Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

laptop kadar olamaz ama bir çok şeyi yapabiliyoruz :)

Valla hocam laptopu genel olarak youtube videoları/animeler, birkaç site ve bazen de Nba maçlarını izlemek için kullanıyorum sadece. Monitörü sabit durmayıp arkaya veya öne düştüğü için çok rahatsız oluyorum. Yaptırmak istesem bu tabletten daha fazla para isteyecekler. Alırsam maddi durumumu biraz zorlayacak ama yapacak bir şey yok sanırım. :) Burada çok A101 yok pek ümitli değilim ancak yarın gidip bir bakayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 9 Mayıs 2015; 16:31:21 >
  • youtube videoarı 1080p sorunsuz 4k da biraz kasma var internetten dizi film izledim sorunsuz. inşallah bulursunuz
  • alper1059 kullanıcısına yanıt
    arkadaş denediği işletim sistemlerini yanlış bilmiyorsam vmware aracılığıyla boot edip test ediyor.
  • Arkadaşlar Şuan Elimde Reeder A8i Quad Tablet Var. 2 Haftalık 350 Tlye Teknosadan Alındı. Ondada Bizdeki Gibi Çizgiler Var Ama Bizdeki Gibi İnce Değil Daha Kalın. Daha Aklın Olmasına Rağmen Dikkatlli Bakınca Belli Oluyor.

Batarya Değerleri-İşlemcileri (Bizimki 3735g Reeder 3735f ) - Hafızası- Rami- Ekran Çözünürlüğü- İkimizde İps.

Aramızda Benim Gördüğüm Farklar
    Onun Kasası Daha Guzel
    Hdmi Çıkışı Var
    Kamerası 5mp-2mp
    Otg Kablosu Kaliteli (Benim Tablette Çalışmayan Harddisk Onun Kablosu İle Çalıştı)
    Reeder oyun oynarken kapanmaya başladı çok ısınıyor. ekranda 1 tane ölü pixel belirdi.

Uzun Lafın Kısası O 350 Tl Bu 190 Tl Her Halükarda En Bunu Alırdım Üstelik O Android Bu Windows :)

Az Sonra Şarj Karşılaştırması Yapacağım

EDİT: iki tableti aynı anda kapalı şekilde şarja koydum

bizim tablet 30dk da %24 şarj oldu
    reeder 30dk da%21 şarj oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 9 Mayıs 2015; 17:00:55 >

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    hocam peki kendi hdd mizden 720p-1080p video ları açabilir miyiz ? (ya amacım torrent'ten dizi indirip izlemek) sitelerdeki hd kaliteyi beğenmiyorum.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    hocam şuan tablet şarjda şarj bitsin deneyeceğim 480p video açmıştı sorunsuz açmıştı büyük ihtimal 1080p de açar. 1080p video açıyor çünkü.

benim otg kablom bozuk sanırım. benim otg kablo ile çalışmadı. reeder marka tabletin otg kablosu ile denedim çalıştı sizede kaliteli kablo öneririm.
  • 1Tb samsung diski nasıl tanıttınız. Ben denediğimde guç problemi vardı bu nedenle açılmıyordu. Bu arada mhl kabloyu deneyen oldumu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi alamayanlar üzülmesin. Kesin olmayan aldığım bilgiye göre 21 Mayıs da yeniden satılacakmış.
  • hannibal kullanıcısına yanıt
    hocam yukarda 2 defa yazdım yine yazim

bende tanıtamadım. çok uğraştım. kuzenin tabletinin otg kablosu ile denedim harddisk sorunsuz çalıştı. ilk başta çalışmayan telefon da çalıştı. kaliteli otg kablo almak lazım

benim harddisk 1 tb wd ultra 2,5" usb3
  • Tabletn driverlarini ve windowsu yedekleasem diyorum nasil yapabiliriz

• quote:

hocam yukarda 2 defa yazdım yine yazim

bende tanıtamadım. çok uğraştım. kuzenin tabletinin otg kablosu ile denedim harddisk sorunsuz çalıştı. ilk başta çalışmayan telefon da çalıştı. kaliteli otg kablo almak lazım

benim harddisk 1 tb wd ultra 2,5" usb3

Neyse başka kablolarla deneriz ama tahminimce guç yetmediği için olmuyor. Çünkü tablet diski tanıyor. Bi de mhl kablo ile deneyen birini bulabilsek tam olacak.

• androidarayan A kullanıcısına yanıt
    driverleri nasıl yedekleyeceğin programı yukarda bi arkadaş yazmıştı.

windows u acronis ile yedekliyebilirsin
    valla hocam bende anlamadım tabletin şarjını fulledim öyle denedim olmadı. düşük halde denedim olmadı bende demekki olmuyor dedim. sonra bu otg ile denedim olunca çok sevindim.

mhl kablo alırıdm ama takcak tv veya moniyör yok hepsi tüplü :D
  • Bu arada tabletten isteyen varsa kutusu açılmış bi tane var bulunduğum bölgede. Onu da benim için getirttiler başka ilçeden benimkinden bi farkı olacağını sanmıyorum. İsteyene gönderebilirim.

• quote:

valla hocam bende anlamadım tabletin şarjını fulledim öyle denedim olmadı. düşük halde denedim olmadı bende demekki olmuyor dedim. sonra bu otg ile denedim olunca çok sevindim.

mhl kablo alırıdm ama takcak tv veya moniyör yok hepsi tüplü :D

Benimde bulunduğum ilçede böyle parça satan yok. Tanıdıklara bir soracağım bakalım.

benimde bulunduğum ilçede yok internetten alacağım. interntten aldığım bir tane evde duruyor onu denedim ama o da sorunlu. alırsam markalı alacağım
  • Tablete Windows 10 kuranlar için Driverlerin hepsini upload ettim. Tabletin kendi sürücüleridir(Wifi fixli sürücüde vardır) Eksik sürücüleri buradan seçip kurarsınız.hepsini kurmanıza gerek yok.

Bu sürücülerin nasıl kurulacağını bilmeyen lütfen W10 yüklemeye kalkmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 9 Mayıs 2015; 17:06:20 >

• hocam bu biizm tabletin orjinal driver leri mi ? ilerde windows 8.1 i kendim kurarsam işe yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wren

quote:

Orijinalden alıntı: picturesoflily

Bu alette bulunan Windows 8.1, tablet sürümü falan mıdır yoksa bildiğimiz direkt Windows 8.1 mıdır? Demek istediğim bu tabletteki lisanslı Windows keyini pc için kullanabilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirm

Tabletteki Windows 8 With Bing işletim sisteminin standart Windows 8.1 işletim sisteminden hiçbir farkı yoktur. Yalnızca Bing arama motorunu tarayıcılarda varsayılan olarak getirir. Bu şart ile Microsoft bu sistemi üreticilere ücretsiz verir ve üreticiler ucuz cihazlar satabilmek için bu sürümü kullanırlar. Bu sürümün imaj dosyaları olmadığından ve sonradan etkinleştirilemediğinden, başka hiçbir cihazda kullanamazsınız.

Mantıksız da olsa bir umut sordum, teşekkür ederim

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Tableti kurtarma menüsünden sıfırlamayı kastediyorsanız kurmanıza gerek yok hocam.Ama Windows 8.1 pro sürümünü kuracaksanız işinize yarar hocam.Evet bizim tabletin orjinal driverleri hocam.(wifi yi sorunsuz olan sürücüyü koydum kalanı orjinal)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.