Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tablet halen daha satılıyor mu? A101'de yoksa nereden bulabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/p için gerçekten güzel cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaksunamun-XLS kullanıcısına yanıt
    eğer bitmediyse satılıyor
  • edit: güzel tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 9 Mayıs 2015; 13:05:46 >
  • arkadaşlar kulaklıktan cızırtı geliyor mu? bende geliyor.

kulaklık başka cihazda cızırtı çıkartmıyor
  • ekran kapalıyken download'a devam eder mi? veya kilit ekranında
  • Arkadaslar suan bos olan 3 mb ya bi kac tane oyun var onlarda yeterli alan olmadigi icin acilmiyor sizce napmaliyim ve en basa donmek istiyorum aldigim zamana nasil dondurebilirim lutfen yardiim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    bunun cevabını bende bekliyorum eğer olursa tv ye bağlayıp öyle kullanmayı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazykartal

Arkadaslar suan bos olan 3 mb ya bi kac tane oyun var onlarda yeterli alan olmadigi icin acilmiyor sizce napmaliyim ve en basa donmek istiyorum aldigim zamana nasil dondurebilirim lutfen yardiim :))

ayarlar
    güncelleştirme kurtarma
    kurtarma
    her şeyi kaldırın ve windows'u yeniden yükleyin
  • Ya iste giriyorum ayarlara sonra bilgisayar ayarlarini degistir tikliyorum en alttaki guncellestirme ve kurtarmaya tikliyorum sonra kurtarma kismina tikliyorum bisey gelmiyor bos yani

• steam hesabımdan dont starve kurdum yanınada f310 gamepad bağladım çatır çatır oynuyorum birde minecraft olsa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

arkadaşlar evinde hdmi çıkışlı tv veye monitör olan var mı? eğer varsa mhl kablo alıp deneyebilir mi ? kablo 11 lira falan
    ben alacaktım ama evde hdmi çıkışlı hiçbirşey yok hepsi tüplü :)

Deneyen olursa bi ihtimal hadi bakalım haber bekliyoruz

• rise of nations extended edition'u açar mı beyler ona göre yükleyeceğim her an her yerde oynanır
  • Merhabalar.
    Dün a101'den aldım. Tablet f/p olarak gayet tatminkar. Ekran kapalı konumdayken görünen yatay çizgiler o kadarda büyütülecek bir şey değil. Kullanımda zaten hiç belli olmuyor. Wi-fi ile ilgili herhangi bir problemde yaşamadım. Telefona bağladım modemede herhangi bir kopma düşme vs olmadı. Bizim yeğen çöktü tablete çizgifilme gömüldü :)) Tavsiye ederim.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bendede cızırtı geliyor tabletin anakartından kaynaklı birşey ama müzik felan açınca cızırtı duyulmayacak kadar düşüyor pek problem değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

rise of nations extended edition'u açar mı beyler ona göre yükleyeceğim her an her yerde oynanır

hocam bende rise of nation ve age of empires için almıştım sistem gereksinimini karşılıyor açar büyük ihtimal zaten çok ağır oyun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

rise of nations extended edition'u açar mı beyler ona göre yükleyeceğim her an her yerde oynanır

hocam bende rise of nation ve age of empires için almıştım sistem gereksinimini karşılıyor açar büyük ihtimal zaten çok ağır oyun değil

Amann age of empires mi dedin:)) gerçekten oynatırmı oyunu ne oynardık zamanında nerden indirebiliriz oyunu ?

• Atakadaslar tablete telefondan bluetoothla birsey atamiyorum. İlk aldigimda atmistim
    ama simdi sag alttaki bluetooth simgesi kaybolmus. Yardimci olabilecek var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kevzer

Atakadaslar tablete telefondan bluetoothla birsey atamiyorum. İlk aldigimda atmistim
    ama simdi sag alttaki bluetooth simgesi kaybolmus. Yardimci olabilecek var mi ?

Wifi ile birlikte açılıyor bluetooth kapalı olabilir.

• kevzer K kullanıcısına yanıt
    cihazın bluetoothunu açıp sağalttaki bluetooth simgesine dokunup dosya gönder dedinmi?

bluetoothunu açtıktan sonra sağa tıklayıp gönder dersen görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Mayıs 2015; 12:22:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.