Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
44
Favori
169.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250 TL ye satıyorum ben. Şirketten güzel bi Laptop geldi kullanılmıyor artık bu Cihazım almak isteyen varsa pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tabletimden ses gelmemeye başladı. Ses sorunu yaşayan var mı daha önceden.Nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar tabletin ekranı kapalı iken şarjı çok hızlı gidiyor. Bunu engellemek için ayar ve öneriniz var mı?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Benim tabletimden ses gelmemeye başladı. Ses sorunu yaşayan var mı daha önceden.Nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

merhaba
    Aygıt yöneticisini açıp ses donanımının sürücüsünü silip,tekrardan sürücü aratırsan ve yeniden pc yi başlatırsan düzelme olasılığı mümkün gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Arkadaşlar tabletin ekranı kapalı iken şarjı çok hızlı gidiyor. Bunu engellemek için ayar ve öneriniz var mı?
    teşekkürler.

Merhaba
    Wifi açıkmı?Şarj çabuk gider! Arka planda çalışan uygulamalar,programlar ve hizmetleride kontrol edin ve bu belirttiklerimi durdurun yada gereksizse devre dışı bırakın.Ve bunun gibi bir çok işlem çalıştığı için sürekli enerji harcar ve şarj eksilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w835 W kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Arkaplan uyg kapattım, uykuya almadan önce de wifiyi kapatırım bundan sonra.
    Tabletten touchpad dışında memnunum açıkçası ama win çok saçma bence, bu gibi şeyleri optimize etmesi lazım. 2-3 saatte %10 şarj düşmüş uykuda iken. Ekranın boyutlandırması da aşırı saçma, parmaklarım büyük değil ama dokunmatik ekranda istediğin yeri tıklamak çin işkencesi gibi.
  • w835 W kullanıcısına yanıt
    Farkeden bişey olmadı hocam şarj su gibi gidiyor kapalıyken. Anlaşılan tamamen kapatmak lazım uzun süre kullanmayacaksak.
  • arkadaşlar merhaba ben tableti windows 7 ye çevirmek istiyorum fakat ne yaptıysam çeviremedim forumada baktım konuyla ilgili pek bişey bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?
  • cihatnuroglu C kullanıcısına yanıt
    32bit windows7 isosunu rufus programi ile uefi gpt ve fat32 formatinda yazdirip biosdan boota girip flash bellegi secerek kurulum yapin.

• cihatnuroglu C kullanıcısına yanıt
    windows 7 yüklenmez windows 8 ve üstü yükleniyor

ubuntu linux da yükleniyor ama driver sorunu olduğu için bir işe yaramaz

• Buna mount blade warband yüklesek akıcı oynanırmı 1024 768 modda sahibi olan bi denerse benzeri cihaz alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

Arkadaşlar bu tableti normal kullanırken her seferinde bir şey yazmak için saatin yanındaki klavye simgesine dokunmam gerekiyor. Bunun başka bir yolu yokmu mesela androiddeki gibi yazı yazacağın yere dokunduğun zaman alttan klavye gelmesi gibi olması için ne yapmalı.

Var.. bu cihazi kullanmiyorum ama win 10 cihazlarin hepsinde bu ozellik var hatta tam boy klavye bile var. Ayarlarda. Klavye seceneklerinde

• şuan bu cihazı minumum 547 liraya bulabildim, daha uyguna var mı? A101'e bir daha gelir mi?
  • perSNN kullanıcısına yanıt
    Bence ikinci el bulmaya çalış ben 400 tlye aldım şimdi diyorum keşke almasaydım yada ikinci el alsaydım 250 300 tlye

Ses yok sayılır derecede az
    Benim klavye ile tablet birbirine sürtünüyor 3 4 defa masadan düştü ondan olabilir
    Ama hiç donduğunu görmedim o yönden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imkansizlar -- 30 Mart 2017; 6:32:9 >
  • imkansizlar İ kullanıcısına yanıt
    Usta caspermi iyi bumu kalite bakımından bende almayı düşünüorum

• neksusb N kullanıcısına yanıt
    bende casper n240 var 299 tlye almistim bimden .casperin batarya 7000 mah ve 2 tam usb girisi ve bir adetde micro usb girisi var 1 yil olcak sorunsuz kullaniyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neksusb N kullanıcısına yanıt
    Casperi incelemedim

• Merhaba tabletin arka kapagini cikartirken resimdeki güç ve ses tuslarinin olduğu filmi koparttim. Nereden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybilgix -- 5 Nisan 2017; 15:11:46 >
  • bybilgix B kullanıcısına yanıt
    Hometechi ara belki onlarda vardır

• Bugün bu cihazdan alacağım arkadaşlar, 300 liraya ikinci el buldum.

Photoshop deneyen oldu mu nasıl performansı?

Ayrıca win 7 kursam sıkıntı yaşar mıyım?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.