Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Terasa Led TV almayı düşünüyoruz. Teknoloji mağazalarını (Mediamarket/Teknosa/Bimeks/Vatan) gezdim hepsi LG'yi öneriyor. Bir tanesi de SAMSUNG al demedi. Neden herkes LG'yi öneriyor anlayamadım.
    Kendimce araştırmalarım sonucunda SAMSUNG UE48H6270 olarak karar verir gibiyken SAMSUNG UE48H6470'e kaymaya başladım. İkisi arasında sadece 200 Hz farkı var sanırım. Başka farkı var mı? Arada 200-300 TL fark için hangisini almak mantıklı? Gerçekten karar vermek çok zor, bu yüzden siz değerli ve tecrübeli kullanıcıların öneri ve tavsiyeleri doğrultusunda pişman olmayacağım bi karar vermek istiyorum.
    Herkese Teşekkürler.
    Herkese İyi akşamlar
  • ses sistemiyle birlikte almıştım bu ses sistemine tabletden nasıl blutoth'la müzik açabilirim
  • yleb89 Y kullanıcısına yanıt
    lg yı onermıslerde sordunuzmu bandıng köşe kararmaları eski serilerde ışık süzmeleri ne alemdeymış..bende sasmsung 6500 var 6470 deki çerçeve bana hoş gelmedi bende 6500 aldım..önce bütçe sonrada hoşuna gıdenı al derım teras alıcaksan daha ucuz markalara yonelebılırsın Vestel gıbı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 11 Haziran 2014; 23:17:38 >
  • 6270 6470 ve 6500 arasında ram farkıda olabilir 6270 de1 gb 6470 ve 6500 lerde 2gb ram olabilir benim tv de 256mb/ 1,9gb yazıyor 256 mb tv nın app ve yazılımda kullandığı oran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    UE48H6470 modeli 2D yayını 3D ye çeviriyor mu ?
    Bir de salonumun izleme mesafesi 4 metre, sizce 48 uygun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr-trk

Merhaba arkadaşlar,

Çeviriyor ama çok kaliteli olduğu söylemez diğer tvler de zaten kaliteli değil 4 mt mesafe için ben 55 derim ben 2,5 mtden 48 e gozum alıştı ama 55 e de hayır demezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 12 Haziran 2014; 19:24:12 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Peki usb den 1080p film izlerken bir sıkıntı yaşıyor musunuz ?(ÖRN:donma,altyazı problemi)

• cnr-trk C kullanıcısına yanıt
    720p mkv dizi izledim yag gibi aktı 1080p de takılacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr-trk

Merhaba arkadaşlar,

yakın mesafeden görüntüdeki hatalar çok belli oluyor bence 48 i geçmeyin heleki sd yayınlarda bu çok daha belli oluyor bir elektronik markete gidip 4 metreden bakın benim salonda izleme mesafesi 3 metre oda 2 tane tekli koltukda yandan 2- hatta 1,5 metreye düşüyor ben 48 e bile cesaret edemedim 40h6500 aldım
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    Peki altyazı konusunda bir sıkıntınız var mı ?
    Birde Aktif 3D Pasife göre daha mı iyi ?
    Cevabınız için teşekkür ederim.

• cnr-trk C kullanıcısına yanıt
    ürün kargoda henüz elime ulaşmadı ama samsung altyazı sıkıntısı hiç olmadı diye biliyorum yazılım desteği iyi , gözlük bence çok ayırt edici bir şey değil her ikisini de farklı sebeplerden tercih edenler var şu an oturma odasında samsung var aktif gözlüklü ilk aldığımda test ettim o günden beri duruyor çekmecede
  • Altyaı problemi olmaz samsunglarda aktif pasifden daha iyidir herzaman ama dezavantajlarıda var

• bu ürün (UE48H6470) samsung un sitesinde niye yok?
    Alacağım ama bu olay kafamı karıştırıyor
  • F serisi ve H serisinde görüntü olarak fark var mı ? SD Yayınlarda?

• 48h6500 ü geçen hafta bimeksten 2399 tl ye aldım
    1 haftadır kullanıyorum ama çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkosar

48h6500 ü geçen hafta bimeksten 2399 tl ye aldım
    1 haftadır kullanıyorum ama çok hoşuma gitti

Hayırlı olsun.inceleme yapar misiniz ? Olumlu olumsuz yanları ?

• Arkadaslar.izledigim videoda turkce karakterler yanlis cikiyor.dosya isimleri ayni.altyazi srt uzantili.nasil duzeltebilirim?

• aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Alt yazi dil secenegi vardir oradan turkce yi secmen gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda 2349 liraya var.

Güzel bir televizyon bence. Fiyat/performans olarak çok iyi.

• Televizyon alanlara hayırlı olsun. Ben de 40H6500 almayı düşünüyorum. Bu tvyi alanlardan inceleme yayınlamayı düşünen var mı? Malum hiçbir yerde inceleme yok. Bir de H6500 alıp PS4'le kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Lag falan oluyor mu?

Ek olarak bizde teledünya var. Bunun kablosunu direk tvye bağlayıp Teledünyada olan HD kanalları izleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 15 Haziran 2014; 20:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.