Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amasseia

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Baylar, bayanlar ve merdivenden kayanlar :) haydi bitirelim şu işi !!!

Lg 47lb670v mi yoksa Samsung ue47h6470 mi? Haydi dostlar ne diyorsunuz?

6470 2.300 düşmüş bilginize 2.700'dü

Hocam 6470 hangi mağazada 2.300?

Gece saat 2 gibi media mrkt'ta lg 50lb670v 2399tl oldu ama bu sabah baktım 2.800tl olmuş :( kaçırdık fırsatı tühh !

Bu samsung'ların bazı modellerinde internette film izlerken bellek sorunu verip internetten atıyormuş. Bu sorun 6470'lerde de var mı?

teknosanın sitesinde gördüm dün bellek sorunu yok kaliteli bellek olursa sorun çıkarmaz

• Gün içinde Teknosa'ya gittim inceledim tvleri. Görüntü kalitesi olarak lg daha önde gibi geldi. Samsung'da noise(beyaz noktalanmalar) miktarı fazlaydı. Lg 'nin ekraninda ise hic noise göremedim.
    Teknosa'da tvleri musteri temsilcisine sordugumda samsung biraz daha iyi dedi ama Vatan Comp. da sorduğumda ise lg'yi önerdi.
    Kişisel tercihim de ekran kalitesinden ötürü lg olacak ama arada 200 tl var: lg->2.600tl, samsung-> 2.400tl.
    Yarin aliyorum ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tvyi duvara mi montaj etmeli yoksa tv standi mi almali? Sizler nasıl kullaniyorsunuz fikir alabilir miyim?

• bu tv de samsung smart view programi ile laptopu modem uzerinden tv ye baglama var ama ben butun tarifleri sirasiyla yapmama ragmen pcyi tvye baglayamadim. pc win 8 ve smart view da baganmak istedigimde tv gorunmuyor, bu konuda yardima ihtiyacim var,internet ttnet fiber,modemde buyuk fiber modemlerden ttnetin verdigi,

• spiderfb S kullanıcısına yanıt
    yazılımsal problem var su an share yapamıyor tv ıle pc arasında..
  • Tv ile pc birbirini görmesi için yanlış bilmiyorsam pc ye bir proğram kurmanız lazım ki kablosuz tv ile pc birbirine bağlansın.Samsung kendi sitesinde destek bölümünde olması lazım.O proğram.
  • bahsettiginiz program benim yazmis oldugum samsung smart view2 adli program, onuda tam olarak kurdum ve baglanti zaten o program uzerinden oluyor. bu kadar ozellikli tv yapip, ufak bir yazilim guncellemesini de yapmasi lazim diye dusunuyorum samsungun.

• Arkadaşlar merhaba. Ben de bu televizyonu almayı planlıyorum fakat yoğunlukla usb den dizi izleyeceğim. Sorum şu, srt dosyasını(altyazı dosyası) direk video dosyasıyla yan yana koyunca televizyon otomatik olarka görüp altyazıyı bana gösterebiliyor mu sıkıntı çıkmadan, yoksa altyazıyı filmin içine çeşitli yazılımlarla gömmek durumunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrizm -- 5 Temmuz 2014; 12:37:38 >
  • arkadaşlar 48H6470 aldım ekranda siyah bir görüntü olduğunda müthiş derecede bir dağılma oluyor(teknik tabiri ne bilemiyorum) ekran pul pul oluyor. hani düşük çözünürlükte bir videoyu geniş ekranda seyretmek isterseniz dağılma olur ya onun gibi. ama sadece siyahta. neden kaynaklanıyor. Ayrıca tam kırmızı veya tam mavi gibi tek rengin hakim olduğu olan bölgelerde(hd görüntüde) beyaz beyaz karıncalanmalar oluyor. (çok değil 5-6 tane falan. rengin arkasında ha bire gezinip duruyor karıncalar :))
    siz de de oluyor mu bu sorunlar(digitürk kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya46

