Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
127.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]
  • Pil süresini uzatabilmeniz için önerilerimi paylaşmak isterim. Kimisi belki biliyordur kimisi bilmiyordur
    İlk partiyi uygulamalarla başlatalım daha sonra telefon içerisinde kapatılabilecek ayarlardan bahsederim.

Ayarlar>uygulamalar>Sol üstte TÜMÜ seçili olsun. Daha sonra aşağıya doğru inerek kullanmayacağınız uygulamaları devre dışı bırakmanızı öneriyorum.
    Örneğin benim devre dışı uygulamalarım;
    - Briefing
    - Chrome
    - Facebook
    - Google
    - Linkedln
    - Office Mobile
    - OneDrive
    - Ve Google dergilik, kitaplık bilmem ne film gibi çeşitli şeylerde var...

Tekrar söylüyorum bilgi sahibi olmadığınız uygulamalara dokunmayınız. Bilginiz varsa saü üstten üç noktaya tıklayarak sistem uygulamalarına da erişebilirsiniz. Şimdilik bu kadar

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sen antutu'da "pek bir fark yok" dediğin için dedim ben. %15 fark baya bir fark anlamına geliyor. Arada 300 tl var. Ekran, işlemci, ram, hafıza hatta kamera farkı bile var. Mantıklı davranacak olunursa bunlar için a30'a ekstra 300 tl verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturtan boğa kullanıcısına yanıt
    man2gangyoutube
    Samsung Galaxy A20 vs Galaxy A30 Speed Test Comparison?
    https://www.youtube.com/watch?v=eviGWc4Jijk

O videodaki karşılaştırma baştan yanlış hız farkı ekran çözünürlüğüyle alakalı. Teknoloji cahili olmayan herkes bunu bilir. A30 ekranı a20'ye takılsa a20'nin hızı en az %40 düşer.

• A30 ile Pubg sıkıntısız oynayabiliyor musunuz arkadaşlar almayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yok pek yavaslamax gpu chipsetler ayni ama islemci ve ram etkilerm arastirdim yorumlarda da yazmislar yabanci forumlarda gpu yuzunden diyorlar 720p ekrani daha hizli renderlama isleme yapiyormus gpu cekirdegi. Adam gibi adreno 630 falan koysalar gpu yag gibi akardi.

Biriside yazmisti islemci dusuk olmasina ragmen a30.dan daha performansli calisiyor diye.

quote:

Samsung, Exynos çipleri için çok garip bir adlandırma yolunu takip ediyor. Numarası daha yüksek olmasına rağmen Exynos 7904 aslında Galaxy 7885’ten daha zayıf bir performans sergiliyor. Exynos 7904 yongası Galaxy M20, Galaxy M30, Galaxy A30 akıllı telefonlarından bulunan işlemci iken, Galaxy A20’ye güç veren Exynos 7884 daha daha iyi performans gösteriyor.

https://****.com/samsung-galaxy-a20-incelemesi-275258/

• Pubg icin alacaksan kardesim bence 1900 tl buna verecegine 2 bin tl ye A50 al derim. Ithalatci garantili bulursun veya 2.el bulunuyor oyun icin A30 pek tatmin etmez seni. Ben 1 haftadir arastiriyorum gundelik kullaniciyim A20 alacagim suan mefta olmus cami catlak pert samsung note 2 den yaziyorum insallah pisman olmam. Donma kasma olmasin sarj uzun gitsin mp3 kulaklik sesi guzel olsun fazla beklentim yok telefondan... su zamanda 2 bin tl altina iyi cihaz bulamiyon. Ya sar degeri yuksek ya paneli cop ya dandik kiytirik bi yani illaki bulunuyor. Iphone 6s plus vardi ekrani catladi is stresinden dusurdum simdi cok parada vermeye icim gitmiyor telefona 1300 tl ye A20 var 2 haftalik samsung tr garantili aksilik olmazsa haftaya onu alacagim.

Bayramda kampanyalar indirim olur mu ? Merak konusu olmaz sanirim piyasa rezalet dolar tirmaniyor.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Konu hakem heyetine taşındı hocam umarım olumlu sonuç alırım.

• byJuck kullanıcısına yanıt

doğru taktik faydalı bilgi
    uzun zamandır benimde uyguladığım bir yöntem bu
    briefing
    facebook
    game launcher
    linkedln
    google play kitaplar, gazetelik, müzik çalar

devre dışı yada kaldırılmış vaziyette bende de
  • Telefonu yan çevirince Web sayfaları ve fotoğraflar otomatik yan dönmüyor. Sizinde öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDY -- 27 Mayıs 2019; 16:5:18 >
    Hocam anneler, babalar gününde yapıyorlardı Samsung'un kendisi, büyük marketler Teknosa gibi yapabilir. Bayramı bekle birşey çıkmaz zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CDY C kullanıcısına yanıt
    Üst menüdeki kısayollarda portre yazan kısayola tıklayınca otomatik döndürme açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 27 Mayıs 2019; 16:16:31 >
  • Telefonun bataryası gittikçe açılıyor. 10 saat civarı ekran süresi aldım en son. Kullanımda bir değişiklik olmamasına rağmen

• a30 kamera nasıl ve ahizeden duymakta sıkıntı yaşayanlar varmış diye duydum aynı zamanda karşı tarafa ses gitmesinde sıkıntı var mı ?
  • hellar kullanıcısına yanıt
    Kamera orta seviye ne iyi ne kötü. Ahize ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Yalnız şöyle bir durum oldu VoLte veya VoWifi kullanırken karşı taraf sesin bazen boğuk geldiğini söyledi. Ama VoLte kapalıyken hiç şikayet olmadı.

• Samsung telefonlarda ekran çözünürlüğü değiştirme ayarı varmış bu Ayar a30'da da var mı acaba?. Varsa telefonu alıcam.

Bu linkte s8 üzerinde gösterilmiş.
    www.basitcozum.com
    ekran çözünürlüğü nasıl değiştirilir | basitcozum.com - Resimli anlatım sitesi
    http://www.basitcozum.com/basitcozum/ekran-cozunurlugu-nasil-degistirilir

• utanan ayı U kullanıcısına yanıt
    A30 da öyle bir ayar goremedim. O ayar sanırım s ve note serilerinde var.

Teşekküler. Bu hiç iyi değil. Fd+ ekranı rahat besleyebilecek donanımı koymamışlar bari çözünürlüğü hd+ yapıbilseydi. Cihazın hem performansı özellikle oyunlarda artardı hem de batarya ömrünü uzatırdı.

• utanan ayı U kullanıcısına yanıt
    A30 un işlemcisi tam sınırda kalıyor. Bu ekrana en az sd 660 olması gerekiyor. Bana hediye geldi kullanıyorum yoksa a50 alırdım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.