Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mozillada kasma var gibi, siz hangi tarayıcıları kullanıyorsunuz ne yapmak lazım?
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    İnternet explorer kullanın. Tabletlerde en iyi performansı o veriyor. Chrome, mozilla tabletlerde iyi çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Wlan sorunu sadece bizim cihazda değil tüm Realtek-RTL8723BS wireless kartlı tabletlerde oluyormuş sanırım.Teclast firması, x98 air 3g modeli için wifi fix yayınlamış,yükledim denedim oldu.Wifi çekim gücü azalmış gelebilir size ama kesinlikle azalmaz,en doğru çekim gücü gösteriliyor bu sürümde.

14.08.2014 Tarihli Wifi Sürücüsü:

İndirdikten sonra zipteki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkartın, Sonra Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver --> Disketi Var --> Gözat --> Yukarıdan sürücüyü çıkardığımız klasöre girip --> netrtwlans.inf dosyasını seçiyoruz --> Tamam --> İleri --> Kapat deyip çıkıyoruz.İşlem bukadar.

CİHAZINIZA BİRŞEY OLURSA KESİNLİKLE MESULİYET KABUL ETMEM RİSK SİZE AİTTİR.ÖNCEDEN BU TARZ İŞLEMLERLE UĞRAŞMAMIŞ KİŞİLER LÜTFEN YÜKLEMESİNLER.

Sürücüyü iyice test etmedim artıları eksileri nelerdir bilmiyorum, geri kaldırmak isterseniz ;

Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver -->
    İSMİ 12.11.2014 ile biten sürücüyü seçip ileri diyoruz ve çıkıyoruz işlem bu kadar.

Buda tabletin sürücü güncelleme sonrası speedtest sonucu yeni yaptım(16mbit internetim var,pc dede 12 görünüyor.);

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 15 Eylül 2015; 22:53:36 >

• 3dmark ice storm testini yaptım, otalama 55 fps verdi, bir tablete göre gayet iyi, geekbench dede 2280 multicore verdi.Portal 2'yi denicem şimdi ama yüklenirken sürekli kesiliyor.Sürücü değiştirmek cidden gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

İnternet explorer kullanın. Tabletlerde en iyi performansı o veriyor. Chrome, mozilla tabletlerde iyi çalışmıyor.

Sırf reklamları engellediği için chrome kullanıyorum. pek kasma görmedim
  • Sürücüyü deneyen arkadaşlar geri bildirimde bulunursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Bu Wlan sorunu sadece bizim cihazda değil tüm Realtek-RTL8723BS wireless kartlı tabletlerde oluyormuş sanırım.Teclast firması, x98 air 3g modeli için wifi fix yayınlamış,yükledim denedim oldu.Wifi çekim gücü azalmış gelebilir size ama kesinlikle azalmaz,en doğru çekim gücü gösteriliyor bu sürümde.

14.08.2014 Tarihli Wifi Sürücüsü:

İndirdikten sonra zipteki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkartın, Sonra Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver --> Disketi Var --> Gözat --> Yukarıdan sürücüyü çıkardığımız klasöre girip --> netrtwlans.inf dosyasını seçiyoruz --> Tamam --> İleri --> Kapat deyip çıkıyoruz.İşlem bukadar.

CİHAZINIZA BİRŞEY OLURSA KESİNLİKLE MESULİYET KABUL ETMEM RİSK SİZE AİTTİR.ÖNCEDEN BU TARZ İŞLEMLERLE UĞRAŞMAMIŞ KİŞİLER LÜTFEN YÜKLEMESİNLER.

Sürücüyü iyice test etmedim artıları eksileri nelerdir bilmiyorum, geri kaldırmak isterseniz ;

Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver -->
    İSMİ 12.11.2014 ile biten sürücüyü seçip ileri diyoruz ve çıkıyoruz işlem bu kadar.

