bir çözüm bulabildiniz mi acaba? benim telefonda bir anda tekrar başlatıp duruyor |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (135. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ebihanbir çözüm bulabildiniz mi acaba? benim telefonda bir anda tekrar başlatıp duruyor
Alıntıları GösterEvet, servise götürdüm, telefonu tamir edemediler ve yerine A32 verdiler.
Ama öncesinde hard format, fabrika ayarlarına sıfırlama gibi şeyleri denedim, hiç biri işe yaramadı. Serviste ilk başta zaten bunları denedi, onlarda olayın yazılımsal olmadığını anlayınca tamir etmeye çalıştı, 2 hafta sonra değişim kararı çıktı. Hatta bugün gidip aldım yeni telefonu servisten.
-
Eskiden 2 günü rahat çıkaran telefon artık 1 günde bitiyor var mi aynı sıkıntıyı yaşayan forumdaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 10 da tuttuğum telefonu 9 a downgrade yapmayı düşünüyorum. Android 9 da wifi arama özelliği varmıydı? Unuttum ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemEvet, servise götürdüm, telefonu tamir edemediler ve yerine A32 verdiler.
Ama öncesinde hard format, fabrika ayarlarına sıfırlama gibi şeyleri denedim, hiç biri işe yaramadı. Serviste ilk başta zaten bunları denedi, onlarda olayın yazılımsal olmadığını anlayınca tamir etmeye çalıştı, 2 hafta sonra değişim kararı çıktı. Hatta bugün gidip aldım yeni telefonu servisten.
Alıntıları Gösterserviste zorluk filan çıkardılar mı süreç nasıl oldu? ben de telefonu servise yollayacağım dikkat etmem gereken bir şey var mı? iyi günler
-
Telefonu servise annem verdi. Ben sadece teslim almaya gittim. Bu surecte bir kac kere bilgilendirme yaptilar, parca bekliyoruz vs gibi. Hatta ikame telefonda verdiler, kullanmasi icin bu surecte. Sonra bir gun aradilar, telefonunuz tamir edilemiyor, yerine A32 verecegiz dediler. Sorun cikarmadilar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim cevaplarınız için. hayırlısı olsun bakalım bizimkisi nasıl olacak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 55_42
Eskiden 2 günü rahat çıkaran telefon artık 1 günde bitiyor var mi aynı sıkıntıyı yaşayan forumdaslarBenim telefonda ekran ışığını ortalama bu şekilde kullanırsam yaklaşık 10 saat ekran süresi alıyorum. Telefonu geçen sene mayısta hepsiburada dan aldım.
Benim sorun ise andr9 dan andr11 e yükseltince ses problemi yaşamam oldu. Telefon durup dururken arada yan taraftaki ses tuşuna başıyormuş gibi iki saniye aralıklarla sürekli ses çıkartıyor. Eğer sessize almazsam devam ediyor. Birde kendi kendine sessize alıyor kendini. Çözemedim gtti.
Servise versem mi bende acaba diye düşünüyorum. Telefonu internetten aldığım için sorun çıkarır mı servis diye de aklimı kurcalıyor. Birde samsungun mobile servisi bizim ilçede varmı bilmiyorum. Eskiden samsung mobile diye mağaza vardı kapandı. Sanırım servis oraydı. Beyaz eşya telefon laptop tv vs satan yer var ama oranın servis görevi varmı bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türk telekom faturasızda iken ben andr9 kullanırken desteklemiyordu. Diğer operatörleri bilemiyorum. Sizin yapacağınız işlem biraz profesyonel galiba. Kolay bişey ise bende 9 a dönmek isterdim açıkçası. Şu anki sorunlardan sonra mum gibi arıyoruz 9 u. Wifi arama bana hiç lazım olmiyor. Evde çekim sorunu olana lazım.
Android 10 'ün ilk güncellemesine kadar geri dönüş yapılabiliyor. Sonraki güncellemeler engelliyor. Forumdada konusu geçti. Benim android sürümü geri dönüşe müsait.
Vodafone hat kullanıyorum. Arazide falan çekmediği yerde Turkcell li arkadaşın mobil veri paylaşımını açtırıp arama yapıp alabiliyorum. Hat taşıyamıyorum tahahhüt ve ikiz kart kullanımı nedeniyle.
Maalesef şarj sorunu bende de mevcut. 1 günü zor çıkartıyorum. Tüm bildirimlerim kapalı, face bile kullanmıyorum.
Eyvallah bilgi için. Ozaman benim batarya 1.5 sene için normal diyebiliriz sanırım. Sizin ekran süresi nekadar ki.
Ben su anda bile 2 günü çıkartabiliyorum
1 eylül 2021 güncellemesi yeni geldi....
söyler misiniz , neler değişmiş?
-
Beyler güncellendik nedir durum yapalım mı ?
Merhaba,
"Birde kendi kendine sessize alıyor kendini" bu sorun benim telefonda da var. Android 9 kullanıyorum bu arada, güncelleme yapmadım.
Sağlıcakla
-
Merhabalar hocam. Evet dediğiniz gibi oluyor bende de. Ama ben android 9 da iken böyle sorunlarla karşılaşmadım hiç
Son güncellemeden sonra da pek bişey değişmedi bende
Arkadaşlar son güncelleme sonrası uygulamaları sd kart a taşıma özelliği gelmiş ama sd karta taşıdığım uygulamalara mobile internet ile erişemiyorum. neden böyle oluyor?
Bende en son ki güncellemeyi yaptım ama uygulamaları sd karta taşıma özelliği gelmedi galiba. Nerden yapıyoruz bu işlemi?
-
son güncellemeyi yaptım.
ekran çözünürlüğünü, rakam olarak görerek örn. 3MP, 8MP, veya 4000x3000 olduğunu görerek) değiştiremedim.
toplam 5 seçenek var ve her birisinin ne kadar yer kapladığını, ne çözünürlükte olduğunu anlamak içim 5 ayrı fotoğraf çekip galeride her birisinin çzelliklerine bakmak zorunda kaldım.
en az yer kaplayan, en sondaki (FULL) seçeneğ. 1844 x 4000 çözünürlükte çekiyor, her resim 1,5-2mp yer kaplıyor.
seçme şansım olsa, 3, en fazla 5 mp seçerdim. biliyorsunuz Haziran 2021'den sonra çektiğimiz fotoğraflar, otomatik olarak yedeklenirken, googledrive 15GB hakkımızdan düşürülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 31 Ekim 2021; 11:18:24 > -
2senelik M30s cihazımı takasa vererek 5aralıkta vedalaştım. M52 5G aldım tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X