Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, burada baya deneyimli arkadaşlar var, bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var, şu an teknosada 40h6500 ile 40 h6470 aynı fiyata, ancak 6470 de 210 TL HEDİYE ÇEKİ VE SES SİSTEMİ HEDİYE, sizce 6500 mı alayım yoksa 6470 mi alayım, benim için önemli olan ses kalitesi, görüntü kalitesi ve wifi bağlantı hızı yani smart özelliği, 3d o kadar önemli değil, 1*2 gün içinde tv alacağım lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acegod

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

arkadaşlar merhaba

UE48H6470 modelini alan oldumu almayı düşündüğümden yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

henüz almadım ama alırsam 6470 alacam kesinlikle

bende araştırdım o modelde karar kıldım

en ucuz fiyat n11 de 2.499 TL dahili uydu alıcısı mevcut mu bir yerde var yazıyor diğer yerde bahsetmemiş bile ayrıca varsa dahili uydu alıcısı hd mi ?

daha önceden sorulmuş ama tam bir cevap çıkmamış dahili uydu alıcı HD'mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Complex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

arkadaşlar merhaba

UE48H6470 modelini alan oldumu almayı düşündüğümden yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

henüz almadım ama alırsam 6470 alacam kesinlikle

bende araştırdım o modelde karar kıldım

en ucuz fiyat n11 de 2.499 TL dahili uydu alıcısı mevcut mu bir yerde var yazıyor diğer yerde bahsetmemiş bile ayrıca varsa dahili uydu alıcısı hd mi ?

daha önceden sorulmuş ama tam bir cevap çıkmamış dahili uydu alıcı HD'mi acaba?

Evet dahili uydu alıcısı HD. Kanal geçişleri de çok hızlı ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar durum acil türksat 4a muhabbetıne gece 00.00 a kadar gecmemız gerkıyomus nasıl olcak bu ısler ben tkenolojıden bıraz gerı kaldım da bı el atarsanız ıyı olucak coluk cocuk tv sız kalmasın yarın ?
  • aynen banada lazım bilgisi olan varsa adım adım neler yapacagımızı yazarsa çok memnun oluruz...
  • Buyrun samsung 46f6470 in yeni kanal listesiç biraz düzenledim. chansort ile kafanıza göre düzenleyebilirsiniz.

• Türksat 4A güncellemesini bu Tv de el ile nasıl yapabiliriz veya USB ile yardım edebilecek var mı ?
  • Merhabalar 48h6470 servis menüsüne nasıl girildiğini bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar 2000 civarı bütçe var 2400 e bu tv uygun görünüyor ama sd yayınlarını iyi göstermesi önemli benim için , şimdi ki türksat 4a ile birlikte çoğu kanal hd oldu diyorlar bu sayede düzeldi mi tvde ki sd yayın gösterim kalitesi ? bu fiyata önerebileceğiniz başka bir tv var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EasternBunny-

Arkadaşlar 2000 civarı bütçe var 2400 e bu tv uygun görünüyor ama sd yayınlarını iyi göstermesi önemli benim için , şimdi ki türksat 4a ile birlikte çoğu kanal hd oldu diyorlar bu sayede düzeldi mi tvde ki sd yayın gösterim kalitesi ? bu fiyata önerebileceğiniz başka bir tv var mı ?

hepsi HD oldu çok net izlersin hepsini
  • peki o fiyat aralığında en iyi tv bu mudur şuan ? teledünya ile kullanmayı düşünüyorum , genelde normal kullanım için kullanılacak arada dizi film falan izlerim.Bu kadar para vermek gereksiz mi yoksa bu ihtiyaçlar için nedersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EasternBunny-

peki o fiyat aralığında en iyi tv bu mudur şuan ? teledünya ile kullanmayı düşünüyorum , genelde normal kullanım için kullanılacak arada dizi film falan izlerim.Bu kadar para vermek gereksiz mi yoksa bu ihtiyaçlar için nedersiniz ?

televizyon çok kalite bundan şüphen olmasın bütcen uygunsa al derim diğer tv'lerden bilgim yok aldım araştırmayı bıraktım
  • sağolun :) Araştırmak sıkıntı ya kafam allak bullak oldu kararsız kaldım böyle bir girdi mi çıkamıyor insan :) , philips falan lafları hiç geçmiyor şaşırdım ona :) tavsiyede bulanacak arkadaşlar varsa beklerim :)
  • -EasternBunny- kullanıcısına yanıt
    valla fıstık gibi tv; bende bıt bıt bir alıcıyım..ne lgler ne philipslerden geçtim...aynı kafadaydım allak bullakdık...artık çok çok da memnunum kardeş..samsung kalite bence .
  • Televizyonda Türkçe karakter sorunu yaşayan arkadaş var mı ? Bu sorunu nasıl halledebiliriz acaba?

