Bildirim
SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar 6470 ile 6500 arasında ne fark var acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: promil06
arkadaslar 6470 ile 6500 arasında ne fark var acaba ?
6500 da cift uydu alici destegi var dediler sadece ekstra olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde kurulumu yarın yapacaklar .. Dahili uydu alıcısı yanında ne onerırsınız ? D-smart yada digiturk onerisi olan ? ligtv fln gerek yok , sinema paketinede gerek yok belgesel hd haber olsun yeter :D -
quote:
Orijinalden alıntı: commander67
quote:
Orijinalden alıntı: promil06
arkadaslar 6470 ile 6500 arasında ne fark var acaba ?
6500 da cift uydu alici destegi var dediler sadece ekstra olarak
6470 te monitör gibi ekranı dönebiliyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: soul_spear
Benimde kurulumu yarın yapacaklar .. Dahili uydu alıcısı yanında ne onerırsınız ? D-smart yada digiturk onerisi olan ? ligtv fln gerek yok , sinema paketinede gerek yok belgesel hd haber olsun yeter :D
belgesel seviyorsan digitürkü öneririm -
Kardeşime 48H6270 aldık kesinlikle böyle bir olay yok bu panelin hatası ve tam değişim isteyin yeni tv versinler..bu arada 48H6270 analog kablo tvye taktım :) birde usb den film taktım arada müthiş fark var TV gerçek gücünü kaliteli yayında gösteriyor web browser oldukça başarılı digitürk.play sitesinden TRT1 kanalını açtım ve seyrettim o bile bizim analog kablo tv yayınından çok daha iyi webden açabileceğimi zannetmiyordum memnunum ayrıca USB den klavye ve mouse kullanmakda çok büyük rahatlık.. -
bugun servis geldi ve bu problemin normal olduğunu soledi ve servisten sağlamdır diyebileceklerini söledi
eyer bu ürüne servis normal derse ben nasıl bir hukuki süreç işlemem lazım bilgisi olan varmı acaba?? -
quote:
Orijinalden alıntı: XScale
bugun servis geldi ve bu problemin normal olduğunu soledi ve servisten sağlamdır diyebileceklerini söledi
eyer bu ürüne servis normal derse ben nasıl bir hukuki süreç işlemem lazım bilgisi olan varmı acaba??
yuh artık bunun neresi normal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bu tvyi ps4 kullanmak için aldım ama böyle ms değeri falan pek anlamam öyle gördüm bunu önerdi çalışan aldım sizce bu tv ps4 için güzel mi ?? Sorunsuz bir şekilde kullanabilirim dimi.
quote:
Orijinalden alıntı: miklaaa
Merhaba arkadaşlar bu tvyi ps4 kullanmak için aldım ama böyle ms değeri falan pek anlamam öyle gördüm bunu önerdi çalışan aldım sizce bu tv ps4 için güzel mi ?? Sorunsuz bir şekilde kullanabilirim dimi.
bende ps4 için aldım zaten muhteşem oluyor ikisi birlikte -
Ps4 için tv öneri başlıklı konuyu okuyunca biraz üzülmüştüm sony alın diyorlardı hep ama problem olmuyorsa ben şuan için memnunum tvden yarında ps4 alacağım. teşekkürler cevap için.
hocam merhaba bu hata sanıyorum 48H6470 için bahsediyorsunuz doğrumu zira bende tam bu modele karar kılmıştım ve yarın almaya gidecektim..
bu genel bir arıza mı bilgin var mı? ayrıca bu model samsungun sitesinde gözükmüyor? bu hata yüzünden mi aca ba? ÇOK CANIM SIKILDI GERÇEKTEN..
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN... UMARIM DEĞİŞİM YAPARLAR...
