Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
13
Favori
22.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, burada birbirimize destek olup A32 hakkında tartışalım. Kullanan arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa iyi olur.

A32 Özellikleri:

EKRAN

TEMEL DONANIM

KAMERA

BATARYA

• Batarya Kapasitesi5000 mAh
    • Konuşma Süresi (4G)34 Saat
    • İnternet Kullanımı (WiFi)19 Saat
    • İnternet Kullanımı (4G)19 Saat
    • Video Oynatma20 Saat
    • Müzik Oynatma93 Saat
    • ŞarjUSB Type-C
    • Hızlı ŞarjVar
    • Hızlı Şarj Gücü (Maks.)15 W
    • Hızlı Şarj ÖzellikleriHızlı Şarj (15W)
    • Kablosuz ŞarjYok
    • Değişir BataryaYok

TASARIM

İŞLETİM SİSTEMİ

KABLOSUZ BAĞLANTILAR

ÇOKLU ORTAM

ÖZELLİKLER

AĞ BAĞLANTILARI

DİĞER BAĞLANTILAR

TEMEL BİLGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 8 Ekim 2021; 21:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 8 Ekim 2021; 21:28:13 >

• takip

• M30s satıp almayı düşünüyorum. Kullananlar memnunmusunuz?
    Kronik sorun vs varmı?
    Çift hat aktif şarj süresi ne kadar verir?
    Kamera kalitesi iyimidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 9 Ekim 2021; 13:10:38 >
  • Güzel telefonda şu ekrandaki parmak izi bazen okuyor bazen okumuyor. Ekran filmi mecbur kullanıyoruz. Güncelleme ile sensor hassasiyetinin artması gerekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de A32'yi bugün itibariyle almış bulunuyorum. Cihazı Samsung mağazasından 3.499 TL'ye aldım. İleride kullanıcı deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Yalnız telefon yeni olduğu için zırhlı kılıf bulmakta zorlanıyorum. Zırhlı kılıf tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Samsung seffaf kilif aldım. Memnunum. Spigenin de kılıfları güzeldir. Bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]
    6 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy A53 Ana Konu
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY A06 [ANA KONU]
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaplan81 K kullanıcısına yanıt

Hocam, dediğim gibi zırhlı kılıf istiyorum. Spigen in A32 için olan kılıfları daha gelmemiş, olsa hemen alacağım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 10 Ekim 2021; 20:50:24 >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Samsung M21 kullanırken mecbur kalarak A32 satın aldım. M21 ile M30 birbirine yakın telefonlar. M serisi işlemci donanım olarak daha iyi olsada yazılım ve cihaz stabilitesi konusunda A serisinin gerisinde. Estetik olarak A serisi oldukça iyi. Pil M21 de 6000 ma idi. A32 de 5000 ma olmasına rağmen hem daha uzun şarjı gidiyor hem de exynos işlemciye nazaran heliotek ısınmıyor. Ekran bariz daha akıcı çünkü 90 hz ve parlaklık daha iyi. M21 super telefondu ama a serisi kadar yazılım desteği bulunmuyordu. Ui core yazılımı kısıtlı yazılım, sadece donanım yüksek olması bence kullanıcı deneyimi açısından yeterli değil. M21 de kamerayı açarken kasiyordu. 4k video çekmesi pek umrumda değildi. Ayrıca sebeke sorunu ve ışık sensörü ile ilgili bazı sorunları vardı. Sonrasında ise A32 de karar kıldım. Artı ve eksileri muhakkak var. Bütçe yetse a52 alırdım. Bu fiyat bandında daha iyi telefonlar var. Poco ile arada kaldım ama ekran bariz daha iyi. Parlaklık akicilik super , ısınma az. Kamera da tatmin edici bence. Ram 6gb ve yakında sanal ram de gelecek. Bir de samsung ui yazılımı bence rakipsiz. M serisinden geçersen tasarım, yazılım ve ekran tarafında daha iyi olduğunu göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan81 -- 10 Ekim 2021; 20:56:15 >

• www.spigen.com.tr
    Galaxy A32 LTE Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-a32-lte-kilif-spigen-rugged-armor

Hocam bu kılıfı m21 de kullanmıştım. Belki diğer sitelerde daha indirimli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan81 -- 10 Ekim 2021; 20:52:59 >

• Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim. Bu A32 nin yurt dışında bir de 5G modeli varmış. Türkiye de bizim kullandıklarımız 4G olarak da geçiyormuş doğru mu bu? Çünkü kılıflar da 4G ve 5G olarak iki farklı ayrım görüyorum.

A32'de wi-fi+mobil veri ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

• disintegration kullanıcısına yanıt
    8 saat civarında. Mobil veri ile 6 -8 saat arası. Adaptif pil açık. Bugün wifi ile şarjı bitiremedim. 5 saat ekran süresi yazıyor. Pil daha %50de.

• Doğru hocam. Kilif eğer spigen alacaksanız LTE yazanı alın.

Pil optimizasyonu yapılırsa ekran süresi biraz daha uzar

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

Teşekkürler hocam, az önce sipariş verdim. Fiyatı biraz tuzlu ama Spigen kalitesini bildiğim için aldım. Bu kılıf içinde ayrıca görüşlerimi buraya yazarım.

• Hayırlı olsun.

• Bu konuyu açtığınız için öncelikle çok teşekkürler. Olmaması eksiklikti. Cihazı bir mağazada inceledim. Ekranı harikaydı. Arka tasarımı da çok şık. Diğer telefonlara göre 6.4 boyutunda olması da iyi bence. Beni biraz üzen kısım sanırım 2 yıllık Android güncellemesi alacak. 4 yıl da güvenlik. 3 yıl olsa iyiydi.

Benim için kamera kısmı önemli. Kullananlar özellikle ön kamerası için yorum yapabilir mi?

• harunwq kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf kalitesi bence yeterli. Yakında güncellemeler ile daha iyi olacaktır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.