Edit: Ayarlardan düzenleniyormuş =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 27 Eylül 2014; 22:33:54 >
  • - x

sunboy BağlaX Cevaplananlar
    Özel Mesaj
    Taslaklar
    Favoriler
    Geçmiş
    Forumlarım

İkinci El

Popüler Konular

Anasayfa

Ayarlar

Bana Özel

Üyelik İşlemleri

Arama
    Diğer

Hakkımızda

Reklam Ver
    Kariyer

Forum Destek

SAMSUNG UE48H6470 kullanıcılar kulubü
    47 Cevap3046 Görüntüleme2 Favori

Bu konudaki kullanıcılar: hiç

Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin E-Posta Aboneliği Yazdır

Favorilerime Ekle

Tüm forumlar » [Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri] » Televizyonlar » TV Tavsiyeleri » SAMSUNG UE48H6470 kullanıcılar kulubü Sayfa: [1]

Giriş

adanasporlu

Yüzbaşı

973 Mesaj

19 Mayıs 2014; 14:15:15
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM

konu başlığı değiştirilmiştir alacak olanlara sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim

0
    Paylaş

adanaspor

duggac

Yüzbaşı

255 Mesaj

19 Mayıs 2014; 19:55:48
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM

selam dostum bu tv yi tavsiye eder misin. internete bağlanması hd yayınlar ve ps3 oyunlarında nasıl performans veriyor. tavsiye eder misin. lg47lb670v arasında gidip geliyorum.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

Ahmet-79

Yarbay

2687 Mesaj

19 Mayıs 2014; 20:38:03

Merhaba, DVB/s/t/t2 varmı cihazda? nette yazmıyor ama vatandaki elemana sordum ısrarla var dedi.
    kutuda filan yazıyormu acaba kesin olarak var mı t2?

birde mesela lg 47lb670v modelinde köşlere doğru bi karartı var bu tv de buna benzer kronik sorunlar var mı acaba?

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

aksa_

Yüzbaşı

340 Mesaj

19 Mayıs 2014; 20:39:53

biss key girebiliyor mu? aynı anda usb ye kayıt yaparken farklı kanal izlenebiliyor mu?

0
    Paylaş

Bu mesaja 1 cevap geldi.

adanasporlu

Yüzbaşı

973 Mesaj

19 Mayıs 2014; 21:13:36

quote:

Orijinalden alıntı: duggac

selam dostum bu tv yi tavsiye eder misin. internete bağlanması hd yayınlar ve ps3 oyunlarında nasıl performans veriyor. tavsiye eder misin. lg47lb670v arasında gidip geliyorum.

bütçen buna yetiyosa kesinlik bunu almalısın müthiş bir televizyon birde yanında ses sistemi aldım çok güzel oldu digitürk kullanıyorum HD yayınlar çok kalite internet hızı gayet hızlı

0
    Paylaş

adanaspor

adanasporlu

Yüzbaşı

973 Mesaj

19 Mayıs 2014; 21:15:16

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

Merhaba, DVB/s/t/t2 varmı cihazda? nette yazmıyor ama vatandaki elemana sordum ısrarla var dedi.
    kutuda filan yazıyormu acaba kesin olarak var mı t2?

birde mesela lg 47lb670v modelinde köşlere doğru bi karartı var bu tv de buna benzer kronik sorunlar var mı acaba?

benim gördüğüm bir sorun çok net görüntü eğer yakınında teknoosa varsa yakından incele derim

0
    Paylaş

adanaspor

adanasporlu

Yüzbaşı

973 Mesaj

19 Mayıs 2014; 21:16:18

quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

biss key girebiliyor mu? aynı anda usb ye kayıt yaparken farklı kanal izlenebiliyor mu?

bilmiyorum kendi uydusu kullanmıyorum digitürk kullanıyorum

0
    Paylaş

adanaspor

Ahmet-79

Yarbay

2687 Mesaj

19 Mayıs 2014; 21:45:18

Peki dvb s t2 varmı yazıyor mu kutusunda

0
    Paylaş

esprehusso

Er

11 Mesaj

20 Mayıs 2014; 17:37:14

Ben de geçen hafta aldım bu tv'yi uzun süren araştırmalarımdan sonra. Profesyonel anlamda değerlendiremem ama izlenimlerimi yazabilirim. SD yayınlardan memnun olmadım açıkcası. Tv 48 inç ve ben 3,5 metreden izliyorum. Tv boyutu ve izleme mesafesiyle ilgili de olabilir, bilmiyorum. Ayrıca yıllar yılı tüplü tv izledim. İlk LCD/LED tv deneyimim. Gözler, tüplü tvdeki sd kalitesini arıyor hakkaten. 42 inç veya plazma mı alsaydım diye de düşünmüyor değilim. Hd yayın olarak şimdilik sadece atv ve trt var ve görüntüler iyi. Birkaç gün içinde dsmart veya digitürkten birini seçip hd ağırlıklı izlediğimde hd izlenimlerimi genişletirim.

Tv almadan önce mağazalarda özellikle maç yayınlarına ve ntvspor, cnbce gibi alttan yazı geçen kanallara göz attım. Bunda sebep takılmaları gözlemlemekti. Birçok modeli sırf bu sebeplerden elemiştim. Kesik kesik geçen altyazılar ve maçlarda futbolcular koşu halindeyken dalgalanmalar, titremeler filan... Bu konularda tv iyi. Takılma, titreme, dalgalanma filan yok. Fakat şöyle bişey var, sizde de böyle mi bilmiyorum. Bazı dizilerde, ani kafa ve yüz hareketlerinde bir titreme görüyorum. Filmlerde rastlamadım buna.

