Şimdi Ara

SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
914
Cevap
24
Favori
95.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Televizyon alanlara hayırlı olsun. Ben de 40H6500 almayı düşünüyorum. Bu tvyi alanlardan inceleme yayınlamayı düşünen var mı? Malum hiçbir yerde inceleme yok. Bir de H6500 alıp PS4'le kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Lag falan oluyor mu?

Ek olarak bizde teledünya var. Bunun kablosunu direk tvye bağlayıp Teledünyada olan HD kanalları izleyebilir miyim?

incelemeye göremi alacan forumdaş ben sadece internetten özelliklerine baktım aldım ve kusursuz bir televizyon
  • Hocam inceleme görsem daha çok içime sinecek. Özellikle PS4 bağlamayı düşündüğüm için baya zor oluyor karar vermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam inceleme görsem daha çok içime sinecek. Özellikle PS4 bağlamayı düşündüğüm için baya zor oluyor karar vermek.

bende ps4 için aldım zaten olmazsa bir büyük mağaza gidersin yetkiliye sorabilirsin ben bu işlerde teknosacıyım ps4 ve tv yi ordan aldık aynı gun
  • PS4 için aldığınızı bilmiyordum hocam. Peki oyun oynadınız mı? Lag vs sorunu yaşıyor musunuz hareketli oyunlarda?

• quote:

PS4 için aldığınızı bilmiyordum hocam. Peki oyun oynadınız mı? Lag vs sorunu yaşıyor musunuz hareketli oyunlarda?

hocam o lag sorunu internet hızıyla alakalı değilmi benmi yanlış biliyorum görüntü çok hoş dediğim gibi ben bir kusur bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

PS4 için aldığınızı bilmiyordum hocam. Peki oyun oynadınız mı? Lag vs sorunu yaşıyor musunuz hareketli oyunlarda?

hocam o lag sorunu internet hızıyla alakalı değilmi benmi yanlış biliyorum görüntü çok hoş dediğim gibi ben bir kusur bulamadım

Yok hocam tvlerde tepkime süresi yüksek olduğu için olan lag ile sizin dediğiniz farklı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Yok hocam tvlerde tepkime süresi yüksek olduğu için olan lag ile sizin dediğiniz farklı.

Aslında imput lag, ekran yenileme hızıyla işlemci uyumundan kaynaklanıyor, taZeleme hızı artikca lag cogaliyor, tepkime süresi tvnin verdiği yanıt ama laglarla doğrudan bir bağlantısı yok, tepkime süresi uzarsa lag olmaz ama hız zaman paradoksu olur.

• Televizyonu kendi uydu alıcısı ile kullanan yok mu ? SD kanallarin fotoğrafını paylassa güzel olur. Tek derdim şu sd yayınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yleb89

Herkese Merhaba,
    Terasa Led TV almayı düşünüyoruz. Teknoloji mağazalarını (Mediamarket/Teknosa/Bimeks/Vatan) gezdim hepsi LG'yi öneriyor. Bir tanesi de SAMSUNG al demedi. Neden herkes LG'yi öneriyor anlayamadım.
    Kendimce araştırmalarım sonucunda SAMSUNG UE48H6270 olarak karar verir gibiyken SAMSUNG UE48H6470'e kaymaya başladım. İkisi arasında sadece 200 Hz farkı var sanırım. Başka farkı var mı? Arada 200-300 TL fark için hangisini almak mantıklı? Gerçekten karar vermek çok zor, bu yüzden siz değerli ve tecrübeli kullanıcıların öneri ve tavsiyeleri doğrultusunda pişman olmayacağım bi karar vermek istiyorum.
    Herkese Teşekkürler.
    Herkese İyi akşamlar

Teknoloji mağazalarındaki elemanlara aldırmayın onlar prim usulü çalıştıkları için babalarını bile tanımazlar, mağazada hangisi satılması gerekiyorsa onu çakmaya çalışırlar..
    bu iki samsung modeli arasında yazılımsal fark 200 hz dir ki bunun önemi yok..
    H6470 alın gerçek 100 hz dir..
    h6270 ise 50 hz lik bir tv..
    yani 200 lira daha fazla verin ve gerçek 100 hz lik bir tv sahibi olun derim ben..

• Arkadaşlar H6470 ile H6500'ın tek farkı H6500'ın çift tunerli olması mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kLkN7

Arkadaşlar H6470 ile H6500'ın tek farkı H6500'ın çift tunerli olması mıdır ?

Sanırım evet.

• 48 h 6410 aldım sd lerin bazıları güzel . Mesala star ve show puslu. Kanal7 ve mehtap tv cam gibi.Anlamadım. Önceki tvim phil 6158 idi sd ler süperdi.

