Şimdi Ara

Samsung Galaxy A32 [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
13
Favori
22.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kamerası nasıl acaba? Parmak izi sensörü kötü denilmiş ama benim için hiç önemli değil. Kullanmıyorum çünkü. Hala desen çiziyorum

Hafiflik, ekran ve kamera iyiyse bana göre bir telefon. Kullananlar bu konularda memnunlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

Telefonun kamerası nasıl acaba? Parmak izi sensörü kötü denilmiş ama benim için hiç önemli değil. Kullanmıyorum çünkü. Hala desen çiziyorum

Hafiflik, ekran ve kamera iyiyse bana göre bir telefon. Kullananlar bu konularda memnunlar mı?
    Kamera orta seviye eh işte dedirtir parmak izi konusu ise ben yüz tanımadan daha çok parmak izini kullanıyorum günde en fazla 4-5 kez hata veriyor bazen çok hızlı açıyor bazen de bir kaç saniye (2-3 saniye kadar) bekletiyor cihaz gayet hafif ekran da şöyle bir handikap var örnek YouTube arka planda oynattığın zaman kasıyor 90 Hz değil de 60 Hz olarak kullanıyormuşsun gibi orası can sıkıyor (bende full 90 Hz de ekran) kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte orta halli telefondur kendisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• S6 edge den sonra bana mükemmel geldi valla...kırılmasın bozulmasın bunu da 5 sene kullanırım...

• türk telekom için volte yok mu?

yoksa güncelleme ile gelmesi lazım. yıl 2022 olacak yahu.

• A72 ve A52 cihazlarına gelecek ay android 12 gelecek acaba A32 android 12 yi ne zaman alacak? Gerçi bu cihaza 12 ve 13 kesin gelecek de önemli olan erken ve stabil şekilde gelmesi (4 yıl boyunca da güvenlik güncellemesi alacağı da kesin ek olarak)

• Telefonu 1.5 haftadır kullanıyorum. Kısa kullanım incelemesi yapayım da benim gibi almak isteyenler fikir edinir.

Öncelikle önceki telefonum P9 lite 2016 modeldi.

Telefon büyük arkadaşlar ve de ağır. Yeni nesil telefonlar artık böyle ama. Bu tabi batarya ile ilgili çoğunlukla.

Bataryası benim gibi oyun oynamayan ancak sosyal medyayı sık kullanan birileri için 1.5 rahat rahat götürür.

Performans olarak orta seviye, uzun kullanımda göreceğiz ancak beni çok üzeceğini sanmıyorum.

Kamera bence iyi fazlasıyla tatmin eder.

Parmak izi ekrana gömülü olduğundan fiziksel olanlara kıyasla yavaş ama berbat ta değil.

Ses çıkışı mono eh işte kalitesinde.

Ekran süper akıyor.

• bende almayı düşünüyorum ama kararsızım m31s ve a32 arasındayım m31s de internette fazlasıyla hatasından olduğu bahsediliyor.

farkları m31s Samsung Exynos 7 Series 9611 işlemci a32 nin ise MediaTek Helio G80 (MT6769V)

m31s de 6000mAh a32 de ise 5000mAh birde son olarak m31s 60 hz a32 90 dostlar hangisini almalıyım

• A32 lerde a52 gibi yerli montajlı acaba kronik sıkıntısı varmı kasa açıklığı gibi veya 4000 liraya kadar samsung tavsiyeniz varmı arama konuşma sosyal medya kullanımlı şimdiden teşekkürler

• MrSpyXO M kullanıcısına yanıt

m31s'in işlemcisi daha iyi ve 6000mah

a32'nin avantajı 1 adet fazla güncelleme alacak çünkü bir yıl sonra piyasaya çıktı ve kasa olarak daha ince kasa daha ergonomik

• hediye olarak almaya karar vermiştim ama burdaki yorumları okuyunca şüpheye düştüm. vatanda 4199 TL şu anki satış fiyatı. bu fiyata alınacak daha iyi bir model varmı sizce ?

• takip...

• 6.5 yıllık emektar iphone 6 telefonumun bozulması nedeniyle bu telefonu aldım. Malum ülkede her şey ateş pahası. Ekranı,bataryası,hızı gayet tatminkar. Kamerası bana göre yeterli. Ama keşke stereo hoparlör olsaymış. Mono hoparlör müzik zevkini kısıtlıyor. A52 de gözüm vardı ancak carrefourda stok yoktu. Malum bunu bile faizsiz krediyle aldık. Umarum üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkeskin52

6.5 yıllık emektar iphone 6 telefonumun bozulması nedeniyle bu telefonu aldım. Malum ülkede her şey ateş pahası. Ekranı,bataryası,hızı gayet tatminkar. Kamerası bana göre yeterli. Ama keşke stereo hoparlör olsaymış. Mono hoparlör müzik zevkini kısıtlıyor. A52 de gözüm vardı ancak carrefourda stok yoktu. Malum bunu bile faizsiz krediyle aldık. Umarum üzmez.
    Güle güle kullanın ben Ekim ayında HB üzerinden 3300 e almıştım dün bir kişiye telefon bakarken yine HB de 4700 civarına satıldığını gördüm 4 ayda fiyatı 1400 artmış inanılır gibi değil telefon üzmez sizi orta seviyede telefon kendisi

• Teşekkür ediyorum hocam. Evet bende 4500 liraya aldım maalesef. Ama 12 ay taksitle aldım peşin fiyatına. Bu nedenle çok koymadı. İphone 6 dan sonra baya iyi geldi. Samsung one ui ile çok şey kazanmış. En son touchwiz bir samsung telefon kullanmıştım. Dağlar kadar fark var. Ayrıca video da 1080p 60 fps olmaması kötü olmuş. Sanırım mediatek ile ilgili bir şeymiş.

• quote:

Teşekkür ediyorum hocam. Evet bende 4500 liraya aldım maalesef. Ama 12 ay taksitle aldım peşin fiyatına. Bu nedenle çok koymadı. İphone 6 dan sonra baya iyi geldi. Samsung one ui ile çok şey kazanmış. En son touchwiz bir samsung telefon kullanmıştım. Dağlar kadar fark var. Ayrıca video da 1080p 60 fps olmaması kötü olmuş. Sanırım mediatek ile ilgili bir şeymiş.

Ben de en son 2015 yılında Samsung kullanmıştım (s7562) video da 1080/60 fps işlemciden kaynaklı işlemci desteklemiyor 4k yı

• Neyse sağlık olsun. İşimizi görsün de gerisi pek önemli değil bundan sonra.

• Bugün güncelleme geldi güvenlik güncellemesi yalnız ben guncelledikten sonra telefon acayip hızlanmaya başladı parmak izi okuyucusu yüz tanıma ss alırken o ağırlık baya baya düzeldi

• Parmak izi okuyucu gerçekten baya hızlanmış.

• quote:

Parmak izi okuyucu gerçekten baya hızlanmış.

Aynen öyle telefon da hızlandı hissedilebilir şekilde yüz tanıma da ama güncelleme boyutu küçük bir güncelleme ama iyi oldu

• Arkadaşlar merhaba ablamın kullanmış olduğu a32 hiç bir sebep yokken telefonda konuşma sırasında öh ahize hoparlörler kısmı acayip bir ısınma oluştu bir kaç gündürde devam ediyor.
    Bu sorunu yaşayıp yada bu ısınma sorunu hakkında bir fikri olan Varsa yardımcı olursa sevinirim 👍

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.