Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
127.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlamıyorum ama sanki yoktu. Bandrolü olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki kullananlar önerirmisiniz herhangi bi sorunu varmı eşime alıcam yada a50 mi alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 13 Mayıs 2019; 20:28:36 >
  • Hocam eşin oyun delisi değilse al geç A30u
    Gerek yok aradaki farka
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Hocam eşin oyun delisi değilse al geç A30u
    Gerek yok aradaki farka
    aralarında işlemci farkı varda aradaki paraya değermi bilmem a50 nin işlemcisi daha iyi bide ekranda parmak izi kullanışlımı bilmiyorum

• Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Kisa beklemede durum bu hocam
    Yarin daha fazla beklemisini atarım

• Yüz tanıma harika çalışıyor,
    Ne ekrandan nede arkadan parmak okutmak ile uğraşmaya gerek yok
  • Telefon şimdilik güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn_yldz_

peki kullananlar önerirmisiniz herhangi bi sorunu varmı eşime alıcam yada a50 mi alalım
    Oyun veya ağır grafikli uygulama kulanımı yoksa a30 yeterli. Parmak izi ve yüz tanıma çok iyi çalışıyor. Arayüz çok akıcı donma takılma yok. Ben memnunum. Keşke a50 alsaydım dediğim bir durum olmadı şimdiye kadar. Günlük kullanım için gayet yeterli.

• Merhaba arkadaşlar, Honor 8X ve Samsung A30 arasında kaldım. Telefonları canlı olarak henüz görme fırsatım olmadı ama şekil itibariyle Honor 8X daha çok hoşuma gitti. Telefonu annem için alacağım, Özelliklerine bakınca Honor 8X daha iyi gözüküyor ancak benim için en önemli olan şey telefonun sorun çıkartmaması. Sonuçta annem çok işlem gücü isteyen işler yapmayacak. Ama Honor 8X sorunsuz bir telefonsa tabii onu tercih ederim, şekli güzel olduğu için. Samsung A30'u da daha sorunsuz olacağını düşündüğüm için listeye ekledim, bir de oled ekranından dolayı. Öyle ortaya karışık bir şeyler yazdım, sizin de yorumlarınızı merak ediyorum
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    A30'un şu ana kadar kronik bir sorununu duymadım. Ekranı çok canlı. Süper amoled olması büyük avantaj. Bataryası normal kullanımda 2 günü çıkarabiliyor. Daha güncel bir telefon. Yakından görüp kararınızı vermenizi tavsiye ederim. 1 aya yakın oldu alalı. Çok memnunum.

• Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, şarj gayet iyi. Sabah dolu çıkıp akşama kadar rahat rahat kullanılabiliyor. Ekran süper. Takılma kilitlenme yaşamadım, gayet akıcı. Yüz tanıma güzel çalışıyor. Ben telefondan memnunum.

• Kullanılan uygulamalar vs ram kullanımını etkiler? Ne açıdan sorduğunuza bağlı kullanım oranı. Bende biraz daha yüksek

• Always on display 'de sıkıntı yaşayan oldu mu? Telefonu uyandirirken bazen algılamıyor veya ekran tamamen karıncalanıyor. Çift tıklayınca kilit ekranına geliyor görüntü düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 16 Mayıs 2019; 22:29:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, telefonu alalı daha 10 gün oldu ama şöyle bir sıkıntı yaşadım. Telefon cebimdeyken bacağımı masaya çarptım biraz sert bir şekilde tam telefonun oraya denk geldi. Telefonu cebimden çıkarttığımda ise çarptığım sağ üst köşenin yamulduğunu gördüm. Kullanıma çok engel teşkil etmiyor ama yine de o bombeyi ve eğimi hissediyorum bakınca gözle de görülüyor çok keyfim kaçtı. Sizleri de uyarmış olayım dikkat edin telefona çok kolay eğilip bükülüyor

• İnternetsiz olarak Google haritalarda veya yandex haritalarda telefon konumu belirleyebiliyor mu sizde? (indirilmiş haritalarda da deneyin isterseniz)
    Bende bulmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Bende de bulmadı

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Samsung members'tan durumu ilettim sizde yazın. önemli bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Ben de yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Çevrimdışı haritaları silip tekrar yükledim. İnternetsiz çalıştı gps.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.