Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
162.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık ayı güvenlik güncellemesi gelmiş arkadaşlar deneyen oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • N3F3S kullanıcısına yanıt

Evet bana da geldi, henüz yüklemedim yorumları bekliyorum.Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

• Hiçbir problem yok. Güncelleme yapabilirsiniz

• Herhangi bir problem yok. Güncellemeyi yükleyebilirsiniz. Arayüz de herhangi bir donma vs yok. Hız olarak daha stabil geldi bana bu sürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın sağ üst köşesinde çizgiler oluşmaya başladı hiçbir şekilde kaybolmuyor. Sizce ölü piksel mi? Artmaya başladı. Daha fazla ne kadar artar ekranı kaplar mı? TEşekkürler

• Arkadaşlar başınıza hiç geldi mi bilmiyorum ama benim iki kere başıma geldiği için haberdar etmek istiyorum.

Yaklaşık 4-5 gün önce tam da geçen sene bugünlerde olduğu gibi (geçen sene Samsung servisi anakart ve şarj soketi değişimi yapmıştı) telefonum hiçbir şey yokken sesi takıldı ve kendini Samsung ekranına attı, bende garantisi biteli 10 gün olduğu için soluğu tanıdık tamircide aldım.

Araştırmalarım kadarıyla Exynos 9611 işlemcilerinde kronik Bootloader problemi oluyormuş ve bu problemden dolayı da eMMC depolama birimi bozuluyormuş telefonların.

Bu birimin değiştirilmesi çok zor olduğu için yetkili servisler anakartı değiştiriyorlarmış, TR'de pek yapan duymadım ama bazı telefoncularda eMMC'yi değiştirebiliyorlarmış ama 7-8 telefoncuya sordum hiçbirisi bu işe bulaşmak istemedi.

Forumlarda önlem olarak ise telefona update geldiği zaman mümkün olduğunca stabil bir internet bağlantısı kullanılmasını ve update'i indirirken durdurulma yapılmamasını hatta yapılabiliyorsa bilgisayar üzerinden update yapılmasını öneriyorlar.

Benim tamirci ise 6 gündür telefonu hapsetti, sorunun eMMC'den olduğunu anladı ama artık eMMC'yi mi değiştirdi yoksa tümden anakartı mı değiştirdi bilmiyorum, en geç pazartesiye kadar teslim ederim dedi duruma göre yine burayı editleyeceğim.

Edit: Tamirci tahmin ettiğim gibi tamamen telefonumu hapsetmiş, hiçbir şey yapmamış sadece şarj board'unu değiştirmiş ama sorun çözülmediği için telefonu hurdaya çıkartmak zorunda kaldık.

Yeni telefon olarak Realme C25S aldım şu anlık memnunum, bu elimdeki M30S'i de Hepsiburadanın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından hediye çekine dönüştürmeyi planlıyorum.

2 yıl süren M30S maceram da burada kapanmış oldu kalan arkadaşlara bu telefon ile başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 30 Nisan 2022; 15:14:16 >

Geçmiş olsun hocam. Bende iki yıl önce nisan sonu hepsiburada dan aldım telefonu. Çok şükür bende durup duruken ses açma tuşuna basar gibi ses yapma dışında başka bir problem olmadı. Bu sorun da son zamanlarda haftada bir belki oluyor. Ekran süresi de minimumlarda kullansam da 8 saatler den fazlaya artık ulaşamıyor. Bende durum bu. Şu an için memnunum yani

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Bende aynı sizin gibi 2020'nin Nisan ayının başlarında Samsung'un internet sitesinden almıştım. Bende dediğim problem haricinde başka bir problem yoktu o da zaten telefonu değiştirmeme yetti. Son zamanlarda bende ortalama 8 buçuk 9 saat ekran süresi alıyordum, bence 2 yıllık bir telefon için hala mükemmel değerler bunlar.

Yeni telefonda ise 14-15 saat ekran süresi alıyorum ama onu 6000mah batarya ve HD+ ekran olmasına bağlıyorum Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

Yeni telefonunuz hayırlı olsun hocam. Ekran süresi mükemmel imişSamsung Galaxy M30S [ANA KONU] 

• Arkadaşlar çok uygulama olmamasına rağmen, telefon arayüzde ve programda kasıyor. Örnegin instagramdan cıkarken, anamenüye geçerken aşırı kasma var. Telefonda oyun falanda oynamıyorum. Nedeni ne olabilir?

• Arkadaşlar telefon kutu içeriğinde çıkan type c kablo dışında, hiçbir type c kablo ile şarj olmuyor, deli edecek, on çeşit kablo var hiçbiri şarj etmiyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi, şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene once mayısta 1850 tlye almıstım, valla tele birsey olursa artık yenisi nasıl alınır bilmiyorum aldıktan sonra 3 5gun icinde 500 tle farkla m31 cıkmıstı, 6gb ram 128 gb hafızalı, iade edip onu almayı dusundum ama o zamanlar eve kapanma günleri ugrasamadım. Keske ugrassaymısım daha uzun giderdi

• Telefonu babam kullanıyor. Son günlerde kapanıp açılıyor… bozuldu mu hocam bu telefon olayı nedir :) üzülüyor adam :):)

• Yeni güncelleme geldi. Ama 1 Şubatta sunulmuş görünüyor. Peki şimdi niye geldi.

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

• Adrese gidip baktığımda Yayın Tarihi : 2022-06-10 olarak gözüküyor.

• Ben güncelledim bir sıkıntı oluşmadı henüz bende

• Arkadaşlar selam, eşimin telefonu dün aniden donmaya başladı ve kapandı. Şimdi açılmıyor, recovery moduna girmiyor. Şarja taktığımızda da sadece şarj oluyor ibaresi çıkıyor, yüzde olarak göstermiyor. Bazen samsung amblemi çıkıyor ama nedendir hiç bilmiyorum. Teli pcye takınca da görmüyor. Ne yapabiliriz acaba fikri olan var mı? İçinde fotolar filan var en kötü onları alsak yetecek bize. Teşekkürler cevaplar için.

• Bilgisayarda görmesi için izin vermeniz lazım . Bunun için de ekranın açık olması gerekir. Pilini söküp takmayı denediniz mi

• Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    Benzer bi konu açılmış inceleyin derim

https://forum.donanimhaber.com/telefon-ve-recovery-mode-acilmiyor--123560041

Bi de şöyle bi telkin var

android 11 yüklediyseniz telefona recovery moda girmek için telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp öyle tuş kombinasyonuna basmanız gerekiyor samsunglara android 11 ile böyle birsey getirildi detaylı bilgiler için youtube samsung android 11 recovery yazarsanız videolar çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakır dikeni -- 10 Temmuz 2022; 18:58:31 >
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Pil sökülmüyor hocam m30slerde.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.