en son 5 ay once yazmısım kendi kendine restart atıyor, diye uzun süredir stabildi ama şimdi gene basladaı restartlar. arada samsung logosunda takılı kalıp açılmaya calıstıka restart kısır döngüye giriyordu. youtubedan baktım sarja takarak ses aşağı yukarı ve güç tusuna 3 une aynı anda basarak döngüden kurtarmayı başarıp açılmasını sağladım ama aleti azcızık web sayfalarında ya da uygulamada zorlayayım hemen reset atıyor. Muadili A34 falan şu an o da 10 bin üstü. Ben bunu korona ilk çıktıgında 2020 mayısta 1900 tl ye almıstım. 3 senede 5 katına çıkmış fiyatı. Bundan onceki dandik lg optiumus one ı bile 5 seneden fazla kullandım ben. Yakışmadı bu modele. |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
Siz yine iyi kullanmışsınız hocam ben bu sorunu telefonu aldıktan 2 yıl sonra yaşamaya başladım anakart değişti, local bir tamirciye verdim 15 gün rehin tuttu telefonu beceremedi bende bozuk olarak easycep e verdim geçen sene mart ta 450-500tl karşılığında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 yıl önce aldığımız m30s deki pil durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nerden bakılıyor hocam buna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Phone info uygulamasından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirdik ama bulamadım hocam pil sağlığı bolumunu
Programın adı phone info+ ve ücretli olmuş.
Kişisel bölümünde kullanım geçmişi yazan yeri bir kaç kez tıkla
Demekki bulamamam normalmiş programın altını üstüne getirdim zira
Google play dan çok eskiden note 5 indirmiştim apk çıkarıcı ile apk sını almıştım.
Şimdi ücretli olmuş
play.google.comPhone INFO+ (SAM) - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo.plus
-
Eski versiyonlarda ise yariyormus hocam yeni android sürümlerine uyumlu değilmiş yine de sağolun
M34 5G yükledim pil sağlığına baktım. M34 5G konusunda paylaştım ekran görüntüsünü.M30s de yükledim ekran görüntüsünü yukarıda paylaştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 8 Ekim 2023; 20:59:33 >
-
Merhaba benim eskiden kullandığım M30s im bu sebepten çekmecede duruyor. Aynı sorundan muzdaripim. Şuan S23+ kullanıyorum ama yine de M30s herhangi bir durumda 2.el olarak kullanılsın istiyorum. Bende de aynı sorun vardı. Garip gelebilir ama ben bunu yaptığında şarj esnasında iken fön makinesiyle sıcak hava verip 5 dakika kadar bekliyorum. İyice ısındıktan sonra şarj almaya başlıyor ve açılabiliyor. Sizin dediğiniz yöntemle daha basit görünüyor. Denesem açılır mı acaba? Bir de bu sorun ana karttan kaynaklı olduğu söyleniyor. Ana kartı değiştirmek istesen zaten 2 bin liraya kadar anca değiştirirsin. Sorun anakarttan kaynaklı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 9 Ekim 2023; 8:24:9 >
Evet hocam ben aynı sorunu yaşadım yetkili servis anakart değiştirdi tam garanti bittikten 2 gün sonra yine aynı hatayı verdi.
Bazı forumlarda eMMC hatası diyorlar ama tam olarak kimse bilmiyor sorunu öyle de kapandı zaten eskidi telefon.
Bu programı çok eskiden Google playdan note 5 cihazıma indirmiştim sonra apk çıkarıcı ile apk sını aldım diğer cihazlarda bakmak için M34,M30s,S20 fe de apk olarak kuruluyor ve çalışıyor.Şimdi hem ücretli olmuş hemde programın adına + eklenmiş.Huawei p30 android 10 da google play dan baktığımda Huawei p30 için versiyon uyarısı vermiyor.Android 11,12 ve 13 de apk olarak kuruluyor ve çalışıyor.
Huawei p30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 9 Ekim 2023; 9:20:2 >
-
selam
https://www.youtube.com/watch?v=1h8TuC7tRt8&t=185s
bu videodaki ilk3 dakikaya kadar olan kısmını yaparak cihazı sürekli restart döngüsünden kurtarmıstım ardından elaman fabrika ayarlarına döndürme işlemleri ile devam ediyor ama cihaz açılınca o kısma devam etmedim.
bir ara cihazı yedeklersem onu da denerim. Şu an bazen günlerce reset atmıyor bazen aynı gün 2-3 kez atıyor. Gittiği yere kadar kullanmaya devam edecegim.
-
Bende bunu yapınca da açılmıyor malesef. Şarj işareti şimşek gösteriyor kalıyor. 5-10 dakika kadar fön makinesiyle ısı tuttum açıldı gene. Batarya yeterli derecede ısınmıyor mu acaba diye düşünüyorum. Yeterli kadar ısıtınca ekranda yüksek sıcaklık uyarısı veriyor ve sonra açabiliyorum. Bu halde de 2.el olarak veremeyiz. Boşuna bir başkasının hakkına giremem. Bu haliyle ne yapmak lazım bilmiyorum. Sanırım bu haliyle kalacak. Çöpe at demek oluyor. Anakart zaten pahalı.
Telefonu aldığımdan beri kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıyorum, aman birsey olmasın diye çok titiz kullandım, bir kere düsmüslüğü yok, kozmetik olarak sıfır gibi su an ama gel gör işte Samsung attı bize kazıgını, internette binlerce bu sorundan sikayet var. Normalde olması gereken bu modelin geri toplatılıp telafi edilmesi ama nerde o günler. İnsanlar yerli telefonları kullanıyor 5 sene , bizim full hd amoled ekranlı, 4K kameralı, NFC li vs cihaz 2 senede pert. yazık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X