Şimdi Ara

LG X Screen (K500TR) - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutu içeriği

-LG X Screen
    -Şarj adaptörü
    -USB kablo
    -Standart kulaklık
    -Sim yuvasını çıkartmak için iğne
    -Kullanıcı Kılavuzu

İkinci ekran

Cihazın can alıcı özelliği elbette ikinci ekranı. Ana ekranın üstünde bulunan ikinci ekran; üzerinde bulunduğu şerit halindeki alanı ön kamera sensörüyle paylaştığı için 520×80 piksel çözünürlük sunuyor. İçine dört adet uygulama simgesi sığan bu ekranda tarih, saat, imza niteliği taşıyan bir metin ve son kullanılan uygulamalar görülüyor; ek olarak birtakım hızlı ayarlara da ulaşım sağlanabiliyor. Örneğin menüye girme zahmetine katlanmadan feneri açıp kapayabilir; ses kontrol tuşlarına basılı tutmakla uğraşmadan ses profilini tek dokunuşla sessiz modundan titreşim moduna alabilirsiniz. Sağa sola kaydırma hareketiyle birkaç farklı ekran görüntülenebiliyor.

Cihazda AOD yani Always On Display yani sürekli açık ekran özelliği bulunmakta. Bu özellik telefonu kilitlediğinizde ikinci ekranda devreye girmekte. Burada sadece bildirimler,gün,saat ve pil bilgisi yer almakta. Oldukça kullanışlı bir özellik. Ekranın üzerinde bulunan yakınlık sensörü sayesinde telefonunuzu cebinize soktuğunuzda boş yere şarj yememesi için kapanıyor. Tekrar cebinizden çıkarttığınızda ise tekrar devreye giriyor. Ayrıca ortam aydınlığına göre de otomatik olarak parlaklığını ayarlamakta. Gece uyurken telefonu sırt üstü yani 2.ekranı açık kalacak şekilde bıraktım ve 6-7 saatte sadece %7-%8 civarında şarj yedi. Oldukça harika bir değer. Eğer geceleri şarjınızın düşmesini istemiyor iseniz telefonu ekran üstü şekilde bırakın.

LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU

LG X Screen’in ikinci ekranının, Ayarlar > Ekran sekmesi altında kendine özel bir ayarlar menüsü bulunuyor. Ekran üzerinde yazmasını istediğiniz imza metnini burada düzenleyebiliyorsunuz. Ana ekran açıkken ve ana ekran kapalıyken neler göstermesini istediğinizi ayrı ayrı yapılandırabileceğiniz ikinci ekranı tamamen kapatmak da elbette seçenekler arasında. Ana ekran kapalıyken kullanıcıya yalnızca iki seçenek sunuluyor. Cihaz tuş kilidindeyken imza veya tarih-saat görünümü arasında seçim yapmanız gerekiyor. Ana ekran açıkken ise ikinci ekran aracılığıyla ihtiyacınız olan her türlü ayara hızlıca ulaşmanız amaçlanmış. Buraya uygulama kısa yolları ekleyebildiğiniz gibi sık kullanılan kişileri de yerleştirebilirsiniz.

LG X Screen teknik özellikleri

4.93 inçlik bir ekran ile karşımıza çıkan LG X Screen, 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde IPS LCD bir ekran kullanıyor. %65.4 gibi nispeten başarısız sayılabilecek bir ekran gövde oranına sahip olan cihazın PPI değeri ise 298.

1.73 inç büyülüğünde ve 80 x 520 piksel çözünürlüğünde ikinci bir ekrana da sahip olan LG X Screen, 7.1 mm kalınlığında. 120 gram ağırlığında olan cihaz, işlemci tarafında Qualcomm'u tercih etmiş. Gücünü Snapdragon 410 işlemcisinden alan cihaz, giriş segmentine hitap ediyor.

Adreno 306 grafik işlemcisi ile gelen LG X Screen, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya da sahip durumda. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile gelen LG X Screen, 256 GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor.

