Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teknosa dan babalar gününde aldım. 2600 tl. Yanında philps traş makinesi ve saç sakal makinesi hediye verdiler. Hediyelerin değeri 250 tl civarında .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı olsun SD ve HD lersen 2-3 fotoğraf atabilir misiniz ?

• guns03 G kullanıcısına yanıt
    merhaba ben 55h6410 modelını gıttı gıdıyor.com'dan 3299' aldım
    gitti gidiyor %5 ındırım kuponu kullandım bırde 100 tl bonus verdı kredı kartına 3035 tl 'ye falan gelmıs oldu bana
    gıttı gıdıyorda kentavm dıye bır magaza ordan alınca urunu kliksa.com gonderıyor faturada kliksa.com tarafından kesıldı guvenılır bır satıcı
  • cevaplar için tesekkurler. An itibariyle teknosa'da 2899 TL olmus. Biraz daha beklicem galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaco23

merhaba ben 55h6410 modelını gıttı gıdıyor.com'dan 3299' aldım
    gitti gidiyor %5 ındırım kuponu kullandım bırde 100 tl bonus verdı kredı kartına 3035 tl 'ye falan gelmıs oldu bana
    gıttı gıdıyorda kentavm dıye bır magaza ordan alınca urunu kliksa.com gonderıyor faturada kliksa.com tarafından kesıldı guvenılır bır satıcı

Şu indirimden bir de bize gelse keşke :)
    Hayırlı olsun

• Dün Akşam saatlerinde Teknosadan 48H6470 Modelini almış bulundum 2349TL'ye kullananlar memnunmu yapılması gerekenler artıları eksileri nedir?
  • Arkadaşlar 6500 serisinde gittigiyor üzerinden kliksa satıyor fiyatları bugün düşürmüş +100 tl bonus var
    40H6500 1799

48H6500 2299

6470 göre çift toner farkı var

• Merhaba ;
    1-Samsung 6470 ile Samsung Note 2014 tablet arasında kablosuz bağlantı kurulabilir mi,nasıl? Özellikle bazı yarış oyunları ve çizim programları gibi bazı uygulamalar)
    2-Teledünya standart paket kullanıyorum , Conax modül takmadan (modül yuvası var mı ?)set top box kumandası özelliklerini 6470 akıllı kumandaya tanıtabilir miyim? (evrensel kumanda özelliği olduğunu okumuştum)
    3-Bu modeli duvara asmak için 150 tl yi aşmayan hangi askı tipini (hareketli-sabit?) önerirsiniz?Sabit askıda arkaya ulaşımda problem çıkıyor mu?
    Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim teşekkürler..
  • Yeni seri samsung alırken lütfen biraz dikkatli olun arkadaşlar 7 ve üstü serisi almıyorsanız. Özellikle internetten almamaya çalışın 100 lira kar edicem diye gözünüze batan bir sorun oldumu tvde insana keyif vermez tv akla geldikçe

haricinde bir çok sorun olan şey serviste garantiye girmeyip size mebla çıkarta bilir veya o şekilde kullanımı zorunlu kılabilir.Bu yüzden tvyi alırken 2000 bütçe varsa 2000 liralık tv almak yerine 1800 liralık bir tv alıp yanına sağlam çelik asmalı bir duvar askı aparatı ve akım dengeleyici bir priz alın. Bunlar sadece tvyi uzun ömürlü kullanmak için birer tedbir. Sadece bugun mağzaya gelen 2 müşteri ekranda dikey çizgi çıktığını ve garantiye girmediğini söylediler ki bunun akla gelen ilk sebebi dengesiz akımlar ( Bu nedeni bizde servisle konuşurken öğreniyoruz). çelik ipli askı aparatı ise uzun vadede ışık süzmesi olmasını engelliyor ki standart askı aparatı alırsanız çok yüksek ihtimal tvniz 1-2 yıl içinde ışık sızdırmaya başlıyacak

Kaldıki bulutlanmanın yüksek derecede olmasi veya ölü pikselin en az 5 adet olması sadece garantiye girer bunu için aldığınız tvyi 1 hafta inceleyin ve aldığınız yerle koşulsuz iade sözü alın.