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    merhaba bende yeni 55h6410 aldım.
    Ben tivibu ile kullanıyorum tv'yi kanal kalitesi fena değil zaten tivibuda cok hd kanal yok malesef

cihazının wireless baglantısı nasıl benımım modemım Tv'ye cok uzak olmamasına karşılık modemı gorup baglanıyor fakat ınternete baglanırken hata verıyor.
    bazende baglanıyor
    .sebebı ne olabılır.
    tv modemı gordugunde baglantı gucu 5 uzerınde 3 gosterıyor.
  • 48h6410 aldım. kurulum dün yapıldı. İzlenimlerim:
    1) 2,5-3 metre mesafe için uygun büyüklükte.
    2) tv hızlı smart hızlı web hızlı kullanışlı. Arayüz yüksek çözünürlülükte değil anlaşılıyor.
    3) kasa kalitesi 7-8 serisi değil ama lg den 1 tık iyi
    4) hd yayınlarda gayet başarılı ama sd yayınlar digitürk plus IQ dahil tatmin edici değil.Bana kalırsa yayın kaliteleri gerçekten düşük. Örneğin TV8 gayet iyi ama kanal d sd berbat mesela. 4k tv diyoruzda bu yayın kalitesiyle 5-6 bin verilirmi ne izleyeceğiz kanal 7 sd veya kanal d sd mi
    5) Samsungun canlı görüntüsü gerçek dışı renkler aynen devam ediyor. ilk başta göz alıcı ama sonra gözü yoruyor.
    6) 3d gayet başarılı derinlik iyi. özellikle 3d test demolarda fark anlaşılıyor. açı değişse bile bozulma olmuyor.
    7) samsungun klasik sorunu bulutlanma var ama sadece gece karanlıkta siyah tam ekranda belli oluyor kanal geçişlerinde mesela. ama dikkatli bakmak gerekli
    8) Brezilya meksika maçını izledim.(sıkıcı bir maçtı) maç izlerken gayet başarılı ancak futbol mod çok gereksiz samsung ıvır zıvırlarından işte. pilot kamerada hızlıl görüntülerde çok dikkatli bakıldığında ekran kiri oluşuyor. ama çok dikkatli bakmak gerekli. banding yok. takılma titreme yok. ghosting yok (en azından ben göremedim) ama büyük ekranda maç keyifli gerçekten
    9) lg yeni serilerdeki köşelerde kararma çok azda olsa kartal bakışıyla bundada belli oluyor.
    10) kendi uydu alıcısını izlemiyorum ama kanal geçişleri gayet normal hd kanal geçişlerinde bekleme biraz daha fazla
    11)kumandası harika digitürke de tanıttık IR aparat çıkıyor içinden. gayet başarılı.
    12)GM discovery tel. ile sorunsuz bağlandı. gayet kullanışlı.
    13) 6400-6500 serisi alacaklar yüksek beklentili olmamalı ama bu seviyede ancak bu kadar diyebilirim.
    14)film izlemek gerçekten keyifli format altyazı vs sorunları yok. ses tatmin edici ama bir ses sistemi gerekebilir.
    sorusu olan arkadaşlar cevaplayabilirim.

• akaco23 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Wifi de sorun yok gayet hızlı. Modemden olabilir. Yada yeniden kurulum yap .

• 61fare 6 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. Dediklerine aynen katılıyorum. Media player, internet, kumanda ve hd ler güzel. Ama sd de bir çok kanal bulanık.

• merhaba arkadaslar, bende 48h6410 almayi dusunuyorum. Nereden ve kaça aldiginizi yazarsaniz sevinirim.

@ayhanjan
    @akaco23
    @61fare
  • guns03 G kullanıcısına yanıt
    gold dan aldım 2599-200tl bonus vardı babalar günü için 2400 geldi. Genelde fiyatı 2599 çok değişmiyor. istanbul bilişim peşin 2500 gibi.
  • 61fare 6 kullanıcısına yanıt
    izlenimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.. iyi günlerde kullanın..
    Bu tvlerde doğru renk-görüntü kalibrasyonu ile sd yayınlarda da tatmin edici görüntüler elde edilebileceğine inanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

48 h 6410 aldım sd lerin bazıları güzel . Mesala star ve show puslu. Kanal7 ve mehtap tv cam gibi.Anlamadım. Önceki tvim phil 6158 idi sd ler süperdi.

philipsler sd yayınlarda zaten kalitesini kanıtlamış tvlerdir, samsung ve lg lerin sd yayın kalitesinde philips ile yarışması pek mümkün değil..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.