Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG den alınan her üründe arkasında durup titiz olman gerekir ve tabi istikrarda önemli

cihazda sorun çıkmaz ise keyifle hesaplıya aldıgın cihazı kullanırsın ancak problem çıkarsa keşke 100-200 daha verseydim dedirtir. çep telefonu değil bu 5-10 lira kargo bedeli ile gönder en basiti bir terslik çıktgnda aldığın gibi geri göndersen bile 20 liradan başlar kargo bedeli tr garantisi yoksa zaten bulaşma bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

GG den alınan her üründe arkasında durup titiz olman gerekir ve tabi istikrarda önemli

cihazda sorun çıkmaz ise keyifle hesaplıya aldıgın cihazı kullanırsın ancak problem çıkarsa keşke 100-200 daha verseydim dedirtir. çep telefonu değil bu 5-10 lira kargo bedeli ile gönder en basiti bir terslik çıktgnda aldığın gibi geri göndersen bile 20 liradan başlar kargo bedeli tr garantisi yoksa zaten bulaşma bile

bende terslik çıkmıştı eski tv imde aynen gönderdim 1 lirada kargo parası vermedim ......
  • Yanlış olan hiç bir şey yok Samsung Tr garantili servis gelip kuracak .satıcı da Kliksa ama orası hiç önemli değil.

tv yi begenmezsen 1 hafta içinde kimseye sormadan iade edebileceksin para hesabına gececek.
    Aynı şartlarda Hepsiburada Teknosa gold vatan Bimeks vs olsa sırf musteri hizmetleri ile ugrasmak için yine Gittigidiyor dan alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

İlan tekrar açılmış.

48H6500 2.299TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

40H6500 1.799TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

Fiyat gerçekten iyi bence.

Bir de gittigidiyor'un %10'luk indiirm kodundan bulabilsek forumda tadından yenmez :)

yapmayın allah aşkına gittigidiyordan televizyonmu alınır çok yanlış bir seçim

Ne bakımdan yanlış hocam?

Tv tercihi mi yanlış? Öyleyse nedenlerini alabilir miyim?

Eğer gittigidiyor üzerinden alışveriş işlemi için yanlış diyorsanız, ürün Samsung Türkiye garantisi altında ve satıcı kliksa firması. kliksa faturalı geliyor.

Daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.

ben güvenmiyorum siz güveniyorsanız sorun yok seçim sizin

• quote:

quote:

İlan tekrar açılmış.

48H6500 2.299TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

40H6500 1.799TL (100TL BONUS) http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue48h6500-led-tv-resmi-dist-garantili-gf-118592214

Bir de gittigidiyor'un %10'luk indiirm kodundan bulabilsek forumda tadından yenmez :)

Keşke öyle bir şey olsa ben % 5 e razıyım aslında :))

• quote:

quote:

quote:

İlan tekrar açılmış.

Keşke öyle bir şey olsa ben % 5 e razıyım aslında :))

Forumda çek satış bölümünde %5 indirim satanlar var hocam. 10 TL'ye satıyorlar. Onlardan alabilirsiniz.

Ben %10 aramaya devam ediyorum :)

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    Hocam konu bölümü ne ? Bir bakiyim :)

• Designer83 kullanıcısına yanıt
    En iyisi bi % 10 bulmak olacak heralde

• Bu IRT kablosu kullanımı hakkında bilgisi olan varmı.Tv nin kendi kumandası ile başka cihazlarıda kontrol etme işi nasıl yapılıyor.
  • Can_211 C kullanıcısına yanıt
    menü sistem evrensel kumanda kurulumu ekranından yapılıyor. ır kablosunu tak (arkada çıkış var) kablonun ucundaki sinyal alan parça( yuvarlak olan) tam uydu cihazının sinyal girişinin önüne kanacak. sonra sistem evrensel kumanda kurulumundan devam et.
    bu arada senin tv maç yayınlarında ekran kiri yapıyormu pilot kamera hızla sağa yada sola giderken merak etti. bulutlanma var bende çok az ama kartal gözü rahatsız eder. birde sesle kumanda her tv açılışında hüküm ve şartları onaylayın uyarısı veriyormu.
    bu arada on tv uyarısı alıyorsan sürekli yazılımsalmış düzelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61fare

menü sistem evrensel kumanda kurulumu ekranından yapılıyor. ır kablosunu tak (arkada çıkış var) kablonun ucundaki sinyal alan parça( yuvarlak olan) tam uydu cihazının sinyal girişinin önüne kanacak. sonra sistem evrensel kumanda kurulumundan devam et.
    bu arada senin tv maç yayınlarında ekran kiri yapıyormu pilot kamera hızla sağa yada sola giderken merak etti. bulutlanma var bende çok az ama kartal gözü rahatsız eder. birde sesle kumanda her tv açılışında hüküm ve şartları onaylayın uyarısı veriyormu.
    bu arada on tv uyarısı alıyorsan sürekli yazılımsalmış düzelecekmiş.