SELAMLAR.... -
evet 48h6470 yeni aldık bizde ama alırken muhakkak aldığın yere söyle değiştirme sözü al öle al derim yoksa elinde kalma olasılığı var :( valla diğer kullanan arkadaşlar böle bir problemin olmadını söylüyorlar bakalım servisi bugun tekrar arayacağım hala sonuç çıkmadı ama reddetseler bile yasal olarak hakkımı aramayı düşünüyorum.
samsung genel merkezi aradım :)) dedim ışık sızmasını lg normal kabul ediyo sizde ediyormusunuz dedim tak telefonu beklemeye aldı. Hayır alma, kime sorucaksın bile diyemeden. belliki bu yüzden çok canları sıkkın :D -
Dün teknosada tv yi denesim gerçekten çok güzel.banding falan yok.jilet gibi akıyor görüntü
Benim bir sorunum var ama tvden mi pcden mi kaynaklanıyor bilmiyorum normal tv izlerken hiç bir sorun olmamasına rağmen pcyi hdmi ile bagladıgımda film dizi izlerken yatay çizgiler çıkıyor bazen sizce tvden mi pcden mi kaynaklanıyor. Ama tvye bağlamadan izlerken pcde sorun yok aynı şekilde pc bağlamadan normal kanallarda tvde de sorun yok.
2 sorum olacakti arkdaslar yardimci olursaniz cok sevinirim .
1-Televizyon icin kurulum yaptirmistim ancak kurcalarke fabrika ayarlarina dondurdum ve simdi hic kanal bulamiyorum uydu ile napabilirim hangi ayarlar ile :(
2- Digiturk d smart ne onerirsiniz ? Film futbol dizi kanalsiz olarak kaliteli yayin istigorum belgesel fln ... birde dahili uydu alicisi var buna uygun olarak ? Ha birde modul laflari var o nedir
quote:
Orijinalden alıntı: soul_spear
2 sorum olacakti arkdaslar yardimci olursaniz cok sevinirim .
1-Televizyon icin kurulum yaptirmistim ancak kurcalarke fabrika ayarlarina dondurdum ve simdi hic kanal bulamiyorum uydu ile napabilirim hangi ayarlar ile :(
2- Digiturk d smart ne onerirsiniz ? Film futbol dizi kanalsiz olarak kaliteli yayin istigorum belgesel fln ... birde dahili uydu alicisi var buna uygun olarak ? Ha birde modul laflari var o nedir
tv'nin kendi uydusunu kullanıyorsun sanırım bunun için oto tarama yap bulur kanalları kendi 2.olaral modüllü üyelikle d-smart izleye bilirsin bunu tv takarsın extradan uyduya felan gerek kalmaz -
Arkadaşlar merhaba ben de 48H6470 aldım (Gitti gidiyor indirimler sonrası 2350 TL civarı) dün kuruldu biraz karıştırdım. Uydu yayınlarında HD kanallar iyi SD kanallar biraz puslu kalıyordu ekran parlaklık vs ayarlarıyla oynasım SD kanallar biraz düzeldi HD kanallar da biraz bozuldu. Daha çok SD kanal olduğundan böyle tercih ettim. İnternete wifi ile bağlandım smar tv uygulamaları iyi. yeni uygulamalar indirilebiliyor eskileri silinebiliyor. Modemi açıp kapattım TV yi açıp kapattım bağlantıyı unutmuyor tekrar şifre girme gereği olmuyor. İçinden sadece akıllı kumanda çıkıyor. 3D performansı iyi 2 adet gözlük çıktı pilli. F serisinde kayıtlı kanalları USB ye aktarılıp bilgisayarda düzeltilip tekrar yükleniyordu. H serisinin menüsünde bunu bulamadım ancak kanal düzenlemelerinde favari kanal listesi sıralama silme vs var. Yaklaşık 3.4 metre mesafeden izlerseniz TV biraz büyük kaldığında özellikle SD kanallarda görüntü biraz rahatsız ediyor. bir küçuk boyu daha iyi olabilir. USD den altyazılı film oynattım herhangi bir problem yok. altyazı ile ilgili birçok destek var. Yayın kayıt özelliği var ancak harici hd ile kullanılabiliyor henüz deneyemedim. Diğer samsung TV min kumandasını da kullanabildiğimdem sadece akıllı kumandaya bağlı kalmadım. Ancak akıllı kumanda çok kullanışlı. Sevis ambalajı 1 ay saklamamı söyledi sanırım problem olursa değişim için. Sorular olursa yanıtlayabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X