Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
45
Favori
168.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran döndürmeyi seçtim bende ama malesef pasif durumu kaldıramadım yani otomatik döndürme çalışmadı

setup olayını çözmeniz güzel oldu. benim tableti servise gönderdim bundan sonra servise göndermeye gerek kalmaz :)

bu arada Android yükleme sonucunu paylaşırsanız sevinirim
  • Alalı 1 hafta olmadı, zaten ilk 2 gün forumdaki yazılanlardan kutuyu bile açamadım. Sonra gözümü kararttım da açıp kullanmaya başladım. Bu 4-5 günde yaşadığım sorunlar:
    1. Tablet docka tam oturmuyordu, üstündeki sözde kilidi boşa koymuşlar. Arada kendince hafif ayrılınca docktan, klavye ile erişimi kesiliyordu, tekrar tekrar bastırmam gerekiyordu.
    2. Ekran gitti, mavi güç ışığı yanıyor ama.. Güç tuşuna ona buna basmama rağmen bir türlü müdahale edemedim.
    3. Bu defa da ekran açıkken bi kitlendi, gorev yöneticisi dahi çalışmıyor. Oylece bıraktım gece, sabah şarjı bitmiş de kapanmış. Sonra şarja takıp da açabildim.

O kadar kurcalamama rağmen bu sorunları yaşattı bana. Biraz derinlemesine uğraşsaydım daha neler çıkacaktı kimbilir..

Yukarıda arkadaşlar yazmışlar iadede sorun çıkarıyorlar diye. Bugün gittim A101'e yaşadıklarımı anlattım. Heves ve istekle aldığımı, hatta pos çalışmıyordu nakit aldığımı, ama bunun daha sonra başıma neler getireceğinin kestirilemez olduğunu söyledim. İlkin servise göndereceğiz, varsa sorun değişimle yenisini vereceklerini söyledilerse de direttim ve nakit paramı iade alıp çıktım. Arkadaşlar size de önerim şudur ki, sakın ha servisle falan uzatmalarına izin vermeyin. Yaşadığınız sorunların forum üzerinde diğer insanların da yaşadığını, yenisini verdiklerinde de aynı sorunları yaşama ihtimalinin çok yüksek olduğunu, böyle bir ürünle katiyen uğraşmak istemediğinizi direterek belirtin. Hadi bol şanslar. (ha o şube almazsa toplayın ürünü gidin başka bir şubeye oraya iade edin. Yeter ki etmek isteyin.. 😊)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mirac53 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: aybey

Windows mobility Center ı aratın oradan ekran ile ilgili sağ üsteki ekran şekline tklayın ekran çözünürlüğü diye bir yer var denetim masasından da ulaşırsıbız.
    ora üzerinden ekranı otomatik döndüre tik koