğinde çıkarmak durumundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Evet bağlayabilirsiniz. Ancak sadece bir tane micro usb çıkışı var. Buraya hem klavye hem fare bağlamak için çoklayıcı gerek. Ancak şarj da aynı yerden olduğundan pili bittiğinde çıkarmak durumundasın.

Hocam ben denedim bi kaç mouse ile çalışmadı da özel bi şey mi yapmam lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Hocam ben denedim bi kaç mouse ile çalışmadı da özel bi şey mi yapmam lazim

ekran üzerinde jelatin var mı ben tam çözemedim

• Var heralde hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 29 Aralık 2014; 23:23:35 >
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Var
  • peki arkadaşlar bu windows ile ne tür oyunları oynayabiliriz. yani demek istediğim şu ; android de çocukların oynadıkları tarz oyunlardan var mı bu windows için? angry bird, candy crush, dlme0 , dead trigger, deer hunter vector vs apk oyunları gibi yani
  • arkadaşlar ben windows etkinleştirme ekranı çıkıyor her açtığımda. Sizde de böyle mi?
  • arkadaşlar ben windows etkinleştirme ekranı çıkıyor her açtığımda. Sizde de böyle mi?
  • İstediğin her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Ben Half Life 1 yükledim oynadım. Windwos üzerinde çalışan tüm uygulamalar ve oyunlar yüklenebilir

Mathematician0

arkadaşlar ben windows etkinleştirme ekranı çıkıyor her açtığımda. Sizde de böyle mi?

Bende böyle bir sorun yok İstersen içerisindeki recovery bölümünden tekrar windowsu yükleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.