|
SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (46. sayfa)
-
-
03.08.2019 tarihli güncel Türksat HD kanalları içeren H serisi için düzenlenmiş kanal listesi aşağıdadır;
LİNK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 3 Ağustos 2019; 22:12:52 > -
Arkadaslar merhaba konu up olacak ama ben 55inclik modelini kullaniyorum ama uygulamalar filan com agirlasmaya basladi . Sizler nasil kullaniyorsunuz ? Android stick filan mi aldiniz ? Tesekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: Sevenhillli
Arkadaslar merhaba konu up olacak ama ben 55inclik modelini kullaniyorum ama uygulamalar filan com agirlasmaya basladi . Sizler nasil kullaniyorsunuz ? Android stick filan mi aldiniz ? Tesekkurlermerhaba
mi box s aldım ben çok memnunum
-
quote:
Orijinalden alıntı: vasco1925merhaba
mi box s aldım ben çok memnunum
Alıntıları GösterHocam bende mi stick aldim tv 4k degil zaten . Ama mi box ile degistirsem diye mi dusunuyorum . 1 gb ram var stickte sanki bi anda hersey takilacakmis gibi geliyor, pskolojikde olabilir ama iade edip degistirebilirim bilemiyorum walla .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam onu araştırmadım ben direk mi box s e odaklandım hepsiburada da kampanya yakaladım aklımda yokken 380 tl ye aldım geçtim. yani bu fiyatada görmesem gene almıcaktımda fiyat cezbetti
-
Arkadaşlar merhaba. Samsung ue48h6470 model televizyonumun SERVİS MENÜSÜ'nü kurcaladım ve dolayısıyla görüntü baya bi bozuldu ve default ayarlarına da alamıyorum bana acil bu tv nin servis menüsünün tüm ayarlarının video'su veya ekran görüntüleri lazım. Veya default ayarlara nasıl çevireceğim hakkında bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
-
Malesef 5 senedir kullandığım tv izlerken görüntü gitti. Bugün servis geldi panel arızası dedi ve 4bintl istedi. Mecbur yeni tv
-
deme hocam geçmiş olsun tam 5. senemdeyim, korktum. peki servis harici yapılamıyor mu araştırdınız mı ? 4 bin tl çok para panel için..
-
ekran kırılmadıysa kortları atmıştır özelden yazayım dediğim yere gösterin.
-
merhaba tv ye ssport uygulamasını kuran oldu mu ? nasıl yapabiliriz
48h6470 i yaylada kullanmak için alacağım. görüntü versin yeter. digitürk ve ps4 takıp kullanacağım.
almamı tavsiye eder misiniz? 10 seneliktir başka tv ye mi bakın dersiniz? fiyatı da ne kadar eder?
-
Bende 9 yıldır kullanıyorum,geçen sene iki ölü piksel oluştu çocuğun odasına koydum aktif kullanılıyor,başka bir sıkıntı çıkartmadı.Gayrt iş görür ama verilecek oaraya bağlı tabi,2/3 bine alinabiliyorsa ok
cevabın için sağol.
ama 2-3 bine 32 inç tv satmıyorlar. bu 48 inç. bayağı büyük bir tv sayılır. 2-3 bin fiyatına mümkün değil satmazlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X