Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkas

40 inçten sonra 48 inç sizi tatmin etti mi,yoksa 55 inç olsa iyi olur diyor musunuz? sorma sebebim ise benim 40 inçti zamanla gözüme çok küçük geldi. şimdi yeni tv alma arefesindeyim ve 46-48-55 inçler arasında kaldım.46-48 alsam 55'' almadığıma pişman olur muyum diye.mağaza görüntüleri yanıltabiliyor.

fazlasıyla tatmin etti zira izleme mesafem 4.5 - 5 metre 55 bu odaya fazla ama izleme mesafem 6 - 7 metre olsa 55 te olur derim..
  • Bugün geliyor,hadi bakalım :)
  • Benimde 48h6500 dun kuruldu oda 16 m2 55 fazla gelirmiş 48 idael bu tip odalar için.. ışık sızması banding ölü piksel yok tv yag gibi akıyor sd yayınlarda durum farklı digiturk humax9504 de sd yayınlar berbat tv nın kendi alıcısı iyi , kullandıgım diğer hd uydu alıcısında daha ıyı sd yayınlar..bu tv bence lg lb670den daha ıyı ...kumanda smart bence webosdan daha ıyı... ben memnunum lig tv de mac izledim bandıng yoktu yag gibi aktı goruntu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 8 Haziran 2014; 12:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Benimde 48h6500 dun kuruldu oda 16 m2 55 fazla gelirmiş 48 idael bu tip odalar için.. ışık sızması banding ölü piksel yok tv yag gibi akıyor sd yayınlarda durum farklı digiturk humax9504 de sd yayınlar berbat tv nın kendi alıcısı iyi , kullandıgım diğer hd uydu alıcısında daha ıyı sd yayınlar..bu tv bence lg lb670den daha ıyı ...kumanda smart bence webosdan daha ıyı... ben memnunum lig tv de mac izledim bandıng yoktu yag gibi aktı goruntu

Bende almayı düşünüyorum 48h6500 ü nerden ne kadara aldın gold da 2600 200 tl bonus veriyor diğer sitelerde pek uygun bulamadım doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil_unal

quote:

Benimde 48h6500 dun kuruldu oda 16 m2 55 fazla gelirmiş 48 idael bu tip odalar için.. ışık sızması banding ölü piksel yok tv yag gibi akıyor sd yayınlarda durum farklı digiturk humax9504 de sd yayınlar berbat tv nın kendi alıcısı iyi , kullandıgım diğer hd uydu alıcısında daha ıyı sd yayınlar..bu tv bence lg lb670den daha ıyı ...kumanda smart bence webosdan daha ıyı... ben memnunum lig tv de mac izledim bandıng yoktu yag gibi aktı goruntu

Bende almayı düşünüyorum 48h6500 ü nerden ne kadara aldın gold da 2600 200 tl bonus veriyor diğer sitelerde pek uygun bulamadım doğrusu..

Alabilirsin daha uygununu bulman zor

• voice sizde doğru çalışıyormu benim dediğim hiçbirşeyi algılamıyor
  • Komutları ingilizce vermeyi deniyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Komutları ingilizce vermeyi deniyor musun?

denemedim siz denedinizmi
  • Mağazada denemiştim komutları ingilizce verin mesela ''channel up(çenıl ap) veya volume down(volüm davn) gibi..
    Türkçe dil desteği yok ise ingilizce komut edersiniz..

• 6470 ile 6500 arasında tam olarak fark nedir çift uydu falan yazıyor ama tam anlamadım gittigidiyordan %10 indirim var acil yardım görüntü kalitesi aynıysa fazladan 150 tl vermemiş olurum
  • sesle kontrol bende gayet güzel ve TÜRKÇE olarak çaılşıyor.. <<YARDIM>> DEDİĞİNİZDE TÜM KOMUT METİNLERİNİ SIRALIYOR..

<<ses tanımayı kapat>> dediğinizde ses tanıma menüsü kapanıyor ve ses şiddeti de normale dönüyor.. ya hakikaten müthiş.
  • Arkadaşlar bu tv ye teledünya modülü takılabiliyor mu ? Fotolarında modül yuvasını göremedim de..
  • herkese mrb
    6470 ile 6410(beyaz) arasındaki fark nedir?
    mağazadaki elemana göre tek fark 6410 un beyaz olması? (ama arada 400TL fark var bir renkten bu kadar fark olması bana mantıksız geldi) bilgisi olan var mı?
    6410 da ekran sağa sola dönebiliyor mu ? çünkü ayaklar iki kenarda olduğu için dönemez gibi gözüküyor.
  • 6470 alan arkadaşlar kutudan askı aparatı çıkıyor mu? bende 6500 siparişi geçtim kısmetse birkaç güne elimde olacak. bekliyoruz bakalım.duvara mı yoksa tv ünitesine mi koysam diye düşünmeye başladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

6470 alan arkadaşlar kutudan askı aparatı çıkıyor mu? bende 6500 siparişi geçtim kısmetse birkaç güne elimde olacak. bekliyoruz bakalım.duvara mı yoksa tv ünitesine mi koysam diye düşünmeye başladım...

bende çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremo

Arkadaşlar bu tv ye teledünya modülü takılabiliyor mu ? Fotolarında modül yuvasını göremedim de..

her türlü modül takabilirsin
  • 6470 ile 6500 aynı ikiside 400 hz mi birde işlemci hızı farklı diye bir şey duydum ona göre sipariş geçecem yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Işık sızması Banding ölü piksel kullanım süresi gibi testleri nasıl yapıyoruz hocam biraz açıklar mısın

• merhaba bende 6410 ve 6470 serisi arasındakı farkı ogrenmek ıstıyorum
    6410 beyaz olması mı tek fark
    teknık ozellık olarak 6470 den dusukmu
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    ışık sızması yok siyah ekranda anlaşılıyor, banding keisnlikle yok maç izlemen lazım yada banding videosu var bulutlu video hızlıca döneno takılmaması lazım , ölü piksel farklı renklerdeki resimlerle kontrol ediliyor bende hiçbiri yoktu..yukarıda sormussun askı aparatı çıkmadı zaten hıc bır tvde yok. çıkmaz..akıllı kuanda uzerınde mic de sesli komutlar türkçe calısıyor ve cokda guzel algılıyor..ben kaynak degıstırmeyı rahatlıkla yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 11 Haziran 2014; 20:17:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.