|
Bildirim
|
arkadaşlar, telefonun şarjı falan takılı değil şu an pil şarj oluyor görünüyor. nasıl işbu anlamadım. %32 iken %33'e çıktı pil durumu. cihaz bakımından pil durumuna bakıyorum şarj oluyor yazıyor.
|
1 Haziran Güncellemesi geldi (04.09.20)
|
Pil süresini uzatabilmeniz için önerilerimi paylaşmak isterim. Kimisi belki biliyordur kimisi bilmiyordur
İlk partiyi uygulamalarla başlatalım daha sonra telefon içerisinde kapatılabilecek ayarlardan bahsederim. Ayarlar>uygulamalar>Sol üstte TÜMÜ seçili olsun. Daha sonra aşağıya doğru inerek kullanmayacağınız uygulamaları devre dışı bırakmanızı öneriyorum. Örneğin benim devre dışı uygulamalarım; - Briefing - Chrome - Linkedln - Office Mobile - OneDrive - Ve Google dergilik, kitaplık bilmem ne film gibi çeşitli şeylerde var... Tekrar söylüyorum bilgi sahibi olmadığınız uygulamalara dokunmayınız. Bilginiz varsa saü üstten üç noktaya tıklayarak sistem uygulamalarına da erişebilirsiniz. Şimdilik bu kadar |
A50 ye gelmemiş, konuyu okudum Aralık ayı güvenlik güncellemesini Android 10 sanmışlar
Alt seviyede ilk olarak m20 ye geldi. Onunda Hindistan romuna. Takvime uymayabilirler, yinede A50 önce alabilir ama şuan için böyle bir durum görünmüyor. |
Daha ne istiyon
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 9 Nisan 2019; 15:40:49 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 10 Nisan 2019; 9:46:48 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|