Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar ben bu tv ile yeni ilgilenmeye başladım. Medya oynatıcı olarak nasıl acaba usb den istediğimiz hard diski bağlayabiliyor muyuz. POynatıcı olarak kullanışlı mı? Örneğin Türkçe altyazı desteği, altyazı boyut renk gibi konulara müdahale etme olanağımız var mı? mkv dosyalarıyla sorunsuz çalışıyor mu? Son olarak 3D mkv oynatmada sorunu var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • Dostlar,bende 40h6270 var. Arada sırada tv izlerken yayında ara ara 2-3 saniyelik donmalar oluyor Sizce bunun nedeni nedir ? hdmı kablo ile görüntü alıyorum onu bastırınca arkaya düzeliyor
  • duru2013 D kullanıcısına yanıt
    Bir kere kendi yaptı son 2de ben USB yaptım galiba sıkıntı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

ARkadaşlar ben bu tv ile yeni ilgilenmeye başladım. Medya oynatıcı olarak nasıl acaba usb den istediğimiz hard diski bağlayabiliyor muyuz. POynatıcı olarak kullanışlı mı? Örneğin Türkçe altyazı desteği, altyazı boyut renk gibi konulara müdahale etme olanağımız var mı? mkv dosyalarıyla sorunsuz çalışıyor mu? Son olarak 3D mkv oynatmada sorunu var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.

amatörce bu tv ile ilgili inceleme videoları çekip bir konu açtım
    almayı düşünen arkadaşlara belki yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_108112112/f_//tm.htm#108112112

mobilden girenler için
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108112112&p=1#108112112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 16 Temmuz 2015; 19:00:36 >

• arkadaslar merhaba. benim bir sorunum var. 3d film izlemeye calisiyorum ancak alt yazi gelmiyor. normal avi uzantili filmlerde sikinti yok ancak yıfy uzantili filmin icinde oldugu klasore filmle ayni isimde srt uzantili altyazi atiyorum ama alt yazi gelmiyor. sebebi ne olabilir?

• arkadaşlar bugün veya yarın kesin bir tv alıyorum bu samsung 48h6470 ile lg 50lf650 arasından birisi olacak..aklım aşırı karışık kullananlar önerirmi samsung 2014 üretimi lg 2015 webos 2.0 işletim sistemi var lg de samsung 4 çekirdek işlemciye sahip ne yapacam yardımcı olun lütfen
  • gzhn61 kullanıcısına yanıt
    Yaklasık bende son 40 gundur 48H6470 takibindeyim.
    Bayramdan once COK KALİTELİ(!) bir cek satışçısı yüzünden 1800e alacağım tv nın stogu bitti, simdi en dusuk 2099 gg de...

arada bir tane 32LF650 aldım. webos2 hakkaten iyi eskisine nazaran.
    Fakat sanırım 6470 in kanal değiştirme süresi bari olarak LF650den iyi gibi geldi bana.

sizn alırsanız fiyatını ve tercih nedeninizi yazarmsnz?

• 1 ay önce aldığım 48h6470 in 4 köşesine yakın bölgelerde siyah kumlanma oluştu. Bugün servis gelecek bakalım ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

1 ay önce aldığım 48h6470 in 4 köşesine yakın bölgelerde siyah kumlanma oluştu. Bugün servis gelecek bakalım ne olacak?

bende de aynı sorun var sanırım beyaz ve çok açık renklerde farkediliyor emin olamadım sonucu yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 24 Temmuz 2015; 17:36:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesiye kaldi servisin gelmesi

• Arkadaşlar merhaba ben de bu tvnin 55" ni Teknosa cevahirden sicak firsat olarak dusunerek 2399 tl ye aldım. Tv'nin bu fiyata satılıyor olmasının nedeni içindeki gözlüklerin alınmış olmasıdır. En azından bana söylenen bu. Fakat biraz rica ile bir gözlük aldım yanında. Yalnız şimdi merak ettiğim bu Tv teşhir mi değil mi. Almadan önce defalarca sordum hayır teşhir değil sadece kutuda gözlükler yok denildi. Kısmetse Salı günü getirecekler. Çarşamba da kurulum olur sanırim. Sorum şu bu durumla karşılaşan var mı ve bu Tv'de toplam kullanım saatini görme şansımız var mı? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majeste1

Arkadaşlar merhaba ben de bu tvnin 55" ni Teknosa cevahirden sicak firsat olarak dusunerek 2399 tl ye aldım. Tv'nin bu fiyata satılıyor olmasının nedeni içindeki gözlüklerin alınmış olmasıdır. En azından bana söylenen bu. Fakat biraz rica ile bir gözlük aldım yanında. Yalnız şimdi merak ettiğim bu Tv teşhir mi değil mi. Almadan önce defalarca sordum hayır teşhir değil sadece kutuda gözlükler yok denildi. Kısmetse Salı günü getirecekler. Çarşamba da kurulum olur sanırim. Sorum şu bu durumla karşılaşan var mı ve bu Tv'de toplam kullanım saatini görme şansımız var mı? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ssrvis menusunden saat goruluyor yanlis hatirlamiorsam ama o menude nasil aciliordu ezberimde yok.netten bulursunuz zaten

