< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (138. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bende daha önce denediğim kablolarda şarj alamadım. 2 gün önce aşağıdaki kabloyu aldım. Şu an telefona bağlayıp şarj yapıyorum. Biraz geç bir yanıt oldu ama ben de ancak bulabildim çalışan bir alternatif. Veri transfer için de bilgisayarımda başarı bir şekilde kullandım.
-
Teşekkür ediyorum, geç olsun, ama çalışan kablo olsun 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu menüye nasıl ulaşıyorduk bir tülü bulamadım.
-
arkadaslar iyi aksamlar. bugun hoparlorden konusurken bir yandan da bir uygulamaya bakıyordum ve telefon reset atmaya basladı. su an acılmıyor samsung m30s yazısı geldikten sonra surekli pespese reset atıyor. boyle bir sorunla karsılasan var mı acaba aranızda ? anakart mı yandı acaba ne oldu anlamadım.
-
tahmin ettiğim gibi anakart sizlere ömür. bu aletlere daha önce anakart değişimi yaptıran oldu mu hiç ? yoksa boşuna ümitlenmeyeyim mi ?
-
Kapanıp açılmaya başladı. Şimdi hiç açılmıyor. Telefoncu, anakart bozuk dedi. Biz yapamayız dedi. Başkasına baktırıyorum şimdi.
Bu modelde kronik anakart arızası varmış.
-
Corona ilk hortladıgında almıstım, 2.5 senedir kullanıyorum, bir arıza cıkarmadı
-
Bende de dün bir kez yaptı. Bakalım devam edecek mi. Ayrıca konuşmalarda karşıya giden ses zaman zaman kesiliyor. Siz ne yaptınız tamir ettirebildiniz mi
sağlıcakla
-
Tamir olmadı. Anakart yok piyasada. Xiaomi serisinden birşey aldım..
-
güle güle kullanın.
-
Selamlar, m30s da gps sorunu yaşayan var mı.? Navigasyon hiç çalışmıyor, araç kullanırken sinir bozucu oluyor.
-
M30s den S22 ye geçtim. Samsung' un en son amkral gemisine. Ve M30s' imi sırf pili nedeniyle özlüyorum. S22 ne kadar iyi olursa olsun, batarya feci kötü. M30s batarya anlamında şahane bir cihazdı.
Yeni güncelleme gelmiş yükleyen var mı?
-
şimdi yapacağım.
gelmesine şaşırdım :)
-
Ben yükledim telefonda anormal bir durum oluşmadı henüz. Ama android yükseltmesi gelmemiş. Sanırım iyileştirme göndermişler
2020 de korona ilk patladıgı dönemler 1900 tl ye almıstım şimdi ikinci eline 5500 tl istiyorlar, şaka gibi. Şimdi tellere zam da geliyormus artık gittiği yere kadar kullanıcam maalesef, batarya ölürse orjinal satan yer var mı ?
-
Samsung yetkili servisler satıyor
-
arada kendiliğinden kapanmalar başladı, yukarıda arkadasların yazdııg gibi anakart giderse yandık :( bunun muadilleri 8 10 bin su an
-
sonuc noldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X