Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biz spigen kılıfla kullanıyoruz şuana kadar sorun yok

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Hocam APK olarak indirdim kurdum kaç yıllık m51 için yüzde yüz gösteriyor pil bilgisini
  • babapars kullanıcısına yanıt

Bizde sadece yeni aldığım M34 için pil %100 gösterdi.M30s,Note5,S20fe de hep farklı gösterdi.

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    İnşallah doğru gosteriyordur bu arada kardeşimin a52 sinde hiç açılmadı program
  • babapars kullanıcısına yanıt

Ne kadar doğru bilemiyorum ama yeni M34 de pil sağlığını %100 gösterdi. A52 de neden açılmadığı konusunda bi fikrim yok.Bu uygulama samsung telefonlar için ama ben realme gt 2 pro da yükledim 65 w şarj ile hep şarj ettim pilin hangi seviyeye geldiğini bu program ile baktım pil sağlığını gösterdi birazdan realme gt 2 pro konusunda paylaşacam.

• teknoloji tamamen şans işi sanırım 2019 Kasım'da elime geçen telefonu 3 senedir hor bir şekilde kılıfsız ekran koruyucusuz bir şekilde kullanıyorum. defalarca yere düştü, hırpaladım, terli cebime koydum, sıvı teması yedi vs. kısacası hiç şefkat görmedi benden. 1850 TL'ye aldığım için de öz evlat muamelesi yapmadım hiç bir zaman. her fonksiyonu çalışıyor ekranda kılcal bir çatlak var sadece, bahsedilen uygulamada pil durumunu bırakıyorum;

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.