• Teşekkürler bakarım şimdi ama kuruluma gelen ekipten rica edersem de bakarız sanırım. Benim merak ettiğim eğer kullanılmamışsa fiyat nasıl tek gözlüğe göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

1 ay önce aldığım 48h6470 in 4 köşesine yakın bölgelerde siyah kumlanma oluştu. Bugün servis gelecek bakalım ne olacak?

Gelişme var mı ?
  • ben öyle bir şey görmüyorum dedi eleman sinir etti beni

• Bir iki saat önce Tv'im kuruldu. Yukarıda yazmıştım korktuğum başıma gelmedi Tv teşhir değil. Daha önce Samsung C750 kullanıyordum aynı kumanda bu Tv' de de çalışıyor. Belki kızacaklarınız olur ama bence bu Tv malesef bi Samsung C750 değil. Şahsen ben bir önceki Tv'numu daha çok sevmişim. Nedenleri başlıca şunlar; evet biri lcd digeri led ama c750 deki panel kalitesini bunda goremedim malesef. İkincisi harddisk taktim ama diger Tv de cok kolay ayarlayabildigim film modunu bu Tv de aktif edemedim bu medenle de bu Tv de film izlemek hep bir blur etkisi gibi olacak sanirim. Tek care motion picture vb butun efektleri kapatmak oyle de denedim. Ama film modu nasil aktif olacak hala cozemedim bilen varsa yazarsa sevinirim. Bu film modu oyun modu gibi olan yalniz resim modu olan degil. Simdilik ilk izlenimler bunlar. Herkese iyi gunler dilerim.

Edit: Hallettim ama şimdide Anynetle problemim var. Ses sistemini hdmi 2'ye bağladım cünkü ARC'yi destekleyen o. Ama tv'yi biraz kurcalayınca Anynet de ses sistemini görmeyebiliyor ve bu durumda her seferinde Anynet de tekrar kurulum yapmak gerekiyor. Ses sistemi pioneer eski Tv' de bu başıma gelmiyordu. Bunun nedenini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majeste1 -- 30 Temmuz 2015; 3:32:06 >

• merhaba, bilen yada bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim: 48H6470 de uydu ayarı yapmam lazım hani şu sinyal seviyesini Gösteren mod nasıl çıkıyor yada çıkıyor mu? Yeni eve yeni uydu takacağım da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de bugün teknosadan 55inçlik modelimi aldım 2399a. Genel olarak yapmamız gereken birşeylet var mı ek ayar gibi??

• pc deki görüntüyü tv ye nasıl aktarabiliriz hdmı sız yarınki maç için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majeste1

Bir iki saat önce Tv'im kuruldu. Yukarıda yazmıştım korktuğum başıma gelmedi Tv teşhir değil. Daha önce Samsung C750 kullanıyordum aynı kumanda bu Tv' de de çalışıyor. Belki kızacaklarınız olur ama bence bu Tv malesef bi Samsung C750 değil. Şahsen ben bir önceki Tv'numu daha çok sevmişim. Nedenleri başlıca şunlar; evet biri lcd digeri led ama c750 deki panel kalitesini bunda goremedim malesef. İkincisi harddisk taktim ama diger Tv de cok kolay ayarlayabildigim film modunu bu Tv de aktif edemedim bu medenle de bu Tv de film izlemek hep bir blur etkisi gibi olacak sanirim. Tek care motion picture vb butun efektleri kapatmak oyle de denedim. Ama film modu nasil aktif olacak hala cozemedim bilen varsa yazarsa sevinirim. Bu film modu oyun modu gibi olan yalniz resim modu olan degil. Simdilik ilk izlenimler bunlar. Herkese iyi gunler dilerim.

Edit: Hallettim ama şimdide Anynetle problemim var. Ses sistemini hdmi 2'ye bağladım cünkü ARC'yi destekleyen o. Ama tv'yi biraz kurcalayınca Anynet de ses sistemini görmeyebiliyor ve bu durumda her seferinde Anynet de tekrar kurulum yapmak gerekiyor. Ses sistemi pioneer eski Tv' de bu başıma gelmiyordu. Bunun nedenini bilen var mı?

Eski televizyonunuz olan c750nin h serilerindeki muadili h7000 oluyor bu yüzden aynı kaliteyi bulamamaniz normal.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.