Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyleyse zamanla kendine gelir hocam birkac sarjdan sonra.bu arada ben de alacaktim kacirdim.a101 bir daha getirirse alacagim pusudayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

bu cihaza dünyadaki tüm işletim sistemlerini yükleyebilirim windows 95-98-2000_xp-vısta-windows8-10 android-ois pardus.......
    şu ana kadar denediklerim windows 98_=-xp vista ve windows 10
    2 gün de bu kadar olur....
    cihaz güzel
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

Valla nickinizin hakkını vermişsiniz hocam helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bazı arkadaşlar wifi çekim kalitesi çok iyi diyordu. Belki de bazı serilerinde iyi bazılarında kotu. Ben mağazata gittim geri iade edeceğim dedim, başka tabletle deneyelim olmazsa iade edersiniz dediler. Farklı bir ilçeden tablet getirttiler ama ben henüz gidemedim ancak pazartesi gideceğim. Hd mi olmaması hala beni duşundurıyor. Hd mi dışında nasıl bağlanılıyor tv ye.

• Ben çözümü buldum :) Teknosada indirime girince bir gün işe yarar diye almıştım bugüne kısmetmiş. Şu an iki oda uzaktan gayet iyi çekiyor.
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

• ekran koruyucu ve ekstra kaygan jelatin ariyorum oneriniz varmi normal ekra i lastik gibi yapisiyor ele kaymiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Bu arada bazı arkadaşlar wifi çekim kalitesi çok iyi diyordu. Belki de bazı serilerinde iyi bazılarında kotu. Ben mağazata gittim geri iade edeceğim dedim, başka tabletle deneyelim olmazsa iade edersiniz dediler. Farklı bir ilçeden tablet getirttiler ama ben henüz gidemedim ancak pazartesi gideceğim. Hd mi olmaması hala beni duşundurıyor. Hd mi dışında nasıl bağlanılıyor tv ye.

hocam ilçeden getirdikleri tablette çizgilerin olup olmadığını kontrol eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

ekran koruyucu ve ekstra kaygan jelatin ariyorum oneriniz varmi normal ekra i lastik gibi yapisiyor ele kaymiyor

Hocam ben de o durumdan rahatsızdım jelatini çıkardım ekranı hafif ıslak bir bezle temizledim şu an gayet iyi durumda.

• %26 sarj saat 19:30
    %88 sarj saat 22:00

iPhone şarj aleti ve ps4 kablosu ile 5,15V 1,13A
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Bu arada bazı arkadaşlar wifi çekim kalitesi çok iyi diyordu. Belki de bazı serilerinde iyi bazılarında kotu. Ben mağazata gittim geri iade edeceğim dedim, başka tabletle deneyelim olmazsa iade edersiniz dediler. Farklı bir ilçeden tablet getirttiler ama ben henüz gidemedim ancak pazartesi gideceğim. Hd mi olmaması hala beni duşundurıyor. Hd mi dışında nasıl bağlanılıyor tv ye.

hocam ilçeden getirdikleri tablette çizgilerin olup olmadığını kontrol eder misiniz?

Tabi kontrol edeceğim de mağaza yetkilisi o çizgilerin ekranın deseni olduğunu söyledi. Teknik servise de sordum çizgilerin normal olduğunu söyledi.

• sanki bendede wifide bi sıkıntı var gibi ama bilemedim speed test yaptım 12 mb gösterdi laptopla yaptım o da 12 küsür gösterdi,youtubeden falan video izleyince sanki bazen 3-4 saniye kesiliyormuş gibi geliyor sonra yine iyi çekiyor, sorun varmı yok mu karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

hacom kurdunuz yoksa sanal makineden mi açtınız?

Wvmware 10 sağolsun....

• ey özgürlük kullanıcısına yanıt
    Çok iyimiş . O cihazın herhangi bir siteden linkini atabilirmisiniz. Adı nedir fiyatı kaçtır öğrenelim.
    Hocam birde 32 ilk hafıza kartı düşünüyorum fakat fiyatları 40larda biraz pahalı değilmi. 30a filan olsaydı keşke
  • @ey özgürlük arada 2 duvar var bilgisyar ile aynı hız alıyorum pc 1,300 mb sn tablet 1,200 mb sn

@deneme1 hocam nasıl yaptığınızı anlatır mısınız ? hepimiz için çok öenmeli bir konu bu

@Adu87 ben sd carda yönledniremedim hata veriyor

@ozzyken sizin gibi bireyleri görmek çok mutlu ediyor inanın. benim tablet 5,40 dk da şarj oluyordu telefonum usb kablosu ile şarj ettim yarısını 1 saatte şarj etti bende şaşaırdım. kısa kablo çok fark ettiriyor (şuan baktım 57 dk da %42 şarj etti açık halde kapalı olsa daha hızlı olurdu)

• @ChineseTranslator yavaş olmuş hocam. ben kendi adaptörü ve benim telefonum usb kablosu ile 57dkda %42 şarj ettim açık halde. bence daha kalireli ve kısa kablo bulun daha hızlı şarj olur. (genel olarak hız bence iyi)

@ey özgürlükhocam o alet bendede var ama tablet full çekerken bu alet 4 diş çekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 8 Mayıs 2015; 22:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidarayan

Çok iyimiş . O cihazın herhangi bir siteden linkini atabilirmisiniz. Adı nedir fiyatı kaçtır öğrenelim.
    Hocam birde 32 ilk hafıza kartı düşünüyorum fakat fiyatları 40larda biraz pahalı değilmi. 30a filan olsaydı keşke

usb wifi adapter yazarsanız çıkar hocam. Benimki vestel marka bir ara teknosada 5 liraya mı ne düşmüştü o ara almıştım. Şu an 30-40 lira civarı sanırım. Çekim gücü çok da iyi değil ama bu tabletten iyi olduğu kesin

@...DeAtH... Öyleyse şanslıymışsınız hocam demek bazılarında var bu wifi sorunu hepsinde yok.
  • ey özgürlük kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

tableti ilk açtığımda çıkan çizgilier
    yavaş şarj olması
    1 defa kitlenmesi

bunları saymassak şanslıyım :) allahtan hepsinden kurtuldum :D
  • Arkadaşlar başlangıçtaki kiliti kaldıramadım. internette bir kaç dosya indirip anlatıldığı şekilde yaptım ama olmadı. nasıl kurtulurum bu durumdan?
  • Biriniz kutu açılımı ve inceleme koyabilir mi? Yarın sabah varsa alıcam
  • Windows 10'dan selamlar.

Arkadaşlar birisi bana program ekle / kaldır ekranında kurulu gelen sürücüleri sürüm numaraları ile birlikte yazabilir mi? Windows 10 sürücüler konusunda biraz sıkıntı çıkarttı.

Bir de dokunmatik ekranın sürücüsüne ihtiyacım var. Aygıt yöneticisinde dokunmatik girişi bulup, özellikler kısmında, ayrıntılar sekmesinde, cihaz kimliği seçeneğindeki DEV_0XXX&VEN=8XXX benzeri rakamları yazabilirseniz çok sevinirim. Sizlere de yapacağınız kurulumlarda yardımcı olmuş olurum.

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

• @redloves merhaba hangi kilitten bahsediyorsunuz ? başlangıçta parola ile oturum yaptığımız yer mi ?

@mustafalkoc123 bencede bulursanız alın.
    kutudan çıkanlar ilk mesajda var hocam. konudaki yorumları okusan belki fikir edinirsin. ben hiç oyun yüklemedim :)

şuan tabletten yazıyorum imla için kusura bakmayin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.