Herkese merhaba, Bir Fujifilm X-S10 sahibi olarak bu konuyu X-S10 kullanıcıları için açtım. Birbirimizi tanıyıp, sohbet edip, fotoğraflarımızı paylaşabiliriz. Aşağıda gösterdiğim formatta bilgilerinizi yazarsanız ana başlık altına isimleri ekleyebilirim. Aynı zamanda kimler hangi şehirden, hangi ekipmanları kullanıyor, hangi sosyal platformlarda fotoğraflarını sergiliyor görebiliriz. Örnek Mesaj Şehir: Fethiye Gövde: Fujifilm X-S10 Lens: Fujinon XC15-45 F3.5-5.6 OIS + Fujinon XF16-80 F4 R OIS WR Filtre: Haida UV + Haida Polarize + Haida ND Tripod: Arcury TP04 Çanta: Tamrac Tradewind 3.6 Diğer Aksesuarlar: Sosyal Medya/Paylaşım Hesapları: NOT: Lütfen fotoğraflarınızı paylaşırken kullandığınız gövde (XS-10) ve lensi, çekim yaptığınız odak mesafesini, diyafram, enstantane ve ISO değerini, ayrıca düzenlemeyi yaptığınız programı da belirtmeyi unutmayın. Örnek fotoğraf paylaşımı ikinci mesajımda mevcuttur. İyi forumlar... KULLANICILAR 1) @SoğukNefes Şehir: Fethiye Gövde: Fujifilm X-S10 Lens: Fujinon XC15-45 F3.5-5.6 OIS + Fujinon XF16-80 F4 R OIS WR Filtre: Haida UV + Haida Polarize + Haida ND + Haida Close-Up Tripod: Arcury TP04 Çanta: Tamrac Tradewind 3.6 Sosyal Medya/Fotoğraf Paylaşım Hesapları: 2) @16Kırmızı Şehir: İstanbul Gövde: Fujifilm X-S10 Lens: XC 35 mm f2 Sosyal Medya/Paylaşım Hesapları: 3) @goldweb Şehir: Diyarbakır Gövde: Fujifilm X-S10 Lens: Fujinon XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS Sosyal Medya/Paylaşım Hesapları: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoğukNefes -- 6 Nisan 2022; 23:11:44 > |
.: FUJIFILM X-S10 [ANA KONU] :.
-
-
Fujifilm X-S10 + XC 15-45
15 (23) mm
f/7.1
1/200 s
ISO 80
Capture One ile düzenlenmiştir.
Fujifilm X-S10 + XF 16-80
59 (88) mm
f/4
1/3 s
ISO 1600
Capture One ile düzenlenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoğukNefes -- 5 Nisan 2022; 13:15:40 >
-
Gövde: Fujifilm X-S10
Lens: XC 35 mm f2
Sosyal Medya/Paylaşım Hesapları:
https://500px.com/p/martnisan?
Merhabalar, amatör olarak sokak fotoğrafları çekiyorum, en büyük avantajım ayaklarım ve ellerim 😁 en büyük eksiğim ise fotoshop programları hakimiyetsizliğim
Işığınız bol olsun. -
-
Gövde: Fujifilm X-S10
Lens: Fujinon XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
Sosyal Medya/Paylaşım Hesapları:
Öncelikle merhaba. Bol paylaşımlı konu olur inşallah. Ben henüz iş yoğunluğundan fotoğraf çekemedim. :)
-
-
-
-
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80
42.9 mm
f/11
1/25 s
ISO 80
-
@soğuknefes ; renk geçişleri çok estetik durmuş. Az netleme sorunu var gibi. Tebrikler 👏 -
hocam sizde de Camera Remote uygulaması sıkıntılı mı? Ben her seferinde uygulama verilerini silmek zorunda kalıyorum bağlanabilmek için :) sizin bulduğunuz başka yöntem var mı yada :)
-
Hocam üzerinde baya oynadım Capture One'da :) Fotoğrafı kardeşim çekmişti aslında, düşüncesini ve kompozisyonunu beğenmiştim. Güneşin batışından ziyade öndeki ızgaralara odaklamış gibi. Aynı şeyi mi düşünüyoruz?
-
Hocam ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ama, son güncellemeyi yaptınız mı? Camera Remote ile ilgili bazı buglar düzeltilmiş. En son firmware güncellemesini yapabilirsiniz. @16Kırmızı
-
siz ios mu kullanıyorsunuz android mi hocam
-
Android hocam. Ama işin doğrusu Camera Remote u sadece update için kullanıyorum, onun dışında dosya transferi için SD kart :) -
-
Hocam güzel bir ritim duygusu yakalamışsınız, elinize sağlık. Üzerinde oynadınız mı? Yerdeki çöpleri görünce moralim bozuluyor :/ -
@SoğukNefes ; teşekkürler. Lightroomda düzenledim. Aslında enstanteyi uzun tutup diyaframı biraz daha kısmak isterdim, ancak elle çekince kımıldama ihtimali oluyordu flu çıkacağından korktum. Lambaların daha yıldızlaşmasını sağlamak iyi olurdu. Tripodsuz gece çekimleri zor. -
Evet hocam öyle bir risk var, ancak kesinlikle Fuji'nin IBIS'i çok iyi çalışıyor. 1.3 saniyeye kadar elde çekim yapabildim, etkileyiciydi. Bu fotoğraftan çok çeşitli düzenlemeler çıkabilir aslında, iyi fikir oldu bana da böyle bir kare arayayım bir dahaki sefere :) -
Fujifilm X-S10 + Fujinon XF 16-80
54.5 mm
f/11
10 s
ISO 640
Benzer içerikler
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- dc 5v ne demek
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- yapay zeka photoshop
- hdr ne işe yarar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X