Bu yazdıklarınızın hiç biri ama hiçbiri benim tv olmuyor.Ne bir bulutlanma nede maçlarda ekran kiri tabiri caiz ise cam gibi gösteriyor renk ayarlarınıda netten buldun kendi tv me uyarladım çok çok manyak gösteriyor.Ayrıcada IR kablosnu tv resimli olarak tarif ediyor o parçayıda harici HD uydu alıcısının tam önüne koyuyorum yine olmadı ben kablonun arızalı olmasından yada başka bir yerde problem olduğunu düşünüyorum.Yani her ama her yolu denedim yapamadım yada olmadı.Benim kullandığım tv samsung 40 H 6470 çok çok memnunum.Eski tivimde samsung 40d 5003 dü onunla bunun arasında dağlar kadar fark var.IR kablosnu yapamadım.tek sıkıntım bu.Tv 400 HZ çok yakından bakınca çok hafif sanki kumlu gibi gösteriyor Ama uzaktan bakıncada cam gibi o kumlanma kesinlikle olmuyor vede hissedilmiyor.Bu arada On tv uyarısı da almıyorum o neki.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamercan10

Arkadaşlar merhaba ben de 48H6470 aldım (Gitti gidiyor indirimler sonrası 2350 TL civarı) dün kuruldu biraz karıştırdım. Uydu yayınlarında HD kanallar iyi SD kanallar biraz puslu kalıyordu ekran parlaklık vs ayarlarıyla oynasım SD kanallar biraz düzeldi HD kanallar da biraz bozuldu. Daha çok SD kanal olduğundan böyle tercih ettim. İnternete wifi ile bağlandım smar tv uygulamaları iyi. yeni uygulamalar indirilebiliyor eskileri silinebiliyor. Modemi açıp kapattım TV yi açıp kapattım bağlantıyı unutmuyor tekrar şifre girme gereği olmuyor. İçinden sadece akıllı kumanda çıkıyor. 3D performansı iyi 2 adet gözlük çıktı pilli. F serisinde kayıtlı kanalları USB ye aktarılıp bilgisayarda düzeltilip tekrar yükleniyordu. H serisinin menüsünde bunu bulamadım ancak kanal düzenlemelerinde favari kanal listesi sıralama silme vs var. Yaklaşık 3.4 metre mesafeden izlerseniz TV biraz büyük kaldığında özellikle SD kanallarda görüntü biraz rahatsız ediyor. bir küçuk boyu daha iyi olabilir. USD den altyazılı film oynattım herhangi bir problem yok. altyazı ile ilgili birçok destek var. Yayın kayıt özelliği var ancak harici hd ile kullanılabiliyor henüz deneyemedim. Diğer samsung TV min kumandasını da kullanabildiğimdem sadece akıllı kumandaya bağlı kalmadım. Ancak akıllı kumanda çok kullanışlı. Sevis ambalajı 1 ay saklamamı söyledi sanırım problem olursa değişim için. Sorular olursa yanıtlayabilirim.

Kolinin içinden IR kablosu çıktımı ben bir türlü yapamadım o kablo ile harici cihazlarıda kontrol etme işi oluyor akıllı kumanda ile.siz yapabilirseniz tarifinide burda yazarsanız çok iyi olur.Ayrıcada bunda da kanal yedeği alma işide var.Kanal ayarları bölümünde kanaldüzenleme listesinin içinde olamsı lazım olmazsa yarın tam bakar ona göre yazarım.

• Ben de bu tvyi almaya karar verdim beyler, okuduğum kararı ile alan arkadaşlar gayet memnun. Bende teledünya var sanırım hdmi ile bağlayıp görüntü alabiliyoruz. Bunun yanında konsol görüntü kalitesi hakkında bilgi verecek olan var mı deneyen, oynayan arkadaşlardan?
  • Kurulum şimdi yapıldı önerilen ayarlar nedir :)
    HD Yayınlar HD Flimler gerçekten çok muhteşem mutlu edici SD Yayınlara gelince idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ben de bu tvyi almaya karar verdim beyler, okuduğum kararı ile alan arkadaşlar gayet memnun. Bende teledünya var sanırım hdmi ile bağlayıp görüntü alabiliyoruz. Bunun yanında konsol görüntü kalitesi hakkında bilgi verecek olan var mı deneyen, oynayan arkadaşlardan?

ps4'ile birlikte aldım erhangi sorun görmedim kusursuz
  • Maç izlerken mutlaka futbol modunu acın müthiş oluyor görüntü

• Beyler ne zamandır bu tv ile ilgili bakinip duruyorum ruyama da girdi son olarak. SD yayımlar çok kötü geldi gözüme(rüyada :D) ne kadar kötü ? :)

• quote:

Beyler ne zamandır bu tv ile ilgili bakinip duruyorum ruyama da girdi son olarak. SD yayımlar çok kötü geldi gözüme(rüyada :D) ne kadar kötü ? :)

Dostum bu tv yi alacaksan mutlaka digiturk yada d smart dan birini kullanmalısın yoksa paran boşa gider

• 40 ve 48 almayı düşünüyorum 1 ine sadece LİG tv ama Sonucta D SMART ya da LİG TV olunca Hepsi HD olmuyor SD kanalların durumu çok mu berbat ki ?
  • quote:

40 ve 48 almayı düşünüyorum 1 ine sadece LİG tv ama Sonucta D SMART ya da LİG TV olunca Hepsi HD olmuyor SD kanalların durumu çok mu berbat ki ?

Onlardan birini kullanırsan sd yayınları gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.