Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu Tv daha çok fiyat performans ürünü diyelim. Ama ben 55" liğini almıştım tek faydası ekranı büyütmüş olduk. C750 40" ti çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süperonline fiber internet var huawei modem. TV Youtube videolarını açmıyor. MTU ayarı ile ilgili bi konu var ama fiber internet modem arayüzünde mtu kısmı yok
  • Tv bugün itibariyle kuruldu. Şu anda kusursuz :)

Altyazıdaki türkçe karakter sorununu da youtube'daki video ile çözdüm
  • Arkadaslar merhaba mac izlerken tepedeki kamerada iken futbolcular yada nesnelerin cevresinde bir pusu bugulanma var sanki ?

• selam
    iphone/ipad de smart view 2.0 kullanıyorum fakat artık tv ye bağlandı yazısı çıkmasına rağmen ne görüntü alıyorum ne de kumanda edebiliyorum son yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba?
    eski yazılımını nereden bulup yükleyebilirim ?
    birde bu program var
    ZappoTV, Inc.: Video Browser for Samsung Smart TV
    https://appsto.re/tr/aZHlM.i

browserda açtığınız videoyu tvde izleyebiliyorsunuz.
    bu tv de kullandığınız ios ya da android başka mobil uygulamalar var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 27 Ağustos 2015; 0:16:15 >
  • Pc'yi Tv'ye bir türlü bağlayamadım. Sorun nedir bilgisi olan var mı ?
     SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
  • Arkadaslar lig tv si olanlar dikkat ettiler mi macta iken tepedeki kameradan izlerken futbolcularin yanlarin hafif bir pusu bugu var , goren oldu mu hic ?

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    bende de superonline ve huawei modem var ancak videolarda bir sorun yaşamadım. ancak sadece browser açtığımda google anasayfada güvenlik sertifikası sorunu oluyor.
  • duru2013 D kullanıcısına yanıt
    Bende sertifika sorunu yok youtube uygulaması artık videoları açıyor. Nasıl oldu anlamadım kendi kendine düzeldi garip
  • Abiler 3G ile güncelleme yapmaya çekindim. USB ile nasıl güncellerim.

Modeli bu değil de 40 inç

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Abiler 3G ile güncelleme yapmaya çekindim. USB ile nasıl güncellerim.

Modeli bu değil de 40 inç

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40H6470ASXTK
    televizyon medeliniz bu ise bu sayfadakı upgrade file dosyasını bilgisaya indirip usb flashdiske atın tv ye takıp yazılımı güncelleyin.
    ben keşke güncellemeseydim diyorum bir fark göremedim üstelik cep telefonunda kullanılan smart view programı da artık çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 6 Eylül 2015; 8:50:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• usb bellek icerisine bir video bir de alt yazisini atiyorum. her ikisinide ismi ayni. usb bellek icerisinde baska hic birsey yok. ancak televizyon altyaziyi turkce degil ingilizce gosteriyor. kafayi yiyecegim. ayni usb bellegi pc de oynatiyorum alt yazi turkce. nasil oluyor bu is? var mi boyle bir sorunla karsilasan?

• 55 ınc kullanıorum yenı guncellememı geldi ki ?

• arkadaslar söyle bır konuda yardımnızı rıca edıyorum,wıfıden youtube uygulamsı ıle dızı actım,seyredıyorum fakat baglantı yavaslamasından dolayı arasıra takılıyor,gorunutunun ayarını kısma kımı nerede,mısal pc de youtubeda 360p 480p 720p ayarları var altta,kalıteden feragat edıp akıcı ızlıyorum,bunu televızyonda nasıl yapıyoruz dızıyı hd degılde 480p cozunurluge dusurmek ıstıyorum youtubedan ızlerken.

tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

usb bellek icerisine bir video bir de alt yazisini atiyorum. her ikisinide ismi ayni. usb bellek icerisinde baska hic birsey yok. ancak televizyon altyaziyi turkce degil ingilizce gosteriyor. kafayi yiyecegim. ayni usb bellegi pc de oynatiyorum alt yazi turkce. nasil oluyor bu is? var mi boyle bir sorunla karsilasan?

ingilizce derken türkçe karakter yerine ingilizce karakter mi gösteriyor ?
    türkçe altyazıyı nasıl ingilizce gösterir bende anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

arkadaslar söyle bır konuda yardımnızı rıca edıyorum,wıfıden youtube uygulamsı ıle dızı actım,seyredıyorum fakat baglantı yavaslamasından dolayı arasıra takılıyor,gorunutunun ayarını kısma kımı nerede,mısal pc de youtubeda 360p 480p 720p ayarları var altta,kalıteden feragat edıp akıcı ızlıyorum,bunu televızyonda nasıl yapıyoruz dızıyı hd degılde 480p cozunurluge dusurmek ıstıyorum youtubedan ızlerken.

tesekkurler

web browserdan izlerseniz youtube videolarında kalite seçeneği çıkıyordu sanırım
    youtube uygulamasında ayar bende bulamadım.

• Yeni guncelleme cikmis yukleyen oldumu beyler

Her guncellemede tv daha beter oluyo heralde milleti bezdirip yeni tv aldirmaya calisiyolar

• bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    tesekkurler bırde oyle deneyeyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

55 ınc kullanıorum yenı guncellememı geldi ki ?

14 temmuz 2015 tarihinde çıkan güncelleme tv yi ilk aldığınızda eski sürümle geliyor.
    not: ipadden yazdığım için mesajları teker teker alıntılamak zorunda kaldım.

• bir süredir samsung telefonum ile 48h6470 tv mi screen mirror özelliği ile bağlayamıyorum. youtube da eşleştirme yapıyorum çalışıyor ancak çıkış yaptıktan sonra tekrar siliniyor. aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.