Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UE40H6470 tv için uyumlu wifi adaptör arıyorum.
    tavsiye edebilecek kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Yetkili servis tozdan olduğunu söyledi ve 1 saat içinde hatta o kadar bile sürmedi, paneli temizleyip hemen geri getirdi, şu an sorunsuz kullanıyoruz.

aynı sorun şimde bende var bunu nasıl hallederiz garanti süreside bitti
    temizleme sıvısımı var acaba?
  • Nasıl bir yöntem kullandıkları hakkında bilgim yok fakat TV'nin içini açıp temizlemişler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 24 Aralık 2016; 18:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Nasıl bir yöntem kullandıkları hakkında bilgim yok fakat TV'nin içini açıp temizlemişler hocam.

Garantisi varmiydi yaptirdiginda benimde ayni sorun var garanti bittigi icin cagiramiyorum servis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden ücretsiz yaptırdım aynı gün içinde onarıp getirdiler. Garantisi bittiyse ve eğer bulunduğunuz yerde kendi servisi varsa onlardan da mutlaka bilgi alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 25 Aralık 2016; 20:32:39 >
  • Merhabalar. Samsungtan yaklaşık 2 buçuk yıl önce aldım tvyi. Bir kaç gündür ekranın sağ alt tarafında morarma var. Özellikle beyaz ekranlarda belli oluyor. Bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye kulak taktım sonra çıkardım ama tv kulaklık modundan çıkmıyor dolayısıyla seste gelmiyor şuan ses sistemi ile bağlantılı ama ses sistemini çıkardığım zaman halen kulaklık modunda olduğu için ses vermiyor varmı yardımcı olabilecek

• Merhabalar, otomatik güncelleme açık olduğu halde uzun zamandır güncelleme yapmadığını fark ettim. Samsungun kendi sitesinden kontrol ettiğimde 16.08.2017 tarinde 2880.2 versiyonlu güncellemenin olduğunu fark ettim. Dosyayı indirdim ancak bir türlü kuramadım. Aynı model tv kullanan arkadaşımda başaramadı. Bu guncellemeyi yüklemeyi başaran var mi? Veya yardımcı olabilecek birisi. Teşekkürler.

• Merhaba ue48h6470 televizyonum var.Duvara asılı kullanıyorum. Bende BN96-30996A nolu bir ayak var ama televizyonla ayak arasındaki bağlantı aparatı yok. Ayak bunun mu onuda bilmiyorum.İternette sağlıklı bir bilgi yok malesef ayağın BN numarasını yazabilecek var mı? Hem ayak hemde bağlantı aparatını kullanmayan varsa uygun fiyata alabilirim. istanbuldayım.
  • arkadaşlar tv'ye ses sistemi bağladım
    bunu da kulaklık çıkış ile yaptım bir müddet kullandıktan sonra ses sistemini çıkarrtım ama tv kulaklık modundan çıkmıyor ve dolaysıyla ses gelmiyor ama ses sistemini bağlarsam geliyor normale nasıl çeviririm
  • Merhaba bende 48h6410 var beyaz olandan. Smart uygulamadında puhu tv yok. Kurabilen kullanan arkadaş

varsa yardımcı olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

arkadaşlar tv'ye ses sistemi bağladım
    bunu da kulaklık çıkış ile yaptım bir müddet kullandıktan sonra ses sistemini çıkarrtım ama tv kulaklık modundan çıkmıyor ve dolaysıyla ses gelmiyor ama ses sistemini bağlarsam geliyor normale nasıl çeviririm

Fabrika ayarlarına getirin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1 hafta kadar serviste gölgelenme/siyahlık sorunu yüzünden tamir görmüştü tv. Şimdi benzer gölgelenme sorunu daha farklı şekilde ekranda yatay olarak çıktı garip bi şekilde eski arızada gölgeler açık renkte kendini gösterirken, bu sefer koyu renkte kendini gösteriyor. Benim tahminim bu sorunlar televizyon içinde ki farklı filtrelerde ki arıza yüzünden oluyor. Ayrıca televizyonda son zamanlarda fark ettiğim sabit görüntülerde ekranda yanma olmaya başladı, sabit görüntü kanal ikonu vs. iz yapıyor. Televizyon kapanıp soğuduktan sonra düzeliyor veya tam ekranda hareketli başka birşey oynadığı zaman kısmen düzeliyor.

Samsung panellere karşı güvenim azaldı 3 senelik televizyon daha. Benzer sorunu lg kullanıcılarından da duydum.
  • afff A kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyat derken? Hiç kullanmadığım sıfır jelatininde orj ayağı mevcut hocam
  • Arkadaşlar 48h6470 model tv var.

servis menusunde mrt>front color kodunu yanlislikla degistirdim sanirim. Sizdekinden bakıp söyleyebilirmisiniz rica etsem.( Servis menusune tv kapaliyken info+menu+mute+açma tusuna basarak açılıyor.)

• Youtube de max çözünürlük 720p eskiden 1080p aktifti neden böyle oldu?

• Yok mu yardımcı olacak olan?

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    YouTube kodek değiştirmiş televizyon onu desteklemiyormuş araştırdım bayaa çözüm yok.

• 2014den beri sorunsuz kullandığım televizyonum bugün itibari ile tamamen açılmamaktadır.
    Kırmızı ışık dahil yanmıyor bazen ses kısma otomatık takılı kalıyordu bir kaç kez aç kapa yapılınca düzeliyordu artık şuan tamamen kapalı durumla servisle görüştüğümde sorunun ana karttan olabileceğini sölediler çünkü arka ledleri çalışıyor yaptıran ana kart değiştiren oldumu ne kadar fiyat veriyolar?
  • Daha önceden hiç anakartı değiştirten yada tamir ettiren olmadımı?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.