< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Aralık 2024; 17:54:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A16 [ANA KONU]

-
-
A15 ülkemizde 4gb,6gb, 8gb/256gb rom seçenekleri ile satıştayken A16 sadece 4gb ram ile gelirse saçmalık olur
Ayrıca exynos 1330 gayet iyi bir işlemci, 1 yıldır M14 5gb kullanıyorum. Exynos 1330 + 6gb ram giriş seviyesi bir telefon için iyi bir kombinasyon olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bugün teknosada inceledim
kamerada hala OİS yok video sabitleme (eis) yok
-
Boş bir telefon bunu alacağınıza a25 alın veya biraz daha verip a35. Buna bu para verilmez. Annenize bile almayın.
o kadar da değil. g99 iyi bir işlemci. 6gb ve 8gb ram'li versiyonlar alınır. Anne baba değil normal bir kullanıcının kullanacağı telefonlar
-
Aynı fiyata a25 varken kesinlikle çöp. Ois olmayan 4k 30fps video çekemeyen telefon anne baba telefonudur.
Tamam tamam anne telefonu
https://www.youtube.com/shorts/32TgnpIHQ60?si=zDUV6y5GjJWFy2Yn
muhtemelen 4gb ram'li olanıdır
8gb ram'li A16 gayet iyi telefon
-
8 değil 10 gb ram olsa farketmez.
-
Çok fark eder
Attığınız video yorum yapmışım gene yazayım. G99lu iki telefon kullandım. Birini hala aktif kullanıyorum. Çok iyi işlemci değil ama bu kadar da değil. Muhtemelen bu 4gb ram olan. ( Neden bu sürümü var o ayrı )
6 sene güncelleme olayı güzel. Realme 10 kullanıyorum. Çok olmadı alalı. Eğer bu model o zaman olsa az daha ekler 8-256 olanı alırdım. Bir babayım ama bahsedilen babalardan değilim :) günlük her işi götürür rahat
Konuyu takip edeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 13 Mart 2025; 8:22:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
g99 kendini kanıtlamış bir işlemci. Samsung'da hem A24 hem de A15'de kullanıldı binlerce kullanıcısı var
videodaki A16 muhtemelen 4gb ram'lidir. sen 8gb ram 256gb rom'lu A16 al bak
gör telefon nasıl akıyor.
Benzer içerikler
- play store uygulama indirme engelleme
- iphone kişiye özel sessize alma
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- şarj usb bağlantı noktasında nem veya yabancı madde algıladık
- yalnızca acil aramalar sorunu
- samsung galaxy
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- en çok satan telefon markaları
- samsung s26 ultra ne zaman çıkacak
- one ui
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X