Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow canary01 -- 22 Ocak 2015; 22:02:33 >

• Samsung'un yeni tvsi stoklara yeni girdiğinden dolayı fazla yorum bulamazsınız.
  • 6470 İLE 6510 ARASINDA 200-300 TL ARASI Bİ FARK VAR
  • vay canına 2 günde mm de stok tükenmiş, insanlarda teknoloi bağımlılığı var her yeni çıkan yeni değildir ama kime
    anlatıyorsun?
  • SAMSUNG UE48H6470 bu tv güzele benziyor ama. 6510 la arasında 200 - 300 tl var iyice kafam karıştı.
  • samsungun yeni seri tvlerini alırken biraz bekle derim zamanın varsa h modeli 4 çekirdek olması güzel görünsede mağzama gelen yeni seri samsunglarda her açılan tv durup dururken renkleri yeşile çevirmeye başladı. ilk gelen seride bence sorun olabilir. sorunu gidermek için bazen kapatıp açıyoruz bazen hdmı girişini tekrar seçtigmizde düzeliyor.

bence yeni seri samsung almak için biraz erken eğer üst seviye almıyorsan. 6510 senin için daha keyifli bir tercih olur. tabi 6510 u da tapalı kutu bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

samsungun yeni seri tvlerini alırken biraz bekle derim zamanın varsa h modeli 4 çekirdek olması güzel görünsede mağzama gelen yeni seri samsunglarda her açılan tv durup dururken renkleri yeşile çevirmeye başladı. ilk gelen seride bence sorun olabilir. sorunu gidermek için bazen kapatıp açıyoruz bazen hdmı girişini tekrar seçtigmizde düzeliyor.

bence yeni seri samsung almak için biraz erken eğer üst seviye almıyorsan. 6510 senin için daha keyifli bir tercih olur. tabi 6510 u da tapalı kutu bulmak zor

kapalı kutu buldum hocam ben. samsung bayisinde 3 adet kalmış ama fiyatda indirim yapmıyolar. 2,500 tl.
  • 2300 e fiyatı indi diye hatırlıyorum ancak tam olarak son dönemdemi yoksa bi kaç günlük bir indirimmiydi hatırlamıyorum magzamdan 1 aydır tehsiri bile yok

salı veya çarşamba günleri indirimsiz tvlerde %10 indiirm oluyor bu ara eğer o indiirm uygulanabilirse 50tl lik bir ekstra alışverişle 250 tl kara geçebilirsin takibini yap bence ayrıca telefonumu güncelliyorum sonrasın da yapabilirsem bu gün çektipğim renk farkıı gösteren resmi atıcam

düzeltiyorum seri sonu ürünlerde indirim uygulanamıyor malesef o üründe seri sonuna geçmiş olması gerekiyor her ne kadar kapalı kutu bulabilseniz de yinede şansınızı deneyip mağzaya gidip bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 21 Nisan 2014; 22:48:54 >
  • quote:

2300 e fiyatı indi diye hatırlıyorum ancak tam olarak son dönemdemi yoksa bi kaç günlük bir indirimmiydi hatırlamıyorum magzamdan 1 aydır tehsiri bile yok

salı veya çarşamba günleri indirimsiz tvlerde %10 indiirm oluyor bu ara eğer o indiirm uygulanabilirse 50tl lik bir ekstra alışverişle 250 tl kara geçebilirsin takibini yap bence ayrıca telefonumu güncelliyorum sonrasın da yapabilirsem bu gün çektipğim renk farkıı gösteren resmi atıcam

teşekkürler hocam
  • quote:

samsungun yeni seri tvlerini alırken biraz bekle derim zamanın varsa h modeli 4 çekirdek olması güzel görünsede mağzama gelen yeni seri samsunglarda her açılan tv durup dururken renkleri yeşile çevirmeye başladı. ilk gelen seride bence sorun olabilir. sorunu gidermek için bazen kapatıp açıyoruz bazen hdmı girişini tekrar seçtigmizde düzeliyor.

48h6410 modeli geldi mi? o da beyaz kasaymış. f6510'la arasında ne fark var merak ediyorum.
  • malesef beyaz kasa samsung henüz gelmedi
  • fiyatı 2899 olacakmış, 46f6510'a göre daha büyük ve dört çekirdekli ama başka fark var mı bilemedim. yalnız yeni kasalar bildiğin plastik ve eskisinden daha kalitesiz olacak dedi bugün samsung bayiinde konuştuğum kişi. yine de kasa kalitesi çok önemli değil, duvarda asılı kalacak en nihayetinde ve ne kadar kötü olabilir ki. bi gelsin bakalım yeni kasalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 27 Nisan 2014; 10:53:19 >
  • arkadaşlar merhaba

UE48H6470 modelini alan oldumu almayı düşündüğümden yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acegod

arkadaşlar merhaba

UE48H6470 modelini alan oldumu almayı düşündüğümden yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

henüz almadım ama alırsam 6470 alacam kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: acegod

arkadaşlar merhaba

henüz almadım ama alırsam 6470 alacam kesinlikle

bende araştırdım o modelde karar kıldım

en ucuz fiyat n11 de 2.499 TL dahili uydu alıcısı mevcut mu bir yerde var yazıyor diğer yerde bahsetmemiş bile ayrıca varsa dahili uydu alıcısı hd mi ?
  • samsung 48h6470 aldım bır haftadır kullanıyorum gayet memnunum teknosa.comdan 2799 tl ye aldım %15 hedıye cekı verdıler 420 lıraya tekabul edıyodu bende gıttım ht-f5550 ses sıstemı aldım yıne teknosa .comdan gül gibi kullanıyorum çok şükür şahane
     SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
  • ŞU ANDA %10 HEDIYE CEKI VERIYOR TEKNOSA.COM YANINDA DA MONSTER KABLO HEDIYE VALLA BU FIRSAT KACMAZ ARKADAŞLAR BENIM ANLADIGIM KADARIYLA BEN 6 AY SAMSUNG 46F7000 KOVALADIM SONUNDA URUN STOKTAN KALKTI IKI HAFTA KENDIME GELEMEDIM TEŞİR ÜRÜNÜ ALMAYA GITTIM 48 H6470 ICOK BEGENDIM VE ALDIM COKDA MEMNUNUM YANİ LG FALAN HIKAYE SAMSUNG UN KUMANDASI YETER YAAA HERSEYDEN ONEMLISI EN YAKIN TEKNOLOJI MAGZASINA GIDIN VE KUMANDAYI INCELEYIN EMIN OLUN HEMEN SAMSUNG TV SAHIBI OLMAK ISTIYECEKSINIZ ,))

• bugün takılacak kısmetse
  • Konu başlığı değiştirilmeli mi?

Konuya girdim.

Konu başlığı: SAMSUNG UE48H6470 aldım bugün gelecek

Konu açılış tarihi: 18 Nisan 2014; 22:02:33

Konuya giriş tarihi: 19/05/2014 02.44
  • Nereden ve ne kadara aldınız ayrıca 48h6410 ile 6470 in ne farkı vardı nasıl karar verdınız 2 si arasında kaldım 1 hafta surem varda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.