Smart menüsü kullanışlı ve seri. Pek takılmadım gerçi. Wi-fi olayı en güzel yanlarından biri. Ayrıca oldukça seri. Bilgisayardan game of thrones, vikings izleme eziyeti yok artık. Film için de geçerli aynı şey. Tv'nin estetiğine gelirsek... Bu tarz bir ayağa sahip led tvler bana estetik gelmez ama yarın duvara monte ettireceğim. Bence en estetik kullanımı duvara monteli halidir led tvlerin.

Tv konusunda uzman arkadaşlar, daha iyi görüntü almam konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

adanasporlu

Yüzbaşı

973 Mesaj

20 Mayıs 2014; 20:59:36

quote:

Orijinalden alıntı: esprehusso

Ben de geçen hafta aldım bu tv'yi uzun süren araştırmalarımdan sonra. Profesyonel anlamda değerlendiremem ama izlenimlerimi yazabilirim. SD yayınlardan memnun olmadım açıkcası. Tv 48 inç ve ben 3,5 metreden izliyorum. Tv boyutu ve izleme mesafesiyle ilgili de olabilir, bilmiyorum. Ayrıca yıllar yılı tüplü tv izledim. İlk LCD/LED tv deneyimim. Gözler, tüplü tvdeki sd kalitesini arıyor hakkaten. 42 inç veya plazma mı alsaydım diye de düşünmüyor değilim. Hd yayın olarak şimdilik sadece atv ve trt var ve görüntüler iyi. Birkaç gün içinde dsmart veya digitürkten birini seçip hd ağırlıklı izlediğimde hd izlenimlerimi genişletirim.

Tv almadan önce mağazalarda özellikle maç yayınlarına ve ntvspor, cnbce gibi alttan yazı geçen kanallara göz attım. Bunda sebep takılmaları gözlemlemekti. Birçok modeli sırf bu sebeplerden elemiştim. Kesik kesik geçen altyazılar ve maçlarda futbolcular koşu halindeyken dalgalanmalar, titremeler filan... Bu konularda tv iyi. Takılma, titreme, dalgalanma filan yok. Fakat şöyle bişey var, sizde de böyle mi bilmiyorum. Bazı dizilerde, ani kafa ve yüz hareketlerinde bir titreme görüyorum. Filmlerde rastlamadım buna.

Smart menüsü kullanışlı ve seri. Pek takılmadım gerçi. Wi-fi olayı en güzel yanlarından biri. Ayrıca oldukça seri. Bilgisayardan game of thrones, vikings izleme eziyeti yok artık. Film için de geçerli aynı şey. Tv'nin estetiğine gelirsek... Bu tarz bir ayağa sahip led tvler bana estetik gelmez ama yarın duvara monte ettireceğim. Bence en estetik kullanımı duvara monteli halidir led tvlerin.

Tv konusunda uzman arkadaşlar, daha iyi görüntü almam konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.

böyle bir televizyon almışsın mutlaka d-smart veya digitürk kullanmasın HD yayınlar için biri şart SD konusuna gelmişken ilk kez kullanmıyormuşsun LED tv mutlaka görüntü ayarını iyi bir şekilde yapmalısın

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

adanaspor

ikeut

Teğmen

122 Mesaj

20 Mayıs 2014; 22:01:52

LG 47LB670v ile UE48H6470 arasında çok kararsız kaldım. Karar verebilsem yarın gidip alacağım. Üç gündür forumlar, mağazalar bakıp duruyorum. Siz LG hiç düşündünüz mü bilmem ama neden bu modeli seçtiniz? Biraz yönlendrime yaparsanız sevinirim.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

esprehusso

Er

11 Mesaj

20 Mayıs 2014; 23:07:58

Kesinlikle birine üye olacağım ama hangisi bilemedim. Sen hangisini tavsiye edersin? dsmart mı digitürk mü? Özellikle görüntü kaliteleri nedir?

Görüntü ayarını nasıl yaptın tvnin? En ideali nedir? Ben çok parlak ekran sevmiyorum. Film modunda belli ayarları kullanarak izliyorum şimdilik.

0
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esprehusso -- 20 Mayıs 2014; 23:08:46 >

esprehusso

Er

11 Mesaj

20 Mayıs 2014; 23:25:48

quote:

Orijinalden alıntı: ikeut

LG 47LB670v ile UE48H6470 arasında çok kararsız kaldım. Karar verebilsem yarın gidip alacağım. Üç gündür forumlar, mağazalar bakıp duruyorum. Siz LG hiç düşündünüz mü bilmem ama neden bu modeli seçtiniz? Biraz yönlendrime yaparsanız sevinirim.

Ben LG çok araştırdım. Hatta bu modelden evvel LG alacak oldum ama son anda çark ettim. Bu forumu çok araştırdım. LG'nin kronik sorunları olduğuyla ilgili çok şey okudum ve vazgeçtim. Aslında gönlümde yatan aslan Sony idi ama gel gör ki ortalama bişey almaya kalksam 3 bin liradan başlıyodu. Yerli markaları mağazalarında görüp vazgeçtim. Philips ile ilgili de smart uygulamarındaki sıkıntı, menü yavaşlığı, kanal geçişlerindeki sıkıntıları gibi pek çok şikayet okuyunca onu da eledim. Panasonic'i ise ,size ilginç gelecek ama, tüm modelleri gri-beyazımsı çerçeve olduğu için eledim. Kala kala samsung kaldı elimde. Smart uygulamarı iyi dendi ki hakkaten öyle. Wi-fisi iyi dendi o da doğru. Görüntüyle ilgili ise yukarda bahsettim. İlla tavsiye istiyosan olabilir derim sadece. Daha iyi bişey istersen Sony 47w805 modeline bak derim.

