< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 5 Mayıs 2018; 20:57:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 5 Mayıs 2018; 20:57:16 > |
Sayfaların hepsini okudum ve görebildiğim sorunları ufak cümlelerle listeledim yeni almış olan arkadaşlar benim cihazım sorunlu mu değil mi diyerek bakabilirler.. En azından bir rehber olur. Konu sahibi ilgilenen arkadaş alıp kendine göre düzenlerse ilk mesaja eklerse en azından nereye bakmalıyız diye sayfalarca dolaşmaya gerek kalmaz. Benim hoşuma gitti sıkıntısız denk gelirseniz alın derim
sorunlar 1 Ekranı kapatıp açınca wifi ye bağlanıyor ama internet er'şimi yok diyor. 2 Ses az ve kulaklıktan ses gelmiyor 3 Cihazın ekran ayarını dikey yapıp yataya çevirdiğimde ekran otomatik dönüyor fakat yataydan dikeye otomatik geçmiyor... 4 Alt ayarlarda ekran kilidi tuşu pasif... 5 Mesela şarjda bir süre sonra ekran sapıtabiliyor. muhtemelen şarj aleti ile ilgilidir. çok ısınıyor. 6 Her aç-kapada cihazın mac adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor. 7 Ölü piksel 8 Klavye tusa basmadan kolaylikla cikiyor.kilitlerinde mi sorun var acaba ? 9 Sol fn tuşu alt f4 de çalışmıyor 10 Tableti uykuya bırakıp uyandirinca da ekran ters dönüyor. 11 İşlem merkezi kendi kendine açılıyor 12 Wifi az çekiyor 13 hdmi bağlantıyla tvde görüntü sorunu Hatırlatmalar 1 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik 2 Ses hepsinde kısık geliyor fakat kulaklıkla yeterli seviyede 3 Cihaz tablet modu pasifken yön kilidi pasiftir tablet modu aktif edilip usb girişinde bir alet varsa çıkarılıp otomatik döndürme aktif edilebilir. 4 -3 ile aynı 5 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik 6 Ben böyle bir sıkıntı yaşamadım şimdilik 7 Ben de ölü piksel yoktu ama buradan bakınız.http://www.pikseltesti.com/test.html 8 Klavyedeki tablete giren tırnaklarda sıkıntı mevcut bende de bu sıkıntı var ama fazla önemsenecek bir durum gibi değil. Tabi klavyeden tutup ters çevirip aşağı yukarı sallamazsanız çıkacağını sanmıyorum ( Bazılarında çok gevşek duruyor olabilir) 9 Sol fn tuşu kapat komutunda çalışmıyor fakat internette dolaşırken sayfayı tam ekran yapmak için fn +f11 yada fn +f12 kombinasyonları kullanılıyor 10 hem tablet modu aktifken hemde pasifken denedim bir sıkıntı olmadı. 11 Bu ekran ile alakalı gibi bazı noktalarda öncam dokunmatiğe değiyor sanki ama bende yoktu. 12 wifi az çekiyor ben de işe yaramadı ama bir arkadaşımız bir öneride bulunmuş "Aygıt yöneticisi ağ bağlaştırıcısı realtek özelliklerden 2. sekmeye gelin herşeyi enabled yapın. Wifi gücünde iyileşme oluyor." önceki sayfalarda yazıyor 13 hdmi ile bağlantı yapabileceğim tv maalesef yok |
2.5 mm uclu olması gerekiyor. Ben Dark 5V 2.5mm 2A Universal Tablet Şarj Adaptörünü aldım. 1 yıldır kullanıyorum.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 23 Aralık 2015; 23:06:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 24 Aralık 2015; 0:20:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Aralık 2015; 23:58:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 24 Aralık 2015; 0:20:17 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|