< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Xiaomi note 8 pro funboylarini konu dışına alalım lütfen cidden baydi.
|
3 gün kullanım ile 10 saat üzeri ekran görüntüsü alan telefona karşı sarji içen ips ekran ve mediatek işlemcili 4500 mahlik bir telefon önermek, özellikle de batarya yönünden önermek... Bilmiyorum da forumlar xioaminin bilimum diğer çin mali yeni yetme telefonların sensör sorunlari yazılım sorunları şebeke bildirim gps konum belirlememe gibi sorunlari ile doluyken bu kadar özgüvenle tavsiye etmek yersiz. Yani gidip bi wolte yi vowifi yi kullanmak için kirk takla atiyor adamlar o zaman da bir simge çıkmıyor bir çoğunda nfc yok 5 dolar etmez bir donanım. Burdakiler de bilirdi xioami almayı ama yazılım ve dayanıklılık çok daha önemli
|
Bi bitmediniz şaomi fanboyları
|
Konuyu dağıtmayalım lütfen. M30s konusunda sayfalarca sizin o "mükemmel" iphone ununuzu konuşacak değiliz. Hayırlı olsun cihazınız. İyi günlerde kullanın. M30s ile alakalı bir paylaşımınız olmayacaksa gereksiz mesajlar yazmayın. İyi forumlar..
|
6 saat ekran almışsınız ve bunun 4 saatten fazlası oyun ve hala %25 şarjınız var ama az diyorsunuz enteresan.
|
Valla cihazı kasım ayından beri kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay olacak. Cihazda hiç kasma sorunu ile karşılaşmadım şuana kadar. Performans açısından denemek için pubg indirmiştim. 1-2 kere orda kasmıştı oyun açılırken ve oyun esnasında ki bunuda normal olarak görüyorum. Onun dışında kendi arayüzü one uı da hiç kastığını görmedim. Aksine yağ gibi aktığını söyleyebilirim. Bu konuda da uzun zamandan beri varım. Oyunlarda ufak tefek yavaşlıklar hissedenler yazmıştı ama arayüzde kasma yaptığını söyleyen hiç olmadı. Yani en azından ben görmedim. ''Kamera açarken emin misin diye soruyor'' tabirine ise çok şaşırdım. Sadece 48 MP modunda çekim yaparken bekleme yapıyor. Belki yüklenen bazı uygulamaların uyumsuzluğundan kasma yapabilir ama emin değilim. Veya başka bir tür sorun olabilir. Bu kadar kasıyor, uyukluyor, karar veremiyorluk olayla 6 aydır hiç karşılaşmadım.
|
Şahsen ben m30s aldığıma pişman değilim 1900 liraya günümüzde artık ancak giriş seviyesi telefon alınıyor.Benim aldığım dönemde de bu özelliklere bu fiyata sahip telefon yoktu. Red mi note 8 bana pek güven vermemişti.
|
Dediğiniz durumu ben de sevmiyorum, telefonun çift hatlı olduğu hiç bir yerde gözükmüyor. Karşıdan gelen ses baya iyi. Hatta az kısma gereği bile duyuyorum. Oyun oynamadığım için ısınmayla karşılaşmadım.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ekim 2019; 21:13:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyim42 -- 14 Ekim 2019; 18:4:24 > |