0
    Paylaş

impressM

Yüzbaşı

414 Mesaj

21 Mayıs 2014; 3:07:39

arkadaşlar bu ledin beyazı mevcut mu yoksa beyaz kasa sadece 6410 da mı var ?
    teşekkürler.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

bilgisayarcahili

Onbaşı

21 Mesaj

21 Mayıs 2014; 9:43:27

quote:

Orijinalden alıntı: impressM

arkadaşlar bu ledin beyazı mevcut mu yoksa beyaz kasa sadece 6410 da mı var ?
    teşekkürler.

beyaz kasa sadece 6410 serisi var. bence 2014 6XXX serisinde kasa olarak en iyisi 6470. 6410'un beyazı bildiğin süt beyaz. F serisi beyazları şeffaflıydı premium duruyordu güzeldi ama bu senekiler olmamış gibi. 6500 desen alttaki krom görünümlü esnek plastik çin malı tv etkisi yapıyor. Ben 40H6470 aldım ama yeri olan için 48H6470 ayrı bir güzeldir.

0
    Paylaş

...

kekremsi

Er

12 Mesaj

3 Haziran 2014; 12:48:53

Arkadaşlar film izlerken altyazıyı biraz yukarı kaldırma gibi bir seçeneğimiz var mı acaba? altyazı baya aşağıda kalıyor film izlerken.

0
    Paylaş

tamercan10

Onbaşı

16 Mesaj

4 Haziran 2014; 17:30:46

Arkadaşlar merhaba ben de 48H6470 aldım (Gitti gidiyor indirimler sonrası 2350 TL civarı) dün kuruldu biraz karıştırdım. Uydu yayınlarında HD kanallar iyi SD kanallar biraz puslu kalıyordu ekran parlaklık vs ayarlarıyla oynasım SD kanallar biraz düzeldi HD kanallar da biraz bozuldu. Daha çok SD kanal olduğundan böyle tercih ettim. İnternete wifi ile bağlandım smar tv uygulamaları iyi. yeni uygulamalar indirilebiliyor eskileri silinebiliyor. Modemi açıp kapattım TV yi açıp kapattım bağlantıyı unutmuyor tekrar şifre girme gereği olmuyor. İçinden sadece akıllı kumanda çıkıyor. 3D performansı iyi 2 adet gözlük çıktı pilli. F serisinde kayıtlı kanalları USB ye aktarılıp bilgisayarda düzeltilip tekrar yükleniyordu. H serisinin menüsünde bunu bulamadım ancak kanal düzenlemelerinde favari kanal listesi sıralama silme vs var. Yaklaşık 3.4 metre mesafeden izlerseniz TV biraz büyük kaldığında özellikle SD kanallarda görüntü biraz rahatsız ediyor. bir küçuk boyu daha iyi olabilir. USD den altyazılı film oynattım herhangi bir problem yok. altyazı ile ilgili birçok destek var. Yayın kayıt özelliği var ancak harici hd ile kullanılabiliyor henüz deneyemedim. Diğer samsung TV min kumandasını da kullanabildiğimdem sadece akıllı kumandaya bağlı kalmadım. Ancak akıllı kumanda çok kullanışlı. Sevis ambalajı 1 ay saklamamı söyledi sanırım problem olursa değişim için. Sorular olursa yanıtlayabilirim.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

tamercan10

Onbaşı

16 Mesaj

4 Haziran 2014; 17:32:22

altyazı menüsünde aşağı yukarı kaydırma yok. Boyut , zaman kaydırma ve dil seçimi var

0
    Paylaş

10lion

Teğmen

215 Mesaj

4 Haziran 2014; 17:40:21

55'' ne sahip oldum üç gündür kullanıyorum daha tivi bağlamadım sadece hdd'den film izledim. 3d ve 1080p filmlerde ciddi anlamda ağzımızı açıkta bırakan bir görüntü var. eşimle çoğu filmde görüntü ne kadar iyi demekten filme odaklanamıyoruz

0
    Paylaş

flort

Teğmen

180 Mesaj

5 Haziran 2014; 1:50:42

Dün kurulumu yapıldı. Televizyon genel olarak hoşuma gitti ama benimki sorunlu çıktı galiba. 500 gb'lık hdd bağladım. Film klasörüne girince iki satır kaydırıyorum tv kapanıyor. İlk başta çok dosya var (50-60) diye yapıyor sandım ama smart sayfasında 1-2 uygulamada da kapandı. Bugün dead pixel videosu açtım onda da kapandı. 50 liralık android tv box bile böyle saçmalamıyordu.

