Bildirim
Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
7885 a7 2018'de de kullanılan işlemci. A7'nin performansı gayet iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A7'de kullanılan 7885 saat hızı yüksek olan versiyon Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A73 & 6x1.6 GHz Cortex-A53)
Doğru. A30'da kullanılan a73 çekirdekleri 1.8 ghz hızında. Baya farklı.
Hocam telefonun işlemci performansından memnun değil misiniz?. -
Telefondan beklentilerim doğrultusunda memnunum. Arayüz geçişleri, internet kullanımı vs. Her şey hızlı akıcı. Çok oyun oynamam. Deneme amaçlı pubg kurdum hd ve orta grafik ayarında çok rahat oynatabiliyor. Benim için yeterli. Ama tabiki fiyatını göz önüne aldığımda en azından sd 660 ya da onun ayarında bir exynos işlemcisi olmasını isterdim -
Teşekkürler. Çinli markalar aynı fiyatlara daha güçlü işlemciler koyuyorlar ama onlarda ekrandan kısıyorlar. Telefonun en pahalı parçası ekranı. A30'un Amoled ekran olması büyük avantaj. Ve samsung'un yeni arayüzü baya iyi. -
Aynen telefon hoş ama kamera bir tık daha iyi olacaktı ah :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdan ben de müzdaribim. Ses Redmi Note 5'e göre bariz daha az ve kalitesiz geliyor. (Her iki telefon da Turkcell) 2G-3G Duo-Whatsapp ile denedik, genel durum değişmedi.quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
2G'de ses kötü katılıyorum. İki önerim var birincisi sen ve karşı taraft şebekeyi LTE alın ve öyle deneyin. İkinci inerim WhatsApp'tan sesli görüşme yapın. Büyük fark var göreceksin :)
Hâlâ kötü gelirse servise yollaman gerek
Alıntıları Göster
Adaptif ses ile bir şeyler yapmaya çalıştık. Onda da ses ya boğuklaşıyor, ya da patlamalar yapar gibi oluyor. Hayal kırıklığı yaşadık açıkçası.
-
telefonun oyun performansından memnun olmayan var mı acaba? 400 lira farkla a50 almaya değer mi
Bu telefon pek oyun oynamak için değil ama idare ediyor. Ne oynadığına ve ilerde ne oynayacağına göre değişir bu soru... PUBG dersen oynarsın, call of duty dersen daha oyun çıkmadı ama zor bence görücez :) ama kelimelik oynarsın rahat sonra kafa topu ✌️ ehehehe yeter işte.
Yetmez dersen A50'de yetmez sana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağır grafikli oyunları yüksek ayarlarda takılmadan oynayayım diyorsan a50'yi tercih etmelisin. A30 aynı oyunları orta ayarlarda oynatabilir. Önceliğin performans ise A50 için 400 tl fark verilir.
Mobil veri ve wifi arasında aşırı şarj tüketimi farkı var. Full wifi bağlıyken 9-10 saat ekran süresi alıyorum. Full 4g bağlıyken 6 saat civarı alıyorum. 2g ve 4g arası geçiş kolay olsa 2g modunda kullanacağım ama geçiş yapmak için sürekli ayarlara girmek gerekiyor.
Full wifiden mi aldiniz bu degerleri ? Bende a20 alacagim onun pili daha uzun gidiyormus bu a30.boyleyse a20.yi dusunemiyorum
a20de ekran 720p. Batarya daha uzun gider.quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Full wifiden mi aldiniz bu degerleri ? Bende a20 alacagim onun pili daha uzun gidiyormus bu a30.boyleyse a20.yi dusunemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Haziran 2019; 17:46:9 >
Redmi note 7'nin yüksek Sar değeri ve yazılım sorunlarından almaktan vazgeçtim.Seçenek olarakta Samsung kaldı sadece, A30 mu yoksa A50 mi karar veremedim tavsiyeniz nedir?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X