Buda tabletin sürücü güncelleme sonrası speedtest sonucu yeni yaptım(16mbit internetim var,pc dede 12 görünüyor.);

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

siz söyledikten sonra 5 dakika arama yaptım, kartın model numarasından 22 jan 2015 tarihli sürücüyü yükledim oldu alet uçuyor şu an eskiden youtubede 720p de takılmalar yaşarken su an uçuyor. sizinkiyle aynı driver mı bilmiyorum ama sorun driverden kaynaklıymış galiba

benim link de bu en üstteki

www.drivermax.com
    DriverMax search for Realtek RTL8723BS Wireless LAN 802.11n SDIO Network Adapter on Windows 8.1 - 32 bit
    http://www.drivermax.com/driver/search/search_version.php?devicename=Realtek+RTL8723BS+Wireless+LAN+802.11n+SDIO+Network+Adapter&win_ver=6.3&win_arch=32

• distortionn kullanıcısına yanıt
    Bencede kesinlikle driverden kaynaklı.düzelmesine sevindim hocam hayırlı olsun hepimize wifi sorunundanda kurtulduk ozaman.Windowsun özgürlükleri sayesinde.
  • Hiç aklımda yokken yarın gidip alasım var

Ekleme : görüntüsünü monitör veya tv ye aktarmak için çıkışı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 9 Mayıs 2015; 1:53:42 >
  • Şu klavyeyi küçültme ayarı yok mu ya ekranın çoğunu kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Hiç aklımda yokken yarın gidip alasım var

Ekleme : görüntüsünü monitör veya tv ye aktarmak için çıkışı var mı?

Görüntüyü monitör veya tv 'ye aktarmak için çıkış bulunmuyor fakat win 8.1 'in sağ kısmından gelen yansıt isminde bir özellik var tabletin wi-fi 'si ile wi-fi olan bir tv 'ye görüntüyü aktarabilme şansınız var ve burada bunu yapan bir arkadaş vardı.. Benim kendi arkadaşım çok sağlıklı değil diyor bazen oluyor bazen olmuyor diye söylemişti ama başka bir tableti var kendisinde onda bir oluyor bir olmuyor demişti..

• Ekranında beyaz leke olan var mı? Sadece açık renklerde belli oluyor siyahta hiç belli olmuyor,sizce ölü piksel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Yeni gördüm benimkinin tam ortasına doğru bi ölü piksel var.

Bu arada ekranın hafif sağ alta kaymış olduğunu fark ettim. Sizde nasıl?

Edit: Bir de şarj olurken tableti kullanınca düşük ışıkta olmasına ve fazla işlem yapmamama rağmen sarj artmıyor ve fazla ısınıyor.

Hocam beyaz leke şeklinde mi sizinki? Benim sadece açık renkli resimlerde belli oluyor.

• Hayır küçük siyah nokta şeklinde benimkisi. Dikkatli bakmayınca görülmeyecek kadar küçük. Sizdeki leke şeklindeyse onda bi problem var değişim isteyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Hayır küçük siyah nokta şeklinde benimkisi. Dikkatli bakmayınca görülmeyecek kadar küçük. Sizdeki leke şeklindeyse onda bi problem var değişim isteyin derim.

Sakınan göze çöp batarmış,burda başka tablet kalmamıştır ya iade edicem ya da görmezden gelicem.Her şeyi süper ama bu leke biraz soğuttu beni.Siyahta hiç belli olmuyor leke.Servise de vermek 1günlük aleti hiç iyi fikir değil.Leke çok büyük değil bu arada şu yıldız kadar *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 9 Mayıs 2015; 5:39:11 >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Tüh olsaymış süper olurdu. Peki şu samsung un mhl kabloları var ya o nu denesek?

Bizim tv nin Wifi si aktif olması için dongle gerek o da yok tabi.

• Driver ile sinyal kalitesi de arttı mı? Kimi çok kaliteli wifi diyor kimi iyi değil diyor. Montaj hatası var kesin.

Tabletteki ram bildiğimiz notebook larda olan ram mi acaba?

• millet win 10 kurmuşhangisi en iyisi beyler bizde kuralım
  • arkadaşlar evinde hdmi çıkışlı tv veye monitör olan var mı? eğer varsa mhl kablo alıp deneyebilir mi ? kablo 11 lira falan
    ben alacaktım ama evde hdmi çıkışlı hiçbirşey yok hepsi tüplü :)
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    win 10 şuan kurma zaten preview sürümü ilerde yükleriz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.