LG QNED mi ? Samsung QLED mi ?
Acer Gaming Aspire 7 A715
Merhabalar bu laptopu yaklaşık 1 ay önce 13.799 TL'ye satın aldım . Vade farkı ile 15.300'e geldi SSD yükseltmesi de yaptım 16.000'e geldi. O dönemde Monster Abra A7'de 17.000 TL idi . Sizce Acer'ı seçerek hata mı yaptım ? Araştırmadan acele ile aldım .
Telefonumda siyah lekeler oluşmaya başladı SS'li
Merhabalar samsung galaxy m30s amoled ekranlı telefonumda siyah lekeler oluşuyor . Ölü piksele de benzemiyor. Aynı zamanda üst ghost screen de olmaya başladı . Ömrü kısa mıdır cihazın ?
Amoled ekranda ölü piksel?
Merhabalar samsung galaxy m30s cep telefonum var. Super amoled ekranlı. Ekranın sağ üst köşesinde çizgiler oluşmaya başladı hiçbir şekilde kaybolmuyor. Sizce ölü piksel mi? Artmaya başladı. Daha fazla ne kadar artar ekranı kaplar mı? Teşekkür ederim
Merhabalar 1999 model Seat Cordoba aracım var 1.6 75Hplik 8 subab . Orjinal 150 binde . Yağ yakma sorunu yok . 10w40 yağ koymuştum daha önce, yağ değişimi geldi . 5w30 veya 5w40 koymak daha mı mantıklı olur sizce ? Teşekkürler
Merhabalar bende 99 model seat cordoba var şu polo classic ile aynı kasadan 155 binde herhangi bir sorunu yok. Birikimim de yok ayda 4 bin kredi ödeyecek durumdayım. Sizce kredi ile aracımı yükseltmeli miyim? Birkaç sene daha binip birikim mi yapmalıyım.
Merhabalar 2012 model opel astra H 1.6 benzinli /lpgli araç almayı düşünüyorum. Araç bir tanıdığın. Dediğine göre, araç hararet yapmış conta patlatmış ardından motor bloğunun da çatlak olduğunu fark etmişler bundan ötürü blok değişmiş. Bu değişimden kısa bir süre sonra aracın düzgün çalışmadığını fark etmişler üst kapak yeniden açılmış subabların düzgün yapılmadığını fark ettikleri için tekrar subab değişimi olmuş. Yani araçta bir kere blok değişmiş, iki kere üst kapak açılıp subablar değişmiş. 100bin TL civarına verecek. Araç kilometresi 95 binde. Sizce bu araç alınır mı? İlerde sıkıntı yaşar mıyım? Bu arada araç özel bir yerde yapılmış. Astra h kasaların elektronik olduğunu biliyorum bu değişimlerden sonra elektronik olarak sıkıntılar yaşar mıyım?
Raspberry pi 4 hakkında
Merhabalar evde akıllı olmayan bir TV var. Bilgisayarımı sattım. Raspberry pi 4 alıp Windows 10 kursam. Gündelik işlerde yardımcı olur mu? Mesela netflix, internet kullanımı, Word exceli sorunsuz kullanır mıyım? Veya ilerde pyhton da kod yazmak istesem harici bir monitöre bağlayıp bunu yapabilir miyim? Uygun fiyata gündelik işlerimi yaptırır mı? Mesela aöf de uzaktan eğitim sınavına girebilir miyim tarayıcı sorun çıkarır mı?
Çok kararsızım mi 9t vs realme 6
|
Telefonumun pil durumu nasıl sizce?
Pug 206 1.4 hdi |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 271
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 56.523 (Bu ay: 1.250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası