Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    klavye tuşlarına dikkat öğü ok tuşlarının yanında
  • bluetoothlu mouseler neden bu kadar pahalı ya 80 -90 liralardan başlıyor yok mu şöyle ucuz yollu bi bluetoohlu mouse
  • 1TB Samsung HardDisk Sorunsuz Çalışıyor
    64GB Samsung SD Kartta Cihazın İçinde Sorunsuz Çalışıyor
    Küçük klavye isteyenler ekran klavyesini kullanabilirler
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 9 Mayıs 2015; 14:21:55 >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara klavye bağla açılırken Delete veya Esc tuşuna sürekli tak tak tak diye bas hemen biosa atlıyor.Bilgisayar açıkken girmek istiyorsan:
    -Sağdaki çubuğu çek
    -Ayarlar
    -Bilgisayar ayarlarını değiştir
    -Güncelleştirme ve Kurtarma
    -Kurtarma
    -En alttaki Şimdi Yeniden Başlat tuşuna bas
    -Sorun Gider
    -Gelişmiş Seçenekler
    -UEFI Bellenim Ayarları
    -Yeniden başlat

Ama şöyle birşey var USB bellekten boot etmiyor micro sd de aynı şekilde uğraşıyorum sabahtan beri
  • Arkadaşlar ekran kilidi mevcut mudur? Yatay ekranda kilitleyip bir daha değiştirmemeyi düşünüyorum da. Masaüstü düzenimi de buna göre ayarlayacağım çünkü. Ekran döndüğü zaman masaüsünü de değiştiriyor.
  • Tablette vol ve power den başka tuş var mı ?
  • ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    hocam harddisk ub3 mü marka model ne benim wd 1 tb usb 3 çalışmadı.

siz nasıl çalıştırdınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

teşekkürler

tableti ilk açtığımda çıkan çizgilier
    yavaş şarj olması
    1 defa kitlenmesi

bunları saymassak şanslıyım :) allahtan hepsinden kurtuldum :D

Hepsinden nasıl kurtulduğunu anlatır mısın hocam
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Masaüstünde sağ tıkla çözünürlüğe gir ekran otomatik döndürme tiki kaldır.
  • @sauce_2k sağa git ayarlar orda ekran parlaklık ayarının üstünde kilit tuşu var ona bas

@yaman2000 çizgilere alıştım görmüyom artık :D kendi usb kablom ile şarj ettim daha hızlı şarj oldu. 1defa kitlendi power tuşuna 10sn astım reset ettı.

@senbunu yok. resert tuşu olmasını isterdim. reset tuşu = 10sn power tuşuna baskmak :D

@sepkov hocam bana usb den bot etmek lazım:) eğer yaparsanız anlatır mısınız ? :)
  • Teşekkürler ;)
    Tabiki benim alma amacım zaten farklı sistemler kurup kendimi geliştirmek. :)
  • Readyboost olmamasi buyuk sacmalik. Onu kullanip RAM'den tasarruf edebilirdik.

Ashampoo winoptimizer kurmanizi tavsiye ederim. Gereksiz guncelleme yedeklerini falan temizleyip yer aciyir tablette.

Ben de persembe aldim, fiyatina gore cok memnun kaldim.

2 TB HDD bagladim sorunsuz calisti ama 3.5" benim, adaptorlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 9 Mayıs 2015; 14:38:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Readyboost olmamasi buyuk sacmalik. Onu kullanip RAM'den tasarruf edebilirdik.

Ashampoo winoptimizer kurmanizi tavsiye ederim. Gereksiz guncelleme yedeklerini falan temizleyip yer aciyir tablette.

Ben de persembe aldim, fiyatina gore cok memnun kaldim.

2 TB HDD bagladim sorunsuz calisti ama 3.5" benim, adaptorlu.

hocam eğer gerçetekn işe yarıyorsa kurup deneyeyim :)
  • Arkadaşlar bende de ilk başta HDD bağladım fakat çalışmadı. Sonra kaliteli bir otg kablosu almıştım onunla denedim ve USB 3.0 HDD yi sorunsuz gördü. Son derece hızlı veri transferi de yapıyor.

Aslında benim kafamda bir tasarım var eğer daha önce yapılmamışsa.
    Öyle bir kılıf tasarlamak lazım ki:
    tabletin mini usb kısmına tam olarak oturacak ve kılıfın üzerinde 3 portlu bir usb hub olacak. Güç yetersizliği sıkıntısını çözmek içinde kılıfın küçük bir kısmında küçük bir polimer batarya olabilir usb hub u besleyen. böylelikle tableti kılıfından hiç çıkarmadan hem şarz edip, hem klavye fare bağlayıp, hem flash disk, hem HDD bağlama imkanını elde etmiş olacağız.
    Biraz uçuk bir tasarım oldu galiba... Ama tüm tabletlere de uyan böyle bir ürün yapılsa acayip satar...
    Kaybedecek bir şeyin yok, beğenmezsen silebilirsin sonuçta :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Mini usb kısmına uyması imkansız birşey her tabletin yeri farklı.Ama birtek o microusb kısmını kablolu yaparsanız sorunsuz çalışır.
  • ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    Class 10 Micro SD mi kullandınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar usb cihazlarınızı bağlarken usbden şarj özelliği varsa kapatın. mesela benim psp sorun çıkarıyordu usb şarjı kapattım pspden,sonra cihaz sorunsuz bağlandı. hddler için de ikili usb kablosu kullanın birini tablete diğerini başka bir usbden güç Veren cihaza bağlayın. yani mümkün olduğunca bağlayacağınız cihazın tabletin usb portundan güç çekmemesi lazım.

akım ölçeri olan arkadaşlardan biri cihazın usb porttan max kaç amper çekilmesine izin verdiğini söylerse süper olur.
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    O zaman tek kablo ile işi bitiririz, sadece o kısmı kablolu yaparız o zaman...
    Çinliler bunu neden düşünmemiş hala acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.