Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasım indirimlerinden s20 fe snapdragon aldım. Şu an hem m30s hem de s20 fe'yi kullanıyorum. m30s kesinlikle fiyatına göre çok iyi telefon. Ana kamerası(video çekimleri hariç) s20 fe'nin çok geresinde değil. Çoğu kullanıcı farkı bile anlamayabilir fotoğraf çekimlerinde. İlginçtir ki ön kamerasının bazı durumlarda s20 fe'den bile iyi diyebilirim.

Bu arada bana bugün gelen bir güncelleme var, her güncellemeyi gününde yapmış biri olarak bunu yapmayı düşünmüyorum. Çünkü hintli kullanıcılarda son güncellemeden sonra telefonun sürekli kendini yeniden başlattığına dair şikayetler okudum. Bu sorun sadece m30s'e ait değil, exynos 9611 çipi kullanan telefonlarda bu şikayetler var. Güncellemeden önce aklınızda olsun.

• aok1987 A kullanıcısına yanıt
    İyi ki buraya yazdın hocam şu anda bende güncellemeyi yapsam mı yapmasam mı diye burayı okuyordum.
  • Ben güncelledim. Telefonda bariz hız artışı oldu.
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt

Şarj da azalma varmi hocam

• 55_42 kullanıcısına yanıt
    Şu an için gozlemleyemedim. Telefon gayet stabil,şarj aynı gibi
  • Güncellemeyi yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Son mesajımda bazı sorunlar okuduğum için güncellemeyi düşünmediğimi yazmıştım ama güncelleme yapan arkadaşlardan aldığım geri bildirim sorun olmadığı yönündeydi. Öyle de oldu. Hatta evde 2 adet m30s var, ikisi de sorunsuz şu an için.

Ayrıca bir önceki güncellemede oluşan WiFi aramalardaki yankı sorunu giderilmiş. Bu ayrıca sevindirici oldu.
  • Telefonum yaklaşık 2 yıllık.Ekran süresi orta ışıkta 6 ssate düştü.OSD dokununca açık.Sizde durum nedir?

• kutolo K kullanıcısına yanıt

Birçok cihaz sıfır haliyle o ekran süresini vermekte. 2 yıl eskimiş batarya için performans yeterli.

• ilk zamanlar 9-10 saati ondan merak ettim.

• Merhaba,

Telefonumda iki gündür arama sorunu yaşıyorum. Dün aradığım kişilerde görüşmelerde kesilmeler ve araya giren metalik sesler oluyordu. Bugün ise karşı tarafı aradığımda, telefonumda aranıyor diyor fakat arama sesi gelmiyor ve arama sonlandırılıyor. Ancak karşı taraf aradığımı görüyor ve geri beni aramak zorunda kalıyor. Evdeki telefonlar arasında denedim. Her seferinde arama sesi yok sadece telefonda aranıyor yazısı çıkıyor. İki kez denemeden bir tanesinde diğer telefondan arama gözüktü, ama benim telefon aramayı sonlandırdı. Diğer telefonda ise hala arama devam ediyor gözüküyordu. Başka bir kez denmemde de karşı tarafta da arma gözükmedi. Sizce telefonda yazılımsal mı donanımsal mı bir hata vardır? Elimdeki tek telefon servise gönderirsem telefonsuz kalacağım, karar veremedim. Belki tecrübesi olan arkadaşlar olabilir. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Sağlıcakla

• Merhaba,

Sorunumu fabrika ayarlarına dönerek çözdüm. Şuan mobil aramalarda bir sorun yaşamıyorum. Ayrıca görüşmelerde yaşadığım ses gitmeleri, mekanik ses sorunları da gitti. gözüküyor. Umarım böyle devam eder, garantisi 1 ay ile tamamlanmıştı çünkü. Bana ciddi masraf çıkarabilirdi.

Çok ilginç bir detayı da paylaşayım; telefonun parmak izi ile açılışı inanılmaz şekilde hızlandı ve duyarlılığı arttı. Nerdeyse her seferinde tek seferde başarılı oluyor.

Sağlıcakla

Not: Mobil aramalardaki sorunu önce Turkcell ile çözmek istemiştim. Oldukça yardımcı oldular. SIM kart için uzaktan yükleme yaptılar ama sorun çözülemedi. En son SIM kartı başka bir cihaza takıp sorun yaşamayınca, sorunun SIM kartta değil de telefonda olduğunu anladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 30 Ocak 2022; 14:1:16 >
  • merhaba,

Cihaza temiz kurulum yapıyorum. Klavyede Türkçe karakterlerin görülmesini daha önce yapmıştım, ama şimdi ayarı bulamadım. Klavyede Türkçe karakterler dahil görünmeyi nasıl yapıyorduk? Halen 9 sürümünü kullanıyorum.

Sağlıcakla

• Merhaba,

Türkçe klavye ayarını hatırladım. Düzenlemeyi yaptım.

Sağlıcakla

• ring R kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Telefonunuzda wifi arama kullanabiliyor musunuz?
  • çakır dikeni Ç kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Şu ana kadar hiç kullanmadım. Nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. Nasıl kullandığınızı anlatırsanız denerim.

Sağlıcakla

Android 9 da wifi arama çıkmıyordu. Ben güncelledim ama telefon sapıttı gitti. Wifi arama için değmez bence. Eğer şebeke sorununuz çok büyük ise güncelleyin derim. Risk almaya değmez bir özellik bana göre

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Hat vodafone. Arazide arkadaşın Turkcell hattı çekiyo. Oda mobil erişim noktasını açıp wifi paylaşıyor, arayanlar ulaşabiliyordu.

Bu ara NFC özelliği çalışmaz oldu. Sanırım bankayla alakalı.

Siz telefonu güncellemeden mi yani android 9 damı kullanıyorsunuz wifi aramayı. Bende kullanılamıyordu 9 da.

Dediğiniz gibi telefonun çekmediği yarlerde de kurtarıcı olabiliyor wifi arama

• Arkadaşlar aldığımdan beri telefonu andr. 9 da kullanıyorum. Son sürüme kadar güncellemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz? Stabil çalışır mı? güncellemeden sonra pil tüketimi artar mı?

Birde Android 11 de LTE - 2G gecişini yapabiliyor muyuz??
  • Keskin117 K kullanıcısına yanıt
    Geçmişe dönük konuya bakarsan arkadaşlar cevaplamıştı. Sana tavsiyem güncelledikten sonra fabrika ayarlarına çekmendir.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.