Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: duru2013

kanal ismi ile arama yok. ayrıca browser üzerinden film izlemek için en güzel site hangisi? yardımcı olabilir misiniz?

apple tv aldığımdan beri tv browser fazla kullanmıyorum ama izlediğim site bu

http://m.fullhdfilmizle.org

bu adresteki gibi mobil siteden giriş yapın

Hocam, apple tv hangi nesil kullanıyorsunuz ? JaİLbreak yaptınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: duru2013

kanal ismi ile arama yok. ayrıca browser üzerinden film izlemek için en güzel site hangisi? yardımcı olabilir misiniz?

apple tv aldığımdan beri tv browser fazla kullanmıyorum ama izlediğim site bu

http://m.fullhdfilmizle.org

bu adresteki gibi mobil siteden giriş yapın

Hocam, apple tv hangi nesil kullanıyorsunuz ? JaİLbreak yaptınız mı ?

apple tv 2 var jb yapmadım iphone da da jb yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 2 Ocak 2016; 0:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teledünya ve modül kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

favori kanallarım silinmeden kanal aramasını yenileyebiliyor muyum? tekrar arama yapmak istediğimde favori kanallarım siliniyor. usb ye yazdırıp tarama yapıp usb den kanalları alınca da tarama sonrası yeni gelen kanallar tekrar gidiyor. hiç tarama yapmamışım gibi oluyor.

bunun bir yolu var mıdır? favorilerimi yedekleyebilir miyim acaba?
  • Karnaval ve digiturkplay gibi bazı uygulamarda internet bağlantı hatası veya internet bağlantı bulunamadı hatası alıyorum. Kısa süreli ama sürekli oluyor özellikle karnaval uygulamasında. İnternet bağlantısını kontrol ettirdim bir sorun bulunmuyor.
    Bu tip bir hata alan var mı?
  • arkadaşlar sizce 48h6470 mi alayım yoksa bu modeli mi? ne dersiniz?

http://www.teknosa.com/urunler/110015506/samsung-ue48j5570suxtk-fhd-smarttizen-led-tv

bugün alacağım arkadaşlar tvyi. yanıtınızı bekliyorum.
  • Arkadaslar bisey soracagim kullanmadigim halde 3D gozlugun pili bitermi cok az kullandim dun baktim calismadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv ye bluetooth kulaklık bağlayan var mı
  • Brooklyn kullanıcısına yanıt
    bayağı zaman geçmiş yine de yazayım. hocam bilgisayarda altyazı dosyasını notepad ile aç, sonra farklı kaydet de, kaydet butonun orda kodlama kısmını "Ansı" yı "Utf 8" olarak değiştir, kayıt türünü "Tüm Dosyalar" olarak seç, kaydet de, değiştirtireyim mi diye soracak, evet de... sorun hallolur
  • Merhaba benim sorunum kumanda ile herhangibi bir tuşa basınca tv 15 20 sanıye sonra kumandayı algılayıp işlem yapıyor işlem yaptıktan sonra hız normale dönüyor. 10 15 dak işlem yapmazsak sorun yıne aynı oluyor.cözümü vqr mı acaba 40h6470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixs54 -- 31 Mart 2016; 9:35:12 >
  • ixs54 İ kullanıcısına yanıt
    bende de aynı çözümü nedir?
  • bende ue48h6470 var böyle bir sorun yok tv ye takılı hdd veya usb var mı?

• Yok hayır

• bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    TAKILI DEĞİL NEDEN OLUOR ACABA
  • Benim TV'nin ekranında kararmalar meydana geldi. köşeden köşeye uzun çizgi halinde ve avuç içi büyüklüğünde parça parça karartılar ekranın çoğu yerinden mevcut. Garantisi devam ediyor, cihaz daha 1 yıllık.
  • Bendeki ue40h6470.Bu karartılar bende de var aslında bayadır farketmişitm fakat önemsemedim. Açık düz renklerde belli oluyor.Böyle pislenmiş leke gibi,gölge gölge.Dibinden iyice baktım piksel olarak bişe göremedim daha 1 yıllık televizyon. Siz ne yaptınız sorunla ilgili servise gösterdiniz mi?
  • Hocam yetkili servisi aradım gelip tv'yi aldılar. Daha sonra paneli temizleyip 1 saat içinde geri getirdiler, şu an herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 13 Ağustos 2016; 15:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Bendeki ue40h6470.Bu karartılar bende de var aslında bayadır farketmişitm fakat önemsemedim. Açık düz renklerde belli oluyor.Böyle pislenmiş leke gibi,gölge gölge.Dibinden iyice baktım piksel olarak bişe göremedim daha 1 yıllık televizyon. Siz ne yaptınız sorunla ilgili servise gösterdiniz mi?

Bizdede 1 yil once oldu o sorun paneli degistirdiler ama bu yil tekrarladi sorun ve garanti bittigi malesef baktiramiyoruz kara lekelerle kullaniyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Siz temizleme ile düzeldi demişsiniz bir altta arkadaş panel değişti 1 yıl sonra tekrarladı demiş. Kafalarına göre mi iş yapıyorlar acaba anlamadım bide belli süre televİyonsuz kalmak var biraz daha mı beklesem ne yapsam kararsız kaldım. @Radyoaktifmadde

Sorunu tekrarlanması kötü olmuş acaba kaynağı ne? Sıcak veya nem olabilir mi? Servis bir uyarıda bulunmadı mı tekrarlamaması için. İnş. Kronik sorun değildir yaa @yellow canary01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 13 Ağustos 2016; 17:37:12 >
  • Yetkili servis tozdan olduğunu söyledi ve 1 saat içinde hatta o kadar bile sürmedi, paneli temizleyip hemen geri getirdi, şu an sorunsuz kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 13 Ağustos 2016; 20:27:33 >
  • Merhabalar,
    Televizyonda modeme bağlanma problemi yaşamaktayım. Daha önceden herhangi bir problem yoktu, telefonu modem olarak kullandığımda televizyon bağlanıyor fakat modeme bağlayamadım.
    Nasıl çözerim bu problemi daha önceden yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.