arkadaşlar 48H6470 aldım ekranda siyah bir görüntü olduğunda müthiş derecede bir dağılma oluyor(teknik tabiri ne bilemiyorum) ekran pul pul oluyor. hani düşük çözünürlükte bir videoyu geniş ekranda seyretmek isterseniz dağılma olur ya onun gibi. ama sadece siyahta. neden kaynaklanıyor. Ayrıca tam kırmızı veya tam mavi gibi tek rengin hakim olduğu olan bölgelerde(hd görüntüde) beyaz beyaz karıncalanmalar oluyor. (çok değil 5-6 tane falan. rengin arkasında ha bire gezinip duruyor karıncalar :))
    siz de de oluyor mu bu sorunlar(digitürk kullanıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?)

Benim tv 40 inç siyah görüntülerde kare kare dağılmalar oluyor.Geçen çarşamba aldım tv yi forumda da yeni konu açıp arkadaşlara sordum ben de merakla cevaplarını bekliyorum.

• ARKADAŞLAR bende bu hafta vatan computerden 2600 tl ye 48UE6410 aldım özellik olarak 6500 aynı 6470 farkı ise çift uydu alıcısı olması. Süper bir tv kesinlikle tavsiye ederim. benim salonum beyaz olduğu için çok güzel görselide oldu. Normal dahili uydusu çok çok net arkadaşlar. Bende dijitürk turksat var ondada güzel ama kendi dahili uydusu kadar net deil. Dijitürk eutelsatta ise harika anlatılmaz. Ben yanında alırken ses sitemini yarı fiyata getirttim arkadaşlar. Çok araştırdım aklımda 6470 yada 6500 vardı nasip 6410 imiş çok süper kesinlikle kanal geçişleri smart tvsi futbol özelliği süper. Alacak arkadaşlar kesinlikle düşünebilir. hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZİT06 -- 8 Temmuz 2014; 1:07:19 >
  • bendede 48h6410 var bu tvye nasıl app yuklucez kaç gundur ugraşıyorum çözüm bulamadım
  • mrb

bende de 6470 var. hd dışı kanallar cok kotu. hd lerse mükemmel amcama lg aldık sd kanallar cok guzel cıkıyor hıc bulanık değil.

bu arada yeni güncelleme geldi 6470 e guncelleme yaptım butun kanallar bozuldu sanki. daha bulanıklaştı.

samsung win 8 tabletım var. kablosuz agdan tv ye goruntu aktaramıyorum bulmuyor tabletı. sanırım wi-di diye bir özellik lazımmış. o da 6470 de yok. şimdilik hdmi a devam.
  • Arkada?lar bu televizyonu alma kararyny vermek üzereyim. Fakat bir konuda kafam kary?ty. Benim televizyondan bekledi?im en önemli ?ey baz kanallary ( ATV,Show Kanald, HAberturk vs vs) gibi kanallary kaliteli izlemek..SD yayynlarda veya Digitiruk-Dsmart HD paketinde yer alan HD dy?y kanallarda bu televizyon performansy nasyldyr..Yoksa ba?ka alternatiflere mi yönelmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlumur

Arkada?lar bu televizyonu alma kararyny vermek üzereyim. Fakat bir konuda kafam kary?ty. Benim televizyondan bekledi?im en önemli ?ey baz kanallary ( ATV,Show Kanald, HAberturk vs vs) gibi kanallary kaliteli izlemek..SD yayynlarda veya Digitiruk-Dsmart HD paketinde yer alan HD dy?y kanallarda bu televizyon performansy nasyldyr..Yoksa ba?ka alternatiflere mi yönelmeliyim

yeni uydu devreye giriyor türksat 4A birçok HD yayın ücretsiz olacak yarın başlıyor tüm yayınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpssmania

Herkese Merhabalar;

Yaklaşık 2 aydır devam eden TV inceleme-araştırma sürecimi nihayet geçen hafta 48H6500 alarak sonlandırdım. %5 Gittigidiyor indirimi sayesinde incehesap nick'li kullanıcıdan 2326 TL'ye aldım. Fiyat-Performans olarak LG 47lb670v ve Samsung 48H6500 arasında kalmıştım. TV'yi ağırlıklı olarak maç ve film izlemek amaçlı kullanacağım için gerek karanlık sahnelerde Samsung'un görüntüsündeki detayların daha belirgin olması, gerekse LG'nin bazı sitelerde video izlerken ekranın tam ekran olmaması gibi sebeplerle tercihimi Samsung'tan yana kullandım.

Yapmış olduğum testler neticesinde TV'de çok şükür ölü piksel, ekran kiri, ışık sızması falan yok. HD kanallar gayet net, SD kanallar ise kanala göre farklılık gösteriyor, Vertical Banding ise fark edilmeyecek kadar az, fark edebilmek için aşırı odaklanmak gerekiyor, maç izlerken falan rahatsız etmiyor.

Gelelim TV'deki asıl soruna; maç izlerken geniş kamerada top degaj ya da uzun pas gibi birden ileri oynandığı zaman topta bir flulaşma, bir dalgalanma oluyor. Topu takip etmek istiyorum ama top bildiğiniz kuyruklu yıldız gibi kayıyor ekranda, hani sürekli flu görüntüde kesilmeden devam etse ona da razıyım ama top şiddete göre kesik kesik ve bozuk bir görüntüde ilerlediği için takip imkansızlaşıyor.

Oturduğum sitede merkezi uydu sistemi var, kurulumda oradan TV'nin dahili uydu alıcısına bağlantı yaptırdım. Sorun TV'de mi, yayında mı ya da benim görüntü ayarlarında mı bilemiyorum. Eğer sorun TV'de ise şikayet ya da iade için nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben 55H6500 aldım... Maç izlerken aynısı bende de oluyor.. Buna kafayı takıcak bişey yok dostum.. Led TV lerin performansı malesef böyle..

Ben geçen sene LG 55LA740S kullandım.. Maç izlerken çizgiler oluşuyodu resmen.. o yüzden samsung aldım..

bence bu dert edilicek bir sorun değil.. görmemezlikden gelicez... başka çare yok..

• Beyler 6470 alacağım Teknosa'da da fiyat 2.400, Samsung bayisinde de. Şimdi Teknosa 9 taksit yapıyor bayii 5 taksit, ancak Teknosa'dan alınca tv ile alakalı bir kataküli yaparlar mı diye düşünüyorum hani ayıplı ürünü satmaya çalışırlar filan gibi. Çok arkadaş var bu durumu yaşayan. Samsung bayiisinden almak daha garanti mi olur acaba?

Eğer risk aynı ise yani Samsung bayiisindekiler de işi çakallığa vuruyorlarsa, Teknosa'dan alacağım taksit seçeneğinin fazlalığı yüzünden. Ne diyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beyler 6470 alacağım Teknosa'da da fiyat 2.400, Samsung bayisinde de. Şimdi Teknosa 9 taksit yapıyor bayii 5 taksit, ancak Teknosa'dan alınca tv ile alakalı bir kataküli yaparlar mı diye düşünüyorum hani ayıplı ürünü satmaya çalışırlar filan gibi. Çok arkadaş var bu durumu yaşayan. Samsung bayiisinden almak daha garanti mi olur acaba?

Eğer risk aynı ise yani Samsung bayiisindekiler de işi çakallığa vuruyorlarsa, Teknosa'dan alacağım taksit seçeneğinin fazlalığı yüzünden. Ne diyorsunuz bu konuda?

Teknosa.com dan alırsanız 240 tl çekte varmış.Bilginiz olsun.

• beyler bişey soracağım
    www.teknosa.com
    6470 Fiyatları ve Modelleri
    http://www.teknosa.com/arama?s=6470

40 inç lerdeki sehpalı modellerle sehpasız model aynı fiyattan satılıyor. kafam karıştı ne fark var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

beyler bişey soracağım
    http://www.teknosa.com/arama?s=6470
    40 inç lerdeki sehpalı modellerle sehpasız model aynı fiyattan satılıyor. kafam karıştı ne fark var ki?

fark göremedm bende sehpalı modeli aldım sitelerinden.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.