Başarılı bir kamera ikilisine sahip olan LG X Screen, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksellik bir ana kamera ile geliyor. 8 megapiksellik ön kamera tercih eden LG X Screen, 2300 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor.

Ekran
    • 4,93 inç IPS LCD, 720×1280 piksel
    • 298 ppi
    İkinci ekran
    • 1,76 inç, 80×520
    İşletim sistemi
    • Android 6.0
    İşlemci
    • Qualcomm Snapdragon 410
    • 1,2 GHz dört çekirdek
    • Adreno 306
    Bellek
    • 2 GB RAM
    • 16 GB dahili depolama
    • microSD kart (256 GB’a kadar)
    Kamera
    • Arka kamera 13 MP, f/2.2 diyafram
    • Ön kamera 8 MP
    • Arka ve ön kamerada 1080p video kayıt yapabiliyor.
    Bağlantılar
    • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, A-GPS, microUSB 2.0
    Batarya
    • 2.300 mAh çıkarılamaz
    Boyutlar/ ağırlık
    • 142,6 x 71,8 x 7,1 mm
    • 120 gr

Güncel Fiyat: 739₺ (Hepsiburada LG Türkiye Garantili)

LG X Screen ile çekilmiş fotoğraf örnekleri

LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU
    LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU

Eklemek istediğiniz fotoğraf veya video örneği varsa mesajınızda paylaşın.

1080P/30FPS Video örneği

Batarya performansı

Rahatça 1 günü çıkarabiliyorsunuz 2.günü de çıkarırsanız şaşmayın derim. Çok iyi bir batarya performansı var.

LG X Screen (K500TR) - ANA KONULG X Screen (K500TR) - ANA KONU

İncelemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 31 Mart 2017; 13:16:0 >

• Ekran sürelerini paylaşayım. Rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Fiyatına göre çok güzel bir telefon. 1 haftadır kullanmaktayım hiçbir kasma donma gibi sorunlar olmadı çok stabil çalışıyor ve pili muazzam.

LG X Screen (K500TR) - ANA KONU LG X Screen (K500TR) - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 28 Mart 2017; 19:4:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ön kamera için kötü ve puslu demişler , sizce nasıl ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Her iki kamerada gayet başarılı hocam örnekleri ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

Her iki kamerada gayet başarılı hocam örnekleri ekleyeceğim.

Hocam sizin koydugunuz shiftdelete incelemesinde o sekilde bahsetmisler ve videoda koydukları selfie çekimi hakkaten puslu, sanki sis arkası
  • Arkadaşlar bu telefonu aldım alıcam ama bırtek konu benı düşündürüyor oda arkadaşın dediği gibi kamerası nasıl acaba, doğru düzgün bi örnek resim bulamadım kullanan arkadaşlar ekleyebılırmı acaba?
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Kendi kamera uygulamasında fotoğraf çekerken kötü gösteriyor kabul ancak fotoğrafı galeriye kaydettikten sonra fotoğraf daha net ve anlaşılır halde çıkıyor. Kamera uygulamasında biraz kötü göstermekte ancak fotoğrafı çekince bilgisayara atınca veya telefondan bakınca daha net olduğunu gözle görülür bir farkla anlayabiliyorsunuz. Her iki kamerada çok iyi hocam en yakın zamanda ekleyeceğim dediğim gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .: FUJIFILM X-S10 [ANA KONU] :.
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY A06 [ANA KONU]
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam örnek resimlere göre karar verıcem artık eklersenız sevınırım.
    Konuyu baya bi güncelledim hocam fotoğraflarıda ekledim :)
  • Örnek resimler için teşekkür ederım kamerası yeterli düzeyde sanırım,son olarak bıldırım ledi varmı bu telefonda ben yok dıye bılıyorum doğrumudur?
    Yok hocam zaten ne gerek var ikinci ekrandan tüm bildirimler görünüyor ekran açık olsun ister kapalı olsun siz oyun oynarken veya video izlerken bildirim gelsin tüm yazılar o üstteki küçük ekrana sığıyor birisi arayınca da aynı durum 2.ekrandan açıp kapatabiliyorsunuz.