Sorun için servisi aradım, otomatik kapanma ayarını kontrol ettirdi. Güncellemeden olur dedi ama güncelleme kapanması 1 kere oldu. Tv dünden beri 30 kere kapandı. Daha hdd'den film açamadım. Bir de ekranın alt-orta tarafında hafif bir karartı var. Ayağın monte edildiği yerin hemen üstünde. Servis görevlisi çoğu tv'de oluyor dedi. Normalde takardım kafaya ama haftalardır televizyon almak için uğraştığımdan pek takılmadım. Üstüne kapanma sorunu çıkınca o da gözüme batmaya başladı. Tarayıcı da bir siteye girdim ekranı aşağı kaydırınca ekran bir aşağı bir yukarı kendi kendine gidip gelmeye başlıyor. Dediğim gibi benim ki sorunlu çıktı galiba. Yarın servis gelecek. Çözüm bulamazlarsa iade edeceğim.

Genel olarak;

Bu tv için siyahları eleştirenler vardı. Aksine siyahlar inanılmaz siyah. Hatta bazen ayrıntılar kayboluyor. Otomatik kararma özelliği çok sinir bozucu. Film moduna alınca kararmıyor ama renkler de standart ya da doğal ayarlarda ki kadar canlı olmuyor. Ortasını bulamadım. Beyazlar teledünya yayınında biraz patlıyor gibi göründü ama bu konuda pek bilgili olduğumu söyleyemem. Banding test videosunu sorunsuz oynattı. Yalnız Motion plus'ı kapatınca takılarak gösteriyor.

Screen mirror özelliği güzel. Miracast ile aynı şey galiba bu. Miracast özellikli telefonla bağlandım. Arada tekliyor ama kablosuz bağlantı gerçekten güzel.

Android telefondan tv'yi kumanda etmek için samsung uygulaması bulamadım.

Altyazıları ekranın tabanına yapıştırmışlar. Yeri ve rengi de değişmiyor galiba. Sadece boyu değişiyor.

Sesli kumandayla bir kaç deneme yaptım. Anladığım kadarıyla bu sistem sadece tv'nin bazı fonksiyonlarını çalıştırmak için. Android'de ki gibi klavye'den basıp konuştuğunuzu yazmıyor.

Duvara monte ettirecekler için gereksiz bir ayrıntı olacak ama ayaklar gerçekten kötü dizayn edilmiş. Sırf ayakları yüzünden bu televizyonu alırken tereddüt ettim.

Kumandası çok şık. Ele tam oturuyor. Ayrıca bluetooth olduğu için televizyona tutmanıza gerek yok ama yine de çok kullanışlı gelmedi bana. Ortadaki dokunmatik buton kumandayı normal kumanda gibi kullanmayı zorlaştırıyor. Parmağınız oraya değer değmez mouse moduna geçiyor. Bazı özellikler için keypadi açmak gerekiyor. O da pratik değil. Enazından normal kumanda koyabilirlerdi yanına.

Receiver kumandanızı tv'ye tanıtıp tek kumanda ile yönetebiliyorsunuz. Benim teledünya receiver'ı eski olduğu için tanımadı ama çoğu markayı destekliyor.

Televizyonlara bakarken görüntü kalitesi benim için ön plandaydı. Bu televizyonda o kalite var. Smart özelliği pek bir şey ifade etmiyor. Sonuçta sınırlı uygulama var ve pek güncel şeyler bulmak mümkün değil. Enazından Türkiye'de. Bence andorid box'lar her açıdan televizyonlardan çok daha kullanışlı.

Tv, Made in Hungary. Bugün teknosa'da baktım teşhirdeki tv'de Macaristan üretimiydi.

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

T.HAWK

Binbaşı

1966 Mesaj

5 Haziran 2014; 1:54:16

Hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullanın ayrıca teşekkürler ürün hakkındaki inceleme için..
    Bu ürünün sd performansını henüz inceleme şansım olmadı. Merak ettiğim konu sd yayınlarda iyi veya idare eder bir görüntü sunup sunmadığı , yoksa sd kalitesi vasatında altında mı..

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: tamercan10

T.HAWK

Binbaşı

1966 Mesaj

5 Haziran 2014; 2:02:00

Ayrıntılı inceleme için çok teşekkürler..
    Ayrıca geçmiş olsun,kapanma arızası yaşamanız talihsizlik ama çok büyük ihtimalle servis tarafından cihazınız değişim olacaktır..

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: flort Bu mesaja 1 cevap geldi.

flort

Teğmen

180 Mesaj

5 Haziran 2014; 2:57:31

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Ayrıntılı inceleme için çok teşekkürler..
    Ayrıca geçmiş olsun,kapanma arızası yaşamanız talihsizlik ama çok büyük ihtimalle servis tarafından cihazınız değişim olacaktır..

Teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi değişim olur. Televizyonu genel olarak beğenmiştim çünkü.
    Birde bir daha televizyon alma işkencesine katlanmak istemiyorum :)

0
    Paylaş

lostlast

Yüzbaşı

668 Mesaj

Eski Kullanıcı Adı:
    mutluay7

5 Haziran 2014; 3:25:36

Tv ile ilgili pek video bulamadım kullanan arkadaslar sd ve HD yayınları 1-2 dakika video ya alsa fotoğraflasa da youtube a eklese ? Zamanı olan arkadaşlarin yardımını bekliyorum :)

0
    Paylaş

enthusia

Yüzbaşı

374 Mesaj

5 Haziran 2014; 11:26:22

48h6470 ile cift kumanda verilip verilmedigini alan arkadaslardan biri teyit edebilir mi?
    samsung bayisine sordum tek kumanda dedi, teknosa cift kumanda cikiyor diyor.
    hangisi dogru bilmedim.

