Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar UE48H6470 Tv mi 6 ay kadar önce Bimeksten almıştım yeni yeni şu Banding sıkıntısı oluşmaya başladı. Acaba uydu kanallarından mı dedim ama sanki uydu kanallarından değil. Hareketli sahnelerde çok da belli oluyor ne yapmam gerekir acaba ? Garanti kapsamında bakarlar mı özel Bimeks sigortası da yaptırmıştım. Gelip tvnizi alıyoruz falan demişlerdi. Aynı sıkıntıda olan arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

55 ınc kullanıorum yenı guncellememı geldi ki ?

14 temmuz 2015 tarihinde çıkan güncelleme tv yi ilk aldığınızda eski sürümle geliyor.
    not: ipadden yazdığım için mesajları teker teker alıntılamak zorunda kaldım.

55h6470 guncelleme yapayım mi 2 ay oldu alalı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

55 ınc kullanıorum yenı guncellememı geldi ki ?

14 temmuz 2015 tarihinde çıkan güncelleme tv yi ilk aldığınızda eski sürümle geliyor.
    not: ipadden yazdığım için mesajları teker teker alıntılamak zorunda kaldım.

55h6470 guncelleme yapayım mi 2 ay oldu alalı..

güncellemenin bir artısını göremedim ben hatta eski sürümü bulsam geri dönecem 😉
    smart view 2.0 programını kullanamıyorum artık güncellemeyle çalışmaz oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar
    televizyona turksat yanında hotbird de bağlıydı ama şu anda hotbird uydusu kanalları göstermiyor. hotbird için arama yaparken sinyal gücü 0 da kaldığı için kanalları arayamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • selam televizyonun güncellemeleri otomatik olarak açıktı dün televizyonu açtığımda Smart uygulamalar menüsünün değiştiğini gördüm Samsung kendi marketini güncellemiş artık smart view 2.0 program çalışıyor ayrıca TV cast diye bir program gelmiş bu programda çok güzel bilginiz olsun.
    not bu programı nasıl kullanılacağını bu konuda anlatmaya çalıştım
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108112112

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • yeni yazılımla menu daha göresel olmus..
    bunun dışında sizdede tarayıcı çökmesıkıntısı yaşayan varmı son zamanlarda online film izleme sitelerinde tarayıcı kararıyor sonrada çöküyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila24

yeni yazılımla menu daha göresel olmus..
    bunun dışında sizdede tarayıcı çökmesıkıntısı yaşayan varmı son zamanlarda online film izleme sitelerinde tarayıcı kararıyor sonrada çöküyor bilgisi olan varmı?

aynı sorun bizde de var. Film ve dizi izleme sitelerinde eskiden problemsiz izliyorken güncellemeden sonra tarayıcı kendi kendini kapatıyor. Servise sorduğumda Samsung'un gerekli lisanslarının bitmiş olabileceğini söyledi ama tabi duruma çözüm olmadı.
  • maliaslaner kullanıcısına yanıt
    Dün bir güncelleme daha geldi yüklediniz mi ?

Donanım Yazılımı (2)
    Upgrade File(USB type)
    ALL WINDOWS, 854.82 MB, EXE, FARKLI DILLERDE
    VERSIYON : 2790.1
    2015.11.18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riddle of Steel

Dün bir güncelleme daha geldi yüklediniz mi ?

Donanım Yazılımı (2)
    Upgrade File(USB type)
    ALL WINDOWS, 854.82 MB, EXE, FARKLI DILLERDE
    VERSIYON : 2790.1
    2015.11.18

ben yüklemedim siz yükledinizmi ne gibi yenilikler var memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    Bendeki ürün 55" olan modeli fark varmı veya teknik olarak ne gibi değişiklikler var bilmiyorum ancak yükledikten sonra smart kısmına kısa bir süre (3-5 dakika) bakındım arkadaşın bahsettiği tarayıcıdaki çökme-kapanma vs yaşamadım.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Goruntude yada ayarlarda bi fark varmi peki acaba gene bos bi guncellememi

• TV izlerken görüntüde iyi yada kötü anlamda herhangi bir fark göremedim , Smart bölümünede dediğim gibi 3-5 dakika göz gezdirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Muhtemelen bizim farkedemeyeceğimiz performans iyileştirmeleri ve smart bölümündeki uygulamalar vs ile ilgili hatalar giderilmiştir.
  • Bende 48h 6410var. Güncellemeden sonra film sitelerinde browser kitleniyor. 😠
    Eski sürüme nasıl döneriz.

• kanal güncellemeleri için bu konuyu takip edebilirsiniz yararlı......

http://forum.donanimhaber.com/m_103013169/tm.htm
  • Bu televizyon da kanal ismine göre arama yapmayı başaramadım. Kanal ismine göre arama nasıl yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

Bu televizyon da kanal ismine göre arama yapmayı başaramadım. Kanal ismine göre arama nasıl yapılıyor.

Yok mı hiç bilen.

• kanal ismi ile arama yok. ayrıca browser üzerinden film izlemek için en güzel site hangisi? yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru2013

kanal ismi ile arama yok. ayrıca browser üzerinden film izlemek için en güzel site hangisi? yardımcı olabilir misiniz?

apple tv aldığımdan beri tv browser fazla kullanmıyorum ama izlediğim site bu

http://m.fullhdfilmizle.org

bu adresteki gibi mobil siteden giriş yapın

• Arkadaslar kac gundur uyari geliyo.samsung social tv zamani bitiyir die.ama arattim bulamadim tam olarak nerede

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.