Kararınız nedir hocam alıcak mısınız telefonu :D
  • Yok hocam, bu telefon hb dada disbritòr garantili kargo ile 748 lira, Teknosa hafta sonuna özel indirim yapmış moto g4 plus yine disbritör garantili kargo ile 849 lira öncelik kamera olduğu icin moto g4 plus gayet iyi duruyor bu konuda fakat onunda 5.5 inc olmasi kötü oldu kısaca iki cihaz arasında kaldım ama hala tam olarak karar veremedim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Yok hocam, bu telefon hb dada disbritòr garantili kargo ile 748 lira, Teknosa hafta sonuna özel indirim yapmış moto g4 plus yine disbritör garantili kargo ile 849 lira öncelik kamera olduğu icin moto g4 plus gayet iyi duruyor bu konuda fakat onunda 5.5 inc olmasi kötü oldu kısaca iki cihaz arasında kaldım ama hala tam olarak karar veremedim maalesef.

Tr Garantili 709 tl.

GittiGidiyor
    LG X Screen Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-x-screen-k500tr-16gb-lg-turkiye-garantilidir-250058869

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.hepsiburada.com/lg-x-screen-lg-turkiye-garantili-p-TELCEPLGXSCRE-B

yanlışınız var hocam hbde lg türkiye garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknojix

http://www.hepsiburada.com/lg-x-screen-lg-turkiye-garantili-p-TELCEPLGXSCRE-B

yanlışınız var hocam hbde lg türkiye garantili

Tamam hocam bende dısbrıtör yazdım zaten yanı Tr garantılı.
    Seçim size kalmış hocam ben tasarım olarak moto g4ü hiç beğenmedim ama kişiden kişiye göre değişebilir. Motorola fazla bilindik bir marka değil benim gözümde sıradan bir android telefon fazla bir ek özelliği yok görünümü kötü görünüyor bana kalırsa lg x screen daha avantajlı olucaktır sizin açınızdan her iki kamerada gayet yeterli ön kamera 8 mp ve 1080p video kayıdı yapabilmekte tasarım olarak daha üstün bence. Ama yinede son karar sizin.
  • Evet x screen tasarım olaral moto g4 den cok üstün daha kıbar ve kullanışlı zaten sar değeride yüksek ve ahize sesinden şikayet eden kullanıcılar olmuş moto g4 plus ıcın, o yüzden vazgeçtim diyebilirim,yalnız bu x screenın fıyatı daha da düşermiki cok acelem yok aslında bıraz daha bekleyebılırım acelede etmek ıstemıyorum bu güne kadar cok telefon değiştirdim ve zararımda oldu o yüzden uzun süre değişmeden kullanabıleceğim bı telefon almam gerekıyor.
    Fiyati tahminimce düşmeyecektir çünkü telefon 1000 lira civarında satışa çıktı pek satılmayınca düştü 700lere kadar. Ahize sesi çok yüksek değil hocam gayet yeterli yakınım galaxy e5 kullanıyor onun konuşmasını ben duyuyorum. O derecede yüksek anca bunda hiçbir problem yok ahize sesiyle ilgili. Ayrıca sar değeri çok fazla değil gayet normal bir değerde. Hatta normal günümüz popüler cihazlarına kıyasla bile.

İlk baştaki resimde kafa diğerleride vücut bölgesindeki sar değerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 1 Nisan 2017; 23:21:55 >

• Sanırım Lg ve Samsung sar değeri konusunda baya ıyıler, x screen de ahize sesi konuşma esnasında net şekilde yani boğukluk vs olmadan görüşme yapmayı sağlıyormu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.