Bunlar sadece tavsiye uzun ömürlü bir kullanım için nasıl bir telefon alıdığınızda kılıftır jelatindir alıyorsak tv içinde bunlar gerekli

resimi ekleme sebebim bir önceki msjımda söylediim yeşil ekran olmasını göstermek için kendi çektiğim bir foto
     SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin

Arkadaşlar 6500 serisinde gittigiyor üzerinden kliksa satıyor fiyatları bugün düşürmüş +100 tl bonus var
    40H6500 1799
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue40h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118274527
    48H6500 2299
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118274500

%10 indirim kodu bulana kadar fırsat bitmiş. En ucuz 2500 civarına var şu an :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Arkadaşlar 6500 serisinde gittigiyor üzerinden kliksa satıyor fiyatları bugün düşürmüş +100 tl bonus var
    40H6500 1799
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue40h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118274527
    48H6500 2299
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118274500

%10 indirim kodu bulana kadar fırsat bitmiş. En ucuz 2500 civarına var şu an :(

Hocam % 10 u nerden buluyorsunuz ? :)

O tv hakkında bilgim var akşam 18 de ilan tekrar açılacakmis

• Hocam %10 çek olayı bitti sanırım sadece 100 tl bonus var
    ara ara gittigidiyora girip bakın kentavn adlı satıcı kliksanın satıcısı dün öğlen ilan kalmıştı akşam tekrar yayınladılar yani tekrar indirimli fiyattan verebilirler
  • quote:

Hocam %10 çek olayı bitti sanırım sadece 100 tl bonus var
    ara ara gittigidiyora girip bakın kentavn adlı satıcı kliksanın satıcısı dün öğlen ilan kalmıştı akşam tekrar yayınladılar yani tekrar indirimli fiyattan verebilirler

Bizdeşans olsa 1 senedir TV ile ugrasmazdik % 10 ve üstüne bonus a 100 tl olsa inanılmaz ucuz oluyor :)

1800-180-100
    2300-230-100
    Bedava dan biraz pahali

• İlan tekrar açılmış.

48H6500 2.299TL (100TL BONUS)

40H6500 1.799TL (100TL BONUS)

• quote:

Orijinalden alıntı: 61fare

48h6410 aldım. kurulum dün yapıldı. İzlenimlerim:
    1) 2,5-3 metre mesafe için uygun büyüklükte.
    2) tv hızlı smart hızlı web hızlı kullanışlı. Arayüz yüksek çözünürlülükte değil anlaşılıyor.
    3) kasa kalitesi 7-8 serisi değil ama lg den 1 tık iyi
    4) hd yayınlarda gayet başarılı ama sd yayınlar digitürk plus IQ dahil tatmin edici değil.Bana kalırsa yayın kaliteleri gerçekten düşük. Örneğin TV8 gayet iyi ama kanal d sd berbat mesela. 4k tv diyoruzda bu yayın kalitesiyle 5-6 bin verilirmi ne izleyeceğiz kanal 7 sd veya kanal d sd mi
    5) Samsungun canlı görüntüsü gerçek dışı renkler aynen devam ediyor. ilk başta göz alıcı ama sonra gözü yoruyor.
    6) 3d gayet başarılı derinlik iyi. özellikle 3d test demolarda fark anlaşılıyor. açı değişse bile bozulma olmuyor.
    7) samsungun klasik sorunu bulutlanma var ama sadece gece karanlıkta siyah tam ekranda belli oluyor kanal geçişlerinde mesela. ama dikkatli bakmak gerekli
    8) Brezilya meksika maçını izledim.(sıkıcı bir maçtı) maç izlerken gayet başarılı ancak futbol mod çok gereksiz samsung ıvır zıvırlarından işte. pilot kamerada hızlıl görüntülerde çok dikkatli bakıldığında ekran kiri oluşuyor. ama çok dikkatli bakmak gerekli. banding yok. takılma titreme yok. ghosting yok (en azından ben göremedim) ama büyük ekranda maç keyifli gerçekten
    9) lg yeni serilerdeki köşelerde kararma çok azda olsa kartal bakışıyla bundada belli oluyor.
    10) kendi uydu alıcısını izlemiyorum ama kanal geçişleri gayet normal hd kanal geçişlerinde bekleme biraz daha fazla
    11)kumandası harika digitürke de tanıttık IR aparat çıkıyor içinden. gayet başarılı.
    12)GM discovery tel. ile sorunsuz bağlandı. gayet kullanışlı.
    13) 6400-6500 serisi alacaklar yüksek beklentili olmamalı ama bu seviyede ancak bu kadar diyebilirim.
    14)film izlemek gerçekten keyifli format altyazı vs sorunları yok. ses tatmin edici ama bir ses sistemi gerekebilir.
    sorusu olan arkadaşlar cevaplayabilirim.