0
    Paylaş

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?

flort

Teğmen

180 Mesaj

5 Haziran 2014; 14:01:05

quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

48h6470 ile cift kumanda verilip verilmedigini alan arkadaslardan biri teyit edebilir mi?
    samsung bayisine sordum tek kumanda dedi, teknosa cift kumanda cikiyor diyor.
    hangisi dogru bilmedim.

Tek kumanda cikiyor.

0
    Paylaş

tamercan10

Onbaşı

16 Mesaj

6 Haziran 2014; 14:52:04

Tek kumanda çıkıyor ancak diğer samsung kumandalar da mevcut tuşları ile çalışıyor. Piyasada 20-25 liralık tüm fanksiyonları (3 d Smart vs) olan yan sanayi kumanda alınıp kullanılabilir. Akıllı kumanda özellikle smart için çok kullanışlı. TV için yan sanayi kullanılabilir.

0
    Paylaş

kekremsi

Er

12 Mesaj

7 Haziran 2014; 12:16:12

Surround sesi nasil aciyoruz?

0
    Paylaş

LionKing1905

Onbaşı

38 Mesaj

Eski Kullanıcı Adı:
    oftalmolog

7 Haziran 2014; 13:26:06

Selam arkadaslar
    Bu urunu almayi planliyorum,
    2,5 m mesafeden 48 mi yoksa 55 mi onerirsiniz, mac yayinlarinda nasil golgelenme var mi,3d performansi nasil?

0
    Paylaş

bart55

Er

13 Mesaj

7 Haziran 2014; 19:01:44

sağ tarafda altta bazen yuvarlak içinde led-kompe.... gıbı bır sey yazıyor ve içinde ise pil gostergesi var ne ise yaradıgını bılen var mı beyler

0
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart55 -- 7 Haziran 2014; 19:02:31 >

kekremsi

Er

12 Mesaj

9 Haziran 2014; 18:36:59

surround sesi nasıl açıyoruz?

0
    Paylaş

reko

Yarbay

3946 Mesaj

10 Haziran 2014; 14:12:18

birbelki çoğunuz biliyordur bilmeyenler için bir özelliği paylaşayım..aynı kablosuz ag üzerinden markası ne olursa olsun pc tv ve akıllı telefonuzu (iphone yada android olabilir) eşitleyip dosyaları paylaşabiliyorsunuz..bunun için samsung hesabı oluşturuyorsunuz.tv dende bu hesaba giriceksiniz..pc den samsung link programını indirip kurun ve giriş yapın acılan sayfadan hangi dosyaları paylaşacagınız belirtin akıllı telefon için uygulamayı indirin bende iphone vardı smart view 2 (smart view 1 2013 tvler için) kurun..smart view 2 kumanda gibi çalışıyor cepteki resimleri videoları tv den izliyorsunuz..pc de paylaştıgınız dosyadan örnegin film izleyebilirsiniz..ben dün pc de kayıtlı 1080 p game of thronesu tvden wifi üzerinden izledim takılma vs olmadı oldukçada hoşuma gitti bu özellik..usb den de izledim herhangi bir takılma olmadı altyazıyı türkçe yapmanız lazım yoksa ş ç i ğ ler okunmuyor..3d li performansıda bana göre oldukça iyi..

0
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Haziran 2014; 14:13:59 >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

mutlumur

Çavuş

47 Mesaj

14 Temmuz 2014; 12:19:27

Arkadaşlar bu televizyonu alma kararını vermek üzereyim. Fakat bir konuda kafam karıştı. Benim televizyondan beklediğim en önemli şey baz kanalları ( ATV,Show Kanald, HAberturk vs vs) gibi kanalları kaliteli izlemek..SD yayınlarda veya Digitiruk-Dsmart HD paketinde yer alan HD dışı kanallarda bu televizyon performansı nasıldır..Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim

0
    Paylaş

Turkay03

Çavuş

84 Mesaj

21 Temmuz 2014; 13:24:17

Selamlar, bu televizyonu alacağım.
    Mantığım büyük ekran olsun, film izlerken güzel olur idi ama kafam karıştı açıkcası.

Salon dikdörtgen, 3 x 6 metre ve Tv kısa olan duvarda olacak. İzleme uzaklığı dolayısıyla 2 - 5 m arasında oynayacak. Acaba diyorum 48 ekranlar 3 metreden izlenemez mi, yani SD yayınlarda yakından görüntü bozukluğu olabilir mi?
    Teledünya kullanıyorum, HD yayınlar olduğu gibi SD yayınlar da var.

Ne dersiniz, 48 inc alarak hata mı yaparım, yoksa sorun olmaz mı? Yoksa aynı serinin 40 inc modelini mi almalıyım?

+1
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkay03 -- 21 Temmuz 2014; 13:25:11 >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

ottoman984

Çavuş

52 Mesaj

24 Temmuz 2014; 20:51:09

a.s. öncelikle hayırlı olur inşallah.

