Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sepkov

Bilgisayara klavye bağla açılırken Delete veya Esc tuşuna sürekli tak tak tak diye bas hemen biosa atlıyor.Bilgisayar açıkken girmek istiyorsan:
    -Sağdaki çubuğu çek
    -Ayarlar
    -Bilgisayar ayarlarını değiştir
    -Güncelleştirme ve Kurtarma
    -Kurtarma
    -En alttaki Şimdi Yeniden Başlat tuşuna bas
    -Sorun Gider
    -Gelişmiş Seçenekler
    -UEFI Bellenim Ayarları
    -Yeniden başlat

Ama şöyle birşey var USB bellekten boot etmiyor micro sd de aynı şekilde uğraşıyorum sabahtan beri

Ediyor hocam dün akşamdan beri 4 defa USB ile işletim sistemi yükledim. Hatta şimdi recovery partition'u sildim tekrar temiz olarak yüklüyorum. Gelişmiş yeniden başlatmada aygıt ile başlatmayı seçeceksiniz. USB'yi de sağlıklı bir şekilde oluşturduğunuzdan emin olun. Örneğin ben WinToFlash kullanıyorum.

• Özele gel kardeşim sabahtan beri uğraşıyorum ciddi olamazsın
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    ürün bu önce taktım güç gelmedi sonra hard diskten kabloyu söktüm taktım çalıştı

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Belkide çoktan yaptılar bizim haberimiz yok :D
  • YoK kullanıcısına yanıt
    evet
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    özel yerine burdan yazsa herkes faydalansa.
    Aklımda o var zaten merak etmeyin öncelikle tüm adımlardan emin olmak istiyorum ondan sonra sizde ana konuya eklersiniz
    Teşekkürler hocam, wi-fi deneme şansım yoktu, android uyduruk bi polypad vardı ondan 3G den hotspot kablosuz paylaşımı yaptım arada iki duvar var öyle mb/sn ölçümü olmadı ama 3diş çekiyor iyi geldi bana, usb 3.0 1TB toshiba hard diski tanımadı, programları da portable sitelerinden indirdim sd karta attım sıkıntı yok çalışıyor, hatta skype ı bile portable yaptım mükemmel çalıştı, bilginize
  • Beyler hep yazılım konuşup duruyorsunuz hd video larda performans nasıl? Hd video oynatıp dts çözebilir mi? Birde ekran ve ses kalitesi nasıldır? Ben tamamen media player olarak düşünüyorum gerektiğinde de web tarayıcı ofis kullanmak için düşünüyordum. Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wren

quote:

Bilgisayara klavye bağla açılırken Delete veya Esc tuşuna sürekli tak tak tak diye bas hemen biosa atlıyor.Bilgisayar açıkken girmek istiyorsan:
    -Sağdaki çubuğu çek
    -Ayarlar
    -Kurtarma
    -Sorun Gider
    -Gelişmiş Seçenekler
    -UEFI Bellenim Ayarları
    -Yeniden başlat

Ama şöyle birşey var USB bellekten boot etmiyor micro sd de aynı şekilde uğraşıyorum sabahtan beri

Ediyor hocam dün akşamdan beri 4 defa USB ile işletim sistemi yükledim. Hatta şimdi recovery partition'u sildim tekrar temiz olarak yüklüyorum. Gelişmiş yeniden başlatmada aygıt ile başlatmayı seçeceksiniz. USB'yi de sağlıklı bir şekilde oluşturduğunuzdan emin olun. Örneğin ben WinToFlash kullanıyorum.

Driver işini nasıl çözdüm peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 9 Mayıs 2015; 14:59:36 >

• distortionn kullanıcısına yanıt
    Ben bu Driver ı kurdum. Gerçekten gözle görülür bir şekilde sorun hallolmuş gibi görünüyor. Teşekkürler.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Full hd videolarını sıkıntısız oynatıyor.Ses kalitesi orta seviyelerde.Ekran kalitesi parasının hakkını veriyor.
  • @yaman2000 hocam çok önemli birşey buldum. reeder marka tabletin otg kablosunu kullandım hdd yi tanıdı telefonu tanıdı çok mutlu oldum kaliteli otg kablo almak lazım. kutudan çıkan usb kablo ve otg kablo adî geldi bana

@sepkov beklemedeyiz

@mahseer898 sizin için 10 numara bir cihaz. 1080p video sorunsuz oyantıyor youtube 1080 p açtım 1080 p film açtım yine sorunsuz. 4k vide açtım biraz kastı :D

web içinde yeterli bence. bence alın tabi bulursanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

quote:

-Sağdaki çubuğu çek
    -Ayarlar
    -Kurtarma
    -Sorun Gider
    -Gelişmiş Seçenekler
    -UEFI Bellenim Ayarları
    -Yeniden başlat

Başka bir cihaz buldum bizim tabletle neredeyse aynı donanıma sahip. Yabancı bir forumda onun sistem dosyalarındaki .inf uzantılı sürücü dosyalarını upload etmiş birisi. Onları indirerek aygıt yöneticisinden herşeyi teker teker manuel olarak tanıttım.

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    wireless şu an süper oldu. ara ara olan yavaşlama vs gitti. bu driverı herkes kurmalı bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

-Sağdaki çubuğu çek
    -Ayarlar
    -Kurtarma
    -Sorun Gider
    -Gelişmiş Seçenekler
    -UEFI Bellenim Ayarları
    -Yeniden başlat

Başka bir cihaz buldum bizim tabletle neredeyse aynı donanıma sahip. Yabancı bir forumda onun sistem dosyalarındaki .inf uzantılı sürücü dosyalarını upload etmiş birisi. Onları indirerek aygıt yöneticisinden herşeyi teker teker manuel olarak tanıttım.

Hocam ukalalık olarak algılama ama Driver genius yüklesek yedek alsak exe uzantılı olarak daha rahat olmaz mı sizce? Bu programın 12.0 sürümü ücretsiz ve aynı işi görüyor denemeye değer bence, otomatik yüklüyor yedeğe aldığınız driverları bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

wireless şu an süper oldu. ara ara olan yavaşlama vs gitti. bu driverı herkes kurmalı bence

Şimdi siz deyince baktım zaten şu anda aygıt yöneticisindeki sürücü sürüm tarihi ve numarası sizinkiyle aynı, acaba bazı cihazların eski Driver sürüm mü yüklü gelmiş kontrol edersek iyi olur arkadaşlar
  • Bu alette bulunan Windows 8.1, tablet sürümü falan mıdır yoksa bildiğimiz direkt Windows 8.1 mıdır? Demek istediğim bu tabletteki lisanslı Windows keyini pc için kullanabilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

Şimdi siz deyince baktım zaten şu anda aygıt yöneticisindeki sürücü sürüm tarihi ve numarası sizinkiyle aynı, acaba bazı cihazların eski Driver sürüm mü yüklü gelmiş kontrol edersek iyi olur arkadaşlar

şu driverın linkini alabilir miyiz hocam bende kopma yok ama çekim gücü az şu sizin tablette çekim gücünde bi artış oldu mu
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    www.drivermax.com
    DriverMax search for Realtek RTL8723BS Wireless LAN 802.11n SDIO Network Adapter on Windows 8.1 - 32 bit
    http://www.drivermax.com/driver/search/search_version.php?devicename=Realtek+RTL8723BS+Wireless+LAN+802.11n+SDIO+Network+Adapter&win_ver=6.3&win_arch=32
    @distortionn arkadaştan alıntıdır

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.