Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranın ortasında hava kabarcığı gibi bir şey var mı sizde? Ölü piksele de benzemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picturesoflily

Bu alette bulunan Windows 8.1, tablet sürümü falan mıdır yoksa bildiğimiz direkt Windows 8.1 mıdır? Demek istediğim bu tabletteki lisanslı Windows keyini pc için kullanabilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirm

Tabletteki Windows 8 With Bing işletim sisteminin standart Windows 8.1 işletim sisteminden hiçbir farkı yoktur. Yalnızca Bing arama motorunu tarayıcılarda varsayılan olarak getirir. Bu şart ile Microsoft bu sistemi üreticilere ücretsiz verir ve üreticiler ucuz cihazlar satabilmek için bu sürümü kullanırlar. Bu sürümün imaj dosyaları olmadığından ve sonradan etkinleştirilemediğinden, başka hiçbir cihazda kullanamazsınız.

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ben yüklemedim benim cihazda zaten yüklü dedim. Sorumluluk yükleyene aittir, bilginize
  • Arkadaşlar çok acil şekilde C:\Windows\system32 altındaki drivers, driverstore ve drvstore (bu klasör olmayabilir, o zaman diğer ikisi gerek.) klasörlerinin tam içeriğine ihtiyacım var. Bana bu konuda kim yardımcı olabilir? Bu klasörleri sıkıştırıp bir yere upload edebilir misiniz lüften?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 9 Mayıs 2015; 16:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: kevzer

Atakadaslar tablete telefondan bluetoothla birsey atamiyorum. İlk aldigimda atmistim
    ama simdi sag alttaki bluetooth simgesi kaybolmus. Yardimci olabilecek var mi ?

Wifi ile birlikte açılıyor bluetooth kapalı olabilir.

Hocam bluetooth acik o konuda sikinti yok ama dedigim gibi sag alttaki simge gitti oraya tiklayip dosya al deyip atmistim daha once tablete ama simdi o simge yok ve birsey atamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tüm driverleri double driver backup programı ile yedekledim. istediğiniz sürücü varsa atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Mayıs 2015; 16:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

cihazın bluetoothunu açıp sağalttaki bluetooth simgesine dokunup dosya gönder dedinmi?

bluetoothunu açtıktan sonra sağa tıklayıp gönder dersen görürsün.

Hocam sag alttaki bluetooth simgesi kayip sorun bu o simge varken dosya atmistim sikinti yoktu. Ona tiklayip dosya al deyip telefondan atmistim daha once ama simdi o simge kaybolmus.

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Hocam o simge yok iste simge varken yapmistim zaten ama kaybolmus

• kevzer K kullanıcısına yanıt
    sag altta kucuk ok a bas. ozellestir
    orada bluetooth un yanindaki kisimda simge ve bildirimleri goster sec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bluetoothunuzu bilgisayar ayarlarından açın denetim masasındanda simgeyi geri getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

güncelleme yapmışsındır
    laptop da başıma gelmişti hangi güncceleme ile oluyor bilmiyorum ama güncellemeden sonra araç çıbuğundaki bluetooht simgesi gitmişti

Hocam bir cozumu var mi ?

• Hocam yaptim cok sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

bu cihaza dünyadaki tüm işletim sistemlerini yükleyebilirim windows 95-98-2000_xp-vısta-windows8-10 android-ois pardus.......
    şu ana kadar denediklerim windows 98_=-xp vista ve windows 10
    2 gün de bu kadar olur....
    cihaz güzel
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

Kardeşim nasıl yukluyosun windows 10 u veya win 7 yi...ben yukleyemedım flash bellege boot ettım normal pc görüyor ama bu görmyuyor yanı format yemıyorr win 7 için veya 10 ???

Hocam o sekilde yaptim daha once olmamisti simdi hallettim sagolun.

kardeş ilk önce bluetooth u aç

arama kısmına bluetooth ayarlarını değiştir yaz ordan blutooth ayarlarına gir

orada bluetooth simgesini bildirim alanında göster yazısının başına tik koy

edit:yeni gördüm yapmışsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 9 Mayıs 2015; 16:21:42 >
  • Laptopun menteşe yerlerinde sorun olduğundan pek kullanmak istemiyorum şu an onu. Bunun da f/p oranı iyi diyorsunuz. Kararsız kaldım baya. Tabi yarına kalmış olması lazım karar verirsem de.
  • laptop kadar olamaz ama bir çok şeyi yapabiliyoruz :)
    Aynen hocam yaptim cok sagolun. İcime dert olmustu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gkon

Arkadaşlar çok acil şekilde C:\Windows\system32 altındaki drivers, driverstore ve drvstore (bu klasör olmayabilir, o zaman diğer ikisi gerek.) klasörlerinin tam içeriğine ihtiyacım var. Bana bu konuda kim yardımcı olabilir? Bu klasörleri sıkıştırıp bir yere upload edebilir misiniz lüften?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 9 Mayıs 2015; 16:26:24 >
  • 76 mb hocam vid&pid yazılarını atarsanız sürücüleri yollayabilirim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.