Ben 3 mt den izliyorum ve gayet iyi. hd yayın yapan kanalları gayet iyi ama ppi değerleri düşük kanalD gibi kanallar kötü mü çıkıyor ? evet hemde berbat. Ama sırf yerel sd kanallar iyi olsun derseniz tüplü tv almanız gerekir. Lakin usb den kaliteli filmler, 3D özellikleri smart hub özellikleri hatta kendi içindeki tarayıcısından online olarak film dizi izleyebilmeniz ve bunları 48 inc te yaşamak keyifli. sd kalitesi için 40 a düşürüp diğer güzelliklerden mahrum kalmayın derim. Bazı sd yayınları kaliteli olabiliyor ama bazıları gerçekten kötü olabiliyor. Tv nin en güzel özelliği pc deki veya telefondaki film i kablosuz olarak tv de izleyebilmenizdir. Genede teknosaya gidip görüp almanızı tavsiye ederim

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: Turkay03

ottoman984

Çavuş

52 Mesaj

24 Temmuz 2014; 20:55:10

quote:

Orijinalden alıntı: reko

birbelki çoğunuz biliyordur bilmeyenler için bir özelliği paylaşayım..aynı kablosuz ag üzerinden markası ne olursa olsun pc tv ve akıllı telefonuzu (iphone yada android olabilir) eşitleyip dosyaları paylaşabiliyorsunuz..bunun için samsung hesabı oluşturuyorsunuz.tv dende bu hesaba giriceksiniz..pc den samsung link programını indirip kurun ve giriş yapın acılan sayfadan hangi dosyaları paylaşacagınız belirtin akıllı telefon için uygulamayı indirin bende iphone vardı smart view 2 (smart view 1 2013 tvler için) kurun..smart view 2 kumanda gibi çalışıyor cepteki resimleri videoları tv den izliyorsunuz..pc de paylaştıgınız dosyadan örnegin film izleyebilirsiniz..ben dün pc de kayıtlı 1080 p game of thronesu tvden wifi üzerinden izledim takılma vs olmadı oldukçada hoşuma gitti bu özellik..usb den de izledim herhangi bir takılma olmadı altyazıyı türkçe yapmanız lazım yoksa ş ç i ğ ler okunmuyor..3d li performansıda bana göre oldukça iyi..

bahsettiğin özellikler çok güzel ve gerçekten muazzam derecede akıyor görüntü..Sadece birşeyi bulamadım. Youtube veya web sayfasına girdiğim zaman tv de, klavye olarak akıllı kumanda ile yönetiyoruz. Telefonumuzdan klavye olarak kontrol edebilsek harika olurdu. S4 te watch on yüklü, kendi kumandası ile sadece kanal değiştirme smart hub vs kullanabiliyorum ama bir türlü klavye olarak kullanamadım. Bu konuda bilginiz var mı ?

0
    Paylaş
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

reko

Yarbay

3946 Mesaj

25 Temmuz 2014; 9:40:36

bende klavye bulamadım belki vardır bir app bizim bilmediğimiz..

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: ottoman984 Bu mesaja 1 cevap geldi.

ottoman984

Çavuş

52 Mesaj

25 Temmuz 2014; 14:37:59

Tesadüf eseri bi buldum. Smart view 2.0 uygulamasi ile gayet guzel oluyor. App ile tv baglanti kuruyor sonrasinda tv den kendi kumandasi ile tarayiciya yazi yazmak icin tiklayinca direk telefondan klavye otomatik aktif oluyor ( app kumanda modunda açıkken ). Ayrica diger kumanda uygylamalari da güzel ve mause olarak kullanabiliyoruz lakin henuz mause bölümü nu beceremedim

0
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 26 Temmuz 2014; 0:09:54 >

Bu mesajda bahsedilenler: reko Bu mesaja 1 cevap geldi.

sitim

Onbaşı

23 Mesaj

26 Temmuz 2014; 10:47:24

arkadaşlar şu iki tvden hangisini alayım.fikrinizi sebebiyle yazabilir misiniz.
    1. tercih.fiyatı 2600 tl..LG 47LB730V DVB-S2/T2/C 3D FHD SMART
    www.teknosa.com
    Teknosa | Herkes İçin Teknoloji - Teknosa Alışveriş Sitesi
    http://www.teknosa.com/...mpaign=bidding&v=1.75.9

2.tercih fiyatı 2400 tl..SAMSUNG UE48H6470 SMART FHD 3D DVB-S LED LCD TV+2 Gözlükhttp://www.teknosa.com/urunler/110015206/lg-47lb730v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-lcd-tv

0
    Paylaş

RACO38

Çavuş

91 Mesaj

26 Temmuz 2014; 13:10:41

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Tesadüf eseri bi buldum. Smart view 2.0 uygulamasi ile gayet guzel oluyor. App ile tv baglanti kuruyor sonrasinda tv den kendi kumandasi ile tarayiciya yazi yazmak icin tiklayinca direk telefondan klavye otomatik aktif oluyor ( app kumanda modunda açıkken ). Ayrica diger kumanda uygylamalari da güzel ve mause olarak kullanabiliyoruz lakin henuz mause bölümü nu beceremedim

Ottoman bu smart view 2.0 uygulamasının apk dosyası elinde varmı. Marketteini bir türlü indiredim. Einde varsa payylaşıan memmun olurum.

