Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosa sitede %10 hediye çeki diyor mağazaya gittim biz hediye çeki veremiyoruz dediler kızdım almadım.
    UE48H6470 gözlükler pilli mi yoksa şarj da ediliyor mu ?
    saygılar.
  • turuncu muruncu nerde en iyi indirim çıkarsa biraz daha bekleyeceğim :) olmadı doğubanka gidip orda da bakacağım hafta sonu belki nakite uygun bir fiyat yakalarım.
  • 2800tl 48" :D

2014 50" plazmalar 1700

2000 tl altı 50" üstü ne alabiliriz.
  • n11 den 2.399 tl almadım sımdı 2.799 tl
  • 2399 a 2 gözlükle beraber mi satıldı o zaman beklemekte fayda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

teknosa sitede %10 hediye çeki diyor mağazaya gittim biz hediye çeki veremiyoruz dediler kızdım almadım.
    UE48H6470 gözlükler pilli mi yoksa şarj da ediliyor mu ?
    saygılar.

pilli hocam
  • uzun arastirmalar sonucunda samsung ue48h6470'te karar kildik (f serisi kapali kutu bulamayinca). teknosa.com dan %10 hediye cekli olarak dun aksam almaya niyetlendim, odeme kısmında hata verdi alamadim. Bu sabah tekrar deniyim diye actim %10 hediye ceki yazmiyordu sitede.

Musteri hizmetlerini aradim hediye ceki kampanyasi bitmis sansa bak :(

indirimli bulan olursa paylasalim, su an her yerde 2799 TL sanirim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

2399 a 2 gözlükle beraber mi satıldı o zaman beklemekte fayda var :)

evet 2.399 a 2 adet gözlük beraberdi malesef tatile gittim geldıkten sonra alırım dedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: commander67

uzun arastirmalar sonucunda samsung ue48h6470'te karar kildik (f serisi kapali kutu bulamayinca). teknosa.com dan %10 hediye cekli olarak dun aksam almaya niyetlendim, odeme kısmında hata verdi alamadim. Bu sabah tekrar deniyim diye actim %10 hediye ceki yazmiyordu sitede.

evet şuanda her yerde 2.799 tl sadece n11 de bir mağazada 2.699 tl

bu arada ben samsung turkiye sitesinden 6470 ve 6500 modelıne baktım 6470 ıcın panel hızına 200 hz yazmış her yerde 400 yazıyor kafam karıştı ayrıca 6 serisinde 6500 modeli tek farkı çift hd uydu alıcı olması 200 300 tl lik fiyat farkına değer mi doğru karar vermek lazım

6470 modeli icin 200 hz yazmış yanlış değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: acegod

quote:

Orijinalden alıntı: commander67

uzun arastirmalar sonucunda samsung ue48h6470'te karar kildik (f serisi kapali kutu bulamayinca). teknosa.com dan %10 hediye cekli olarak dun aksam almaya niyetlendim, odeme kısmında hata verdi alamadim. Bu sabah tekrar deniyim diye actim %10 hediye ceki yazmiyordu sitede.

evet şuanda her yerde 2.799 tl sadece n11 de bir mağazada 2.699 tl

bu arada ben samsung turkiye sitesinden 6470 ve 6500 modelıne baktım 6470 ıcın panel hızına 200 hz yazmış her yerde 400 yazıyor kafam karıştı ayrıca 6 serisinde 6500 modeli tek farkı çift hd uydu alıcı olması 200 300 tl lik fiyat farkına değer mi doğru karar vermek lazım

6470 modeli icin 200 hz yazmış yanlış değil mi ?

yanlış yazılmış 400 hz

• Bu tv nin gerçek hz i 50 mi 100 mü?
  • bir videoyu başlattığınızda hdd çıkarıp taksanızda kaldığı yerden başlıyor bu özelliği çok sevdim
  • Saka gibi ya teknosa turuncu indirm adı altında 2799 yazmıs fiyata 4 gun once normalde o fiyattı zaten yemeyin bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Saka gibi ya teknosa turuncu indirm adı altında 2799 yazmıs fiyata 4 gun once normalde o fiyattı zaten yemeyin bizi

bu tv yeni çıktı 1 ay felan oluyor indirime girmesini beklemeyin hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Saka gibi ya teknosa turuncu indirm adı altında 2799 yazmıs fiyata 4 gun once normalde o fiyattı zaten yemeyin bizi

bu tv yeni çıktı 1 ay felan oluyor indirime girmesini beklemeyin hemen

arkadas turuncu indirim adı altında milleti kandirmalarindan bahsetmis zaten, ne zamandir 2799 fiyati bir degisiklik yok, turuncu indirim diye kimi yiyonuz diyor. Hakli

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu tv nin gerçek hz i 50 mi 100 mü?

100

• 2.500 liraya düşmüş , bende almayı düşünüyorum ancak tüplüden led e yeni geçiyorum oyüzden pek bir bilgim yok:) yeni model olduğu için kullanıcı yorumlarıda bulamadım. bu fiyatlara alınabilecek başka modeller var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

http://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g#url

2.500 liraya düşmüş , bende almayı düşünüyorum ancak tüplüden led e yeni geçiyorum oyüzden pek bir bilgim yok:) yeni model olduğu için kullanıcı yorumlarıda bulamadım. bu fiyatlara alınabilecek başka modeller var mıdır?

ben hemen aldım bugun beklemek istemedim ptesi teslim edecekler hadi hayırlısı :) ... Bu fiyata alınabilecek en iyi urun bu 2 gece kafam patladı okumadıgım forum sormadıgım ınsan kalmadı yabancı forumlar dahil suan icin 2500 seviyesine f/p en uygun garantili gordugum urun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheThoth

http://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g#url

2.500 liraya düşmüş , bende almayı düşünüyorum ancak tüplüden led e yeni geçiyorum oyüzden pek bir bilgim yok:) yeni model olduğu için kullanıcı yorumlarıda bulamadım. bu fiyatlara alınabilecek başka modeller var mıdır?

ben hemen aldım bugun beklemek istemedim ptesi teslim edecekler hadi hayırlısı :) ... Bu fiyata alınabilecek en iyi urun bu 2 gece kafam patladı okumadıgım forum sormadıgım ınsan kalmadı yabancı forumlar dahil suan icin 2500 seviyesine f/p en uygun garantili gordugum urun

ben de bugun samsung magazasinda 2500 e gorunce direkt aldim sali gunu gelecek insallah :) magazada ekstra 1 yıl sigorta veriyorlar

• arkadaşlar alın gitsin valla ben aldım yukarda fotolarını da paylaştım gayet iyi memnunum ht-f5550 ses sisteminide bagladım ohh canavar vallaa gözlükler pilli şarj edilmiyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.