Hocam merhaba Tv niz hayırlı olsun.Bende bu Tv nin 40 H 6470 led tv sini aldım vede çok çok memnunum.Görüntü ayarlarını ise kendime göre vede birazda nette araştırma yaparak buldum vede şuan ki ayarlarım ile çok harika gösteriyor.Kanal geçişleri çok yavaş sayılmaz.Ayrıcada harici HD uydu alıcısı kullanıyorum her iki taraftada kanallar gayet çok iyi gösteriyor.Tüm kaynak olarak bide geçerli kaynak olarak seçenek sunmaları ise çok harika bir seçenek.USB den film oynatma ise tam bir süper iş kaldığı yerden devam etmesi ise çok hoş.alacak olanlara tavsiye olunur.

Benim tek sorunum Şu IRT kabnlosunu diğer cihazlarıma tanıtamadım onu nasıl yaptığınızı skypi adresimi versem veyahutta burdan nasıl yaptığınızı tarif edebilirmisiniz.Ben uzun zamandır uğraşıyorum yapamadım.Zaten kumandası çok çok süper hem maus hemde kuman da işi görüyor.
    Benim tek derdim IRT kablosu nasıl tanıtılıyor.Cihazda nasıl olduğunu öğretiyor ama ben bir türlü bunu çözemedim.Bunu nasıl yaptığınızı tarif edermisiniz.
    veyahutta bilen varsa nasıl olduğunu burdan yazabilirmisiniz.SD kanal HD kanalları gayet başarılı gösteriyor.Şuanlık görüntü kalitesinden çok çok memnunum.Dört çekirdekli olması ise menüler arasında geçişler çok hızlı.Kumanda ise ta apartmanın dışından bile çekiyor ben 3.kattayım apartmanın girişinden bile kumanda çekiyor.Tespitlerim şimdilik bunlar.
    IRT kablosu konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

İlan tekrar açılmış.

48H6500 2.299TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

40H6500 1.799TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

Fiyat gerçekten iyi bence.

Bir de gittigidiyor'un %10'luk indiirm kodundan bulabilsek forumda tadından yenmez :)

• bende 48h6500 i almayı düşünüyorum ...............
  • quote:

quote:

İlan tekrar açılmış.

48H6500 2.299TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

40H6500 1.799TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

Bir de gittigidiyor'un %10'luk indiirm kodundan bulabilsek forumda tadından yenmez :)

yapmayın allah aşkına gittigidiyordan televizyonmu alınır çok yanlış bir seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

quote:

İlan tekrar açılmış.

yapmayın allah aşkına gittigidiyordan televizyonmu alınır çok yanlış bir seçim

Ne bakımdan yanlış hocam?

Tv tercihi mi yanlış? Öyleyse nedenlerini alabilir miyim?

Eğer gittigidiyor üzerinden alışveriş işlemi için yanlış diyorsanız, ürün Samsung Türkiye garantisi altında ve satıcı kliksa firması. kliksa faturalı geliyor.

Daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.

• bencede yanlış olan ne söyler misin.............
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.