0
    Paylaş

Bu mesaja 1 cevap geldi.

QASHQAİ KULÜBÜ

ottoman984

Çavuş

52 Mesaj

26 Temmuz 2014; 16:24:00

malesef elimde yok. Marketten indirdim direk ve şu an hala markette görünüyor eğer çıkmıyorsa googleden rahat bulabilirsin.

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: RACO38

_MALCOLMX_

Binbaşı

1255 Mesaj

26 Temmuz 2014; 23:53:59

Dahili uydu alıcısında HD yayınlar süper. Kanal geçişi hızlı. Fakat SD yayınların görüntü kalitesi berbat.
    Görüntü kalitesini yükseltmek için kalibrasyon ayarlarını nasıl yapmak gerekiyor.

0
    Paylaş

Bu mesaja 1 cevap geldi.

GERÇEĞİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR

ottoman984

Çavuş

52 Mesaj

27 Temmuz 2014; 1:50:45

sd yayın yapan kanal D berbat iken sd yayın yapan star neredeyse hd gibi görünüyor. Bu ; kanalın yayın kalitesi ile alakalı ama genelde kötü olduğu için büyük led lere yansıyor. Görüntü kalitesini arttırmak için görüntüyü ayarlardan ufaltma yoluna gidilebilir ama pek yakışacağını düşünmüyorum ( 16:9 vs gibi ayarlardan olması gerek ). Sanki korsan cd izler gibi hava yaratıyor sd ler :))

0
    Paylaş

Bu mesajda bahsedilenler: _MALCOLMX_

_MALCOLMX_

Binbaşı

1255 Mesaj

27 Temmuz 2014; 13:15:46

Keypad menüsünden ses dilini ingilizceden Türkçe'ye getiriyorum. Fakat kanal değiştirince yine ingilizce oluyor. Tv2 ve TRT HD gibi çift dil yayını yapan kanallarda oluyor. Bunu sabitlemenin bir yolu yok mu?

Edit: Hallettim. Menü > Yayın > Ses seçenekleri > Ses dili'ne girip hepsini Türkçe olarak işaretlemek gerekiyormuş.

0
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MALCOLMX_ -- 27 Temmuz 2014; 13:46:40 >

Bu mesajda bahsedilenler: @ottoman984

GERÇEĞİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR

rkrlmaz

Çavuş

96 Mesaj

16 Eylül 2014; 20:19:41

Bende bu tv yi yeni aldim dahili uydu alicisinda cok az kanal hd olarak mevcut.trt kanallari ve atv . Sizde daha fazla mi hd kanal var ?

0
    Paylaş

sunboy

Er

Arkadaşlar merhabalar. 2.500 tl bütçe ile televizyon alacağım. marka ve modeller hakkında bir bilgim yok.
    1) sony
    2) samsung arasında kararsız kaldım.
    Samsung da bu fiyata Sony'den daha kapsamlı gibi duruyor. Tekrar ediyorum Hiçbir bilgi sahibi değilim ve yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanım amacım, evladımız yattıktan sonra film izlemek ve kızım yemek yerken internetten veya televizyondan çizgi film izlemektir. Bunun dışında herhangi bir izleme amacımız yok.

Gün iöçerisinde büyük bir mağazaya gittim. samsunun aşağıdaki modelini 2.300 TL'ye bırakıyor. Yanında samsung kalvye + 2 adet gözlük veriyorlar.
    1) SAMSUNG UE48H6410ASXTK 48 inç 122 cm Ekran 3D Full HD SMART LED TV Beyaz (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE48H6410ASXTK-48-in%C3%A7-122-cm-Ekran-3D-Full-HD-SMART-LED-TV-Beyaz,103452,465025,1272685.html?langId=-14)
    acaba ürün nasıl bir üründür? tek dez avantajı kasası beyaz olmasıdır diye düşünüyorum.

2) SAMSUNG UE48H6500 SMART FHD 3D 2xDVB-S LED LCD TV+2 Gözlük bu üründe 2.500 tl

3) Samsung UE-48H6470

4) Samsung UE-48H6270

bu ürünlerden veya alternatif tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varmıdır? yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar ben harici harddiski taktığım zaman televizyonda donma oluyor ve reset atıyor kendi kendine. Sebebi nedir acaba? Bir ara virus bulaşmıştı hardiske ama temizlemiştim. Acaba biçimlendirsem tekrar yüklesem filmleri düzelir mi ?
  • SAMSUNG 48H6470 48" F.HD UYDU 3D SMART Wİ-Fİ LED

http://www.safranboluavm.com/samsung-48h6470-48-f.hd-uydu-3d-smart-wi-fi-led.html 2.259,00 TL
     SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Arkadaşlar ben harici harddiski taktığım zaman televizyonda donma oluyor ve reset atıyor kendi kendine. Sebebi nedir acaba? Bir ara virus bulaşmıştı hardiske ama temizlemiştim. Acaba biçimlendirsem tekrar yüklesem filmleri düzelir mi ?

bendede oluyo reset atma sebebini bilmiyorum
  • need for speed oynuyorum çok güzel tavsiye ederim indirin oyunlardan
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.