Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 mb'lık yarış oyunu indirdim ama hata verdi oynatmadı bunu bellekten nasıl silebilirim çok az yer kaldı
  • arkadaşlar bu tv nin yanında kamera alan oldu mu? skype uygulamasında görüntü kalitesi nasıldır? ben skype için alıcam?
    bir de sd yayınlar gerçekten çok mu kötü?
  • youtube uygulaması çok kota yiyor 5-10 klip izledinmi 2-3 gb gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

youtube uygulaması çok kota yiyor 5-10 klip izledinmi 2-3 gb gidiyor

bi yanlışlık vardır o kadar gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

öyle hocam hızım 3mbt düştü videoları HD açmamaya başladı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

öyle hocam hızım 3mbt düştü videoları HD açmamaya başladı

güncelleme geldiyse onları otomatik indirmiş olabilir yoksa 5-10 kliple o kadar gideceğini sanmam

• Ayrı konu olarak açmıştım ancak istediğim çözümü bulamadım bir de burdan sorayım:

Arkadaşlar, pc'yi tv'ye bağlayıp oyun oynamaya çalıştığımda çok fazla olmasa da bir gecikme yaşıyorum. Single player oynarken sorun olmuyor ama online oynarken sıkıntı yaşatıyor bu durum bana. TV'de oyun modu var ama aktif halde değil sanırım bu sadece konsol bağlandığında mı işe yarıyor? Bunun dışında bu gecikme oranını düşürebilecek bir ayar vs biliyor musunuz ne yapmak lazım? Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    HD yüksek çözünürlüklü kliplerde gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu52 -- 3 Ağustos 2014; 1:09:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6500'ın kendi konusu yok o yüzden buraya yazıyorum arkadaşlar. Harici içinden altyazılı filmlerde Türkçe karakter desteği sorunu yaşıyorum. Nette kumanda üzerindeki tools tuşu ile bu sorunun çözülebileceği yazılmış ancak kumanda üzerinde böyle bir tuş yok. Sistem içinden girmeyi denediğimde ise altyazı seçeneği silik, seçilemez olarak gözüküyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

HD yüksek çözünürlüklü kliplerde gider

bilmiyorum bu tv kullanıyormusun keşke çözünürlüğü seçebilseydik
  • arkadaşlar bende aynı tvden aldım yanında 2 gözlük verdiler 2 tane daha almak istiyorum uyumlu modeller nelerdir bilgisi olan varmı
  • Samsung alacaksanız eğer 7 serisinden başlanmalı.micro dimming olayı bitiriyor.bi ara f6640/6650 serilerinde denediler ama mat panel olduğu için 6 serileri tutmadı.oysa 7 ve 8 serileri ultra-clear paneldir ve emsalsizdir.yıllarca Samsung da çalışmış olmanın verdiği bıkkınlıkla tuhaf tuhaf cihazlar bakıyordum..panasonic etw60,sharp le750 gibi.ama yine döndüm dolaştım 55h7000 de karar kıldım.şu an pusuya yatmış ucuzlamasını bekliyorum

• SLM arkadaşlar bu hafta almayı düşünüyorum 48h6470 modelini ancak yanında ses sistemini alim diorm fakat hepsiburada.com sitesinde daha uygun olanları war ordan alabilirim fakat sound girişi fark ediomu alıcam tv de sound girişi hangisi mevcud yazarmısnız bulamadım da sanırım iki türlü warmış yardımcı olursanız sevinirim cihazı alınca son durumu paylaşıcam

saygılar

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

• arkadaşlar bu gün gidip aldım teknosa da sadece 3 adet kalmıştı hemen aldım 2399tl yanında samsung tablet + HDMI kablo + 3 aylık sinema paketi hediye etiler ne alışveriş ama:D çarşamba gelicek inş sorunsuz kurulur tv nin keyfini yaşarım iyi günler
  • bu tv yi kullanan arkadaşlar kullandığınız kanal listesini buraya yükleyebilirmisiniz
  • Tablet derken ?

• siyam44 S kullanıcısına yanıt
    samsun t110 verdiler ücretsiz aldım yer maltepe carefour dan satın aldm.

• Bilgi icin tsk ederim gule gule kullanın

• merhaba arkadaşlar bendde mediamarkt tan 300 tl indirim kodu ile 48H6410 Model tv aldım görüntüsü çok hoşuma gitti ancak internet üzerinden 3D film izlemek istediğimde 3D yi açma tuşuna basınca sol altta UYGUN DEĞİL uyarısı cıkıyor ve hiç bir şekildde webbrowserden 3D yi aktif edemiyorum varmı bunun bi çözümü yada desteklemiyormu anlayamadım.
    Birde Kutu içerisinden sadece akıllı kumandamı çıkıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevr1mp1c1

merhaba arkadaşlar bendde mediamarkt tan 300 tl indirim kodu ile 48H6410 Model tv aldım görüntüsü çok hoşuma gitti ancak internet üzerinden 3D film izlemek istediğimde 3D yi açma tuşuna basınca sol altta UYGUN DEĞİL uyarısı cıkıyor ve hiç bir şekildde webbrowserden 3D yi aktif edemiyorum varmı bunun bi çözümü yada desteklemiyormu anlayamadım.
    Birde Kutu içerisinden sadece akıllı kumandamı çıkıyor acaba

keypad tuşundan 3D'yi aktifleştirmeyi dene
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.