Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

rise of nations extended edition'u açar mı beyler ona göre yükleyeceğim her an her yerde oynanır

hocam bende rise of nation ve age of empires için almıştım sistem gereksinimini karşılıyor açar büyük ihtimal zaten çok ağır oyun değil

Amann age of empires mi dedin:)) gerçekten oynatırmı oyunu ne oynardık zamanında nerden indirebiliriz oyunu ?

hocam şu an hafıza sorunumuz var açılır açılması da yer yok hafıza kartı almak lazım ama benim için şu an pek yakın günlerde gözükmüyor

• rise of'u açtı masaüstünde oynayamıyordum
    ekleme: tabi dokunmatik baya sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 9 Mayıs 2015; 12:39:15 >
  • Gta vice city ya da san andreas denesenize arkadaşlar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar görev yöneticisini açtığımda antimalware service executable diye bir şeyin %50-60 cpu kullandığını görüyorum. Bu sizde de böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir ürün, bilgisayara yüklediğin herşey yükleniyor ve çalışıyor
  • @crazykartal ayarlar
    bilgisyar ayarlarını değiştir
    güncelleştirme ve kurtarma
    kurtarma
    "herşeyi kaldırın ve windows u yeniden yükleyin" altındaki başlayın tulun a bas

@haklısın toprAAm idm ile denedim devam ediyor

@mahseer898 bizde hiç hdmi bağlantılı cihaz yok olsa 1 tlye alıp bakcam :)

@sepkov hcoam bence hatalı ürün gibi geldi. şarkı çalarken rahatsızlık vermiyor ama şarkıyı durdurduğum an cızırtı geliyor :(

@kevzer öncelikle bluetoothu aç. nasıl açacağını bilmiyorsa arama kısmına bluetoorh yaz ordan çıkar zaten.

sonra sağ altta bluetooth simgesne tıkla ayarlardan bu cihazı başka cihazlar görebilsin olarak işaretle sonra simgeye tekrar tıkla dosya al de bu kadar

• Tablete uygun kılıf veya ekran koruyucu bulan var mı ? İlk sayfadaki hepsiburada kılıf linki hatalı çıkıyor.
    Klavyeli kılıflar iyi olur aslında.
  • @sauce_2k elimde yok olsa denerdim bence vice city rahat açar.

@ey özgürlük hocam o windows un kedni virüs programı herhalde güncelleştirme veya tarama yapar o yüzden o kadar olmuştur yoksa o kadar olmaz. şuan bende o kadar kullanmıyor.

@Adu87 ksura bakmayı linki koyduğum zaman çalışıyordu işte kılıf

http://www.hepsiburada.com/trust-7-8-verso-folio-universal-tablet-kilifi-19703-p-BS50672?productId=bs50672&categoryId=60000818&SKU=BS50672&site=new

• ne kadar uğraştıysam usb sistem yedeğini geri yükleyemedim, biosu açınca dokunmatik çalışmıyor, öyle bir kilit yapmışlarki sadece dahili hafızadaki kurtarmadan geri yükleniyor, usb den geri yükleyebilseydim ek 3 gb alan kazanacaktım sırf bunun için iade edeceğim, az sonra gidiyorum. olmadı bu..
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    hocam sıf buna özgü birşey değil diye biliyorum . gördüğüm ve bildiğim kadarıyla hiçbi biosda dokunmatik çalışmıyor bazıları ses tuşu ile ileri falan gidiyor sizde öyle bakın belki çalışır.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    bendede çıkarıyor ,işlemcinin sesi geliyo fareyi oynatınca ama ben hp steam 7 yi denedim ondada geliyodu ucuz tabletlerin sorunu galiba çok rahatsız edici değil bence sadece ses yokken geliyor
  • bende blutooth aparatı var 3.5 kulaklık çıkış veren. öyle bir şeyi tavsiye ederim cızırtı vs için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

hocam sıf buna özgü birşey değil diye biliyorum . gördüğüm ve bildiğim kadarıyla hiçbi biosda dokunmatik çalışmıyor bazıları ses tuşu ile ileri falan gidiyor sizde öyle bakın belki çalışır.

evet bios ses tuşu ile çalışıyor da dokunmatik çalışmadığı için usbden yükleme talimat verilemiyor
  • distortionn kullanıcısına yanıt
    çok rahatsız edici geldi bana

ARKDAŞLAR HEPİMİZ HOMETECH'E ULAŞALIM KAPALI İKEN ŞARJ GÖSTERGESİNİ SORALIM BELKİ BİZE BİR YOL GÖSTERİRLER
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    hocam yukardada yazmıştım sanırım görmediniz veya ben cevabınızı görmedim :) şimdik ben biosa nasl gireceğim ? örneğim işletim sistemim çmöktü nasıl biosa gireceğim. sistem çökse nasıl recovery yapacağım

bunları anlatır mısınız ? bizler için çok önemli
  • kevzer K kullanıcısına yanıt
    güncelleme yapmışsındır
    laptop da başıma gelmişti hangi güncceleme ile oluyor bilmiyorum ama güncellemeden sonra araç çıbuğundaki bluetooht simgesi gitmişti
  • Diğer ölçüm testim
    Ttnet Tilgin Modem 2.4Ghz ile hızım 4Mbit Download 0.98 Mbit Upload
    Apple Airport Express Modem 5Ghz ile hızım 19Mbit Download 4Mbit Upload

Sağdan solma ışık hüzmesi bendede hafiften var
    açma kapama tuşuna hafif dokun iphone benzeri bir ekran kısa süreyle gözüküp kayboluyor
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

edit:resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChineseTranslator -- 9 Mayıs 2015; 14:02:28 >
    usb klavye işini çözer gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Tablete uygun kılıf veya ekran koruyucu bulan var mı ? İlk sayfadaki hepsiburada kılıf linki hatalı çıkıyor.
    Klavyeli kılıflar iyi olur aslında.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-79-turkce-klavyeli-stand-deri-tablet-kilifi-kalem-ekran-koruyucu-film-dk-ac-tbkb791/productDetails.aspx?productId=bs43199&categoryId=60000840

veya

http://www.hepsiburada.com/liste/mobee-79-klavyeli-siyah-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs51766&categoryId=60000840

bunlardan birini almayı düşünüyorum.
    Kargo bedava

Hem klavye hem mause bağlamak için ise hangi aparatı alacağımızı araştırıyorum,
    sorunsuz aparat kullanabilen varsa bilgi verebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaumut22 -- 9 Mayıs 2015; 13:56:37 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.