Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wifi direkt ile video veya veri paylaşımı m30s te yokmu. Bir türlü bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemeyi yapın arkadaşlar pano özelliği getirilmiş.

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Eskiden olduğu gibi paylaşım seçeneklerinde görünmüyor, ancak WiFi direkt bağlantısı kurduktan sonra(wifi direct: WiFi seçeneklerinde 3 noktaya basınca çıkıyor) Quick share ile paylaş derseniz WiFi üzerinde hızlı gönderim yapıyor. Bende 2 adet m30s var, bu şekilde paylaşım yapabildim.

• 10 sürümünden 9 a düşürmeyi planlıyorum. 9 da wifi araması varmıydı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aok1987

Eskiden olduğu gibi paylaşım seçeneklerinde görünmüyor, ancak WiFi direkt bağlantısı kurduktan sonra(wifi direct: WiFi seçeneklerinde 3 noktaya basınca çıkıyor) Quick share ile paylaş derseniz WiFi üzerinde hızlı gönderim yapıyor. Bende 2 adet m30s var, bu şekilde paylaşım yapabildim.

Malesef dediğiniz yöntemiQuick share) denemiştim ama olmuyor. GalaxyC7 ile eşlestirme yapıyorum ama görmuyor.

smart switch programı play storede çıkmıyor. Sanırım android11 desteklemiyor. Apk indirdim hata verdi. Çözüm watsaptan başkası değil sanırım. Bluetoth la video göndermek için hiz tam bir felalket ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 16 Temmuz 2021; 23:5:34 >
  • çakır dikeni Ç kullanıcısına yanıt

Operatörden operatöre göre değişiyor sanırım. Ben Türk telekom faturasızda ilen destek vermiyordu. Android 11e güncelleyince aktif oldu. Ama keşke güncellemeseydim diyorum şimdi. Wifi arama için değmez bence

S7 edge ile paylaşım yaparken şöyle bir durum ile karşılaştım; o telefonda Android 8 olduğu için sanırım Quick Share bulunmuyor. WiFi direct bağlantısı kurmama rağmen direkt olarak WiFi üzerinden video gönderemedim, mecburen Bluetooth ile paylaştım, ancak bir süre sonra WiFi direct bağlantısı algılandı diyip onun üzerinden veri aktarımına devam etti. Birkaç kez daha denedim yine aynı şekilde oldu. Sizde de böyle olabilir belki. Ancak neden bu kadar gizemli hale getirmişler anlamak mümkün değil.

• aok1987 A kullanıcısına yanıt

Telefonlardaki özellikleri maalesef hergeçen gün kısıp duruyorlar. 6 sene önceki galaxsy s5 şu anki birçok telefondan daha fazla özellige sahip ve sorunsuz çalışıyor. Yeni samsunglar anlaşılan pek kaliteli değil artık. Orta alt sınıfta Samsung tan başka telefonları deneme zamanı artık gelmiş te geçiyor gibi benim açımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 17 Temmuz 2021; 13:37:50 >
  • aok1987 A kullanıcısına yanıt

Galaxy C7 ye video gönderme sorunu bu programla çözebildim. Biraz karmaşık gibi ilk başta ama sonrası kullanışlı.

Vay be koskoca samsungun programları iflas etmiş te medeti xiaomi nin programında bulduk. Sayın samsung yaklaşık 15 yıllık müşteriliğimiz bu telefonla sonlanacak sanki

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

Smart switch konusunda, programı play store değil galaxy store da aratın. Ben verilerimi aktarmak için kullandım ve çok kullanışlı. Galaxy store üzerinden smart switch diye aratırsanız direk çıkar. Galaxy store üzerinden yükleyebiliyorsunuz. Bu olay diğer bazı samsung uygulamaları içinde geçerli. Google Play de desteklemediği gözüküp, galaxy store dan yükleyebiliyorsunuz.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam tmmdır.

Eskiden telefonlardaki özellikleri şunu bunu kurmadan direkt olarak kullanabiliyorduk. Şimdi ki telefonlarda neden herşey zorlaştırılır bilmiyorum. İki telefonda da aynı özellik varsa şartsız şurtsuz eskiden olduğu gibi kullanılabilmeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 18 Temmuz 2021; 11:7:43 >
  • Arkadaşlar halen android 9 kullanan varsa cihazına talibim )

• Son zamanlarda cihaz kendi kendine wifiden mobile geçiyor evin içerisinde. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan var mı ?

• ellay kullanıcısına yanıt

Wi-Fi bağlantınız yavaş veya dengesiz ise otomatik olarak mobil veriye geçiyor. İsterseniz bunu ayarlardan kapatabiliyorsunuz. Ayarlar > Bağlantılar > Wi - Fi > Sağ üstteki 3 noktaya basın > Gelişmiş > Mobil veriye geç seçeneğini pasifleştirin.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler fakat mobil veriye geç seçeneği kapalı olduğu halde geçiş yapıyor.

• ellay kullanıcısına yanıt

İlginç yapmaması lazım normalde. Benimde bilgisayarı açınca telefon otomatik olarak kendiliğinden bluetooth u açıyor. Ne yaptıysam çözemedim. Her seferinde fark edip kapatıyorum.

• Arkadaşlar cihazda güncellemeden sonra kamera ile foto çektikten sonra kaydedeliyor ekranı çıkıyor ve bu ekranın süresi baya uzun, çoğu zaman kaydettikten sonra fotoya bakıyoz hep kaymış el sallanmış gibi fotolar çıkıyor,
    Öncededen tuşa dokunduğumuz gibi saniyesinde resmi görüyorduk,
    Bunun bir çözümü varmı ?

• Kamere çözünürlük ayarı 48MP'de kalmış olabilir. 48MP kayıt uzun sürüyor.

• Annemin kullandığı m30s bugün donmaya ve kendini yeniden başlatma sorunu vermeye başladı. Telefonu açınca, telefon başlatılıyor yazıyor, şayet ekrana dokunursam ana ekran geliyor, dokunmazsam bir süre ekran donuk kalıyor ve sonra tekrar başlatıyor.

Bu sorunu yaşayan varmı, çözümü nedir.

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 21 Eylül 2021; 12:37:29 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.