Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akıllı kumandasının fotosunu paylaşırmısın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

55ligi var bende akıllı kumandası bulinktekinin aynısı sadece m.screentuşu yerine menu tuşu var. lg'nin ve samsungun hem geçen seneki hem de bu seneki kumandalarını kullanmış biri olarak en güzeli ve en kullanışlısı kesinlikle bu kumandahttp://www.teknoger.com/wp-content/uploads/372.jpg

1 haftadır kullanıyorum dsmartta bağlattım tivi icinden bir aparat çıkıyor ve akıllı kumandayı evrensel kumandayapıyor bütün ses sistemi konsol uydu alıcıyı tivinin kumandası ile yönetebiliyorsunuz. dsmartın kumandasını çekmeceye kaldırdık ortalıkta iki kumanda gezmiyor. çok 1080p film ve 3d film izledim kesinlikle görüntü süper arkadaşda 55la860v var daha hoşuma giden görüntü var diyebilirim. smart özelliği tatminkar tr uygulama sayısı artarsa daha süper olur tarayıcı film dizi izlettiriyor kısaca ben memnunum 1 haftalık kulanımımdan

ha bir de alacaksanız ve salonda kullancaksanız büyük ekran alın pişman olmazsınız biz 48 55 arasında kalmıştık eşim 48 ben 55 istiyordum 55i aldık dün film izlerken eşim 60 65i yok muydu bu tivinin onu alaydık dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10lion -- 6 Haziran 2014; 10:23:05 >

• 10lion 1 kullanıcısına yanıt
    Sd yayın performansı nasıl,memnun musunuz?

• GÖRÜNTÜNÜN MUHTEŞEMLİĞİNDEN YAYINLARA ODAKNALANIYORUM
  • SD yayınlar biraz pusluydu. Ekran netlik parlaklık ayarları sonrası daha iyi bir görüntü elde debildim. Ancak izleme mesafeni 3 metreden aşağı olursa sd kanallar biraz can sıkıcı olabilir.
  • tamercan10 T kullanıcısına yanıt
    yayını çanaktan mı alıyorsunuz?
  • Evet apartmanın ortak çanak anteninden.
  • sd yayın izleyecekseniz bir tiviye bu kadar para vermenin anlamı yok diye düşünüyorum. sd yayını da d-smarttan alıyorum ben hd kanallar o kadar canlı ve güzel gözüküyorki ister istemez hd olmayan kanalları izlememeye başladım görüntü hdye göre hafif bulanık kalıyor izlerken rahatsız etmiyor göz hemen alışıyor ama hd bir kanala geçtiğiniz an ben ne izliyomuşum sabahtan beri diyorsunuz

bu tivilerin hakkını vermek için 1080p 720pnin aşağısını izlememek lazım. koskoca film arşivimdeki 720p asağısı olan bütün filmleri sildim o kadar güzel oluyor görüntü 1080p de
  • quote:

Orijinalden alıntı: einti

arkadaşlar alın gitsin valla ben aldım yukarda fotolarını da paylaştım gayet iyi memnunum ht-f5550 ses sisteminide bagladım ohh canavar vallaa gözlükler pilli şarj edilmiyo

Dostum teşekkürler ama sen tv den ziyade evin fotolarını çekmişsin
    Tv uzak kalmış şöyle sadece tv yi gösteren daha yakın çekim fotolar paylaşırsan en azından renk ve görüntü kalitesi hakkında fikir sahibi olabiliriz

• 10lion 1 kullanıcısına yanıt
    İzlenimlerini paylaştığın için teşekkürler..
    Sırf Sd yayın için alınsa bile fiyatı 48 inç bir tv için çokta fazla sayılmaz aslında

• tamercan10 T kullanıcısına yanıt
    Hmm peki teşekkür ederim..

• Allah rızası için kullanan arkadaşlar herhangi bir dizi izlerken SD kanallardan fotoğraf cekse bir de hd kanallardan cekse çok makbule geçer...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

Allah rızası için kullanan arkadaşlar herhangi bir dizi izlerken SD kanallardan fotoğraf cekse bir de hd kanallardan cekse çok makbule geçer...

Imgur
    - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/cbxZd/embed

LG LB670 için söylenen köşelerdeki karartı, fazla olmasada bu tv'de de var. iPhone olan resimde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 7 Haziran 2014; 6:08:49 >

• flort kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :))

Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizguven61

merhaba arkadaşlar 48h6470 kullanıcısıyım kumanda fotografı ıstemıs arkadaş sımdı soyle ızah edeyım soldakı buyuk kumanda ses sıstemının kumandası h5550 ev sınema sıstemı samsung tv lerı uyumlu bır dugme ıle hem tv yı hem ses sıstemını kullanabılıyorsunuz mukemmel ozellık sagdakı mınık akıllı kumanda şahane tv nın kendı kumandası akıllı kumanda mukemmel hele bı maus ozellıgı var elını ortadakı dugmenın uzerınde tutugunda tv de ısık belırıyo sen kumandayı nereye cevırırsen o ısık da senle bırlıkte yuruyo ısteıdgın yere rahatca tıklaya bılıyosun umarım anlatımım faydalı olmustur goruntu kalıtesını merak edenler ıcın fotograf cekıstım ama telefon ıle cektıgım fotograflardan pek memnun kalmadıgım ıcın koymadım sıze tavsıyem herhangı bı r magzadan tepeden tırnaga ıncelemenız dıger farklı urunlerle canlı canlı karsılastırmanız sahsen ben 46f7000 almayı dusunurken bu tv yı almak daha mantıklı geldı yazık gunah 3400 para verıcektım 2799 tl ye teknosadan aldım yanında da %15 hedıye cekı verdıler bende gıttım samsung h5550 ses sıstemı aldım ohh canavar gıbı oldu hıc dusunmeyın alın derım yanı testlerı yaptıgımda bulutlanma yok ölü pixel bı tane var oda nazar bonucugu olsun baskada bıseyı yok ayrıca gunese karsı duruyo tv dıger markalara gore goruntu şahane onuda en buyuk artısı olarak belırteyım samsungun

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

• Selam arkadaslar
    Bu urunu almayi planliyorum,
    2,5 m mesafeden 48 mi yoksa 55 mi onerirsiniz, mac yayinlarinda nasil golgelenme var mi,3d performansi nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: oftalmolog

Selam arkadaslar
    Bu urunu almayi planliyorum,
    2,5 m mesafeden 48 mi yoksa 55 mi onerirsiniz, mac yayinlarinda nasil golgelenme var mi,3d performansi nasil?

48 tavsiye ederim 55'in yakın mesafeden gözlere zarar verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XScale

evet 48h6470 yeni aldık bizde ama alırken muhakkak aldığın yere söyle değiştirme sözü al öle al derim yoksa elinde kalma olasılığı var :( valla diğer kullanan arkadaşlar böle bir problemin olmadını söylüyorlar bakalım servisi bugun tekrar arayacağım hala sonuç çıkmadı ama reddetseler bile yasal olarak hakkımı aramayı düşünüyorum.

samsung genel merkezi aradım :)) dedim ışık sızmasını lg normal kabul ediyo sizde ediyormusunuz dedim tak telefonu beklemeye aldı. Hayır alma, kime sorucaksın bile diyemeden. belliki bu yüzden çok canları sıkkın :D

korka korka aldım bu gün kuruldu ancak bahsi geçen sorun (ışık süzmesi) yok . sanıyorum sizin talihsizliğiniz ..

ama cihaz mütiş ses görüntü mükemmel..öncek televizyonumda 40" samsungtu ve çok menmundum..

cİhazı alırken aynı anda samsungun skype kamerasınıda aldım 150TL almamdaki amaç skyptan görüşme yapmak değil de daha ziyade harektle kontrol yine mütiş yani hem sesle kontrol hem hareketle kontrol yani kumanda arama derdi yok. HAkİKATEN MÜTHİŞ..

• zekeriya2014 Z kullanıcısına yanıt
    40 inçten sonra 48 inç sizi tatmin etti mi,yoksa 55 inç olsa iyi olur diyor musunuz? sorma sebebim ise benim 40 inçti zamanla gözüme çok küçük geldi. şimdi yeni tv alma arefesindeyim ve 46-48-55 inçler arasında kaldım.46-48 alsam 55'' almadığıma pişman olur muyum diye.mağaza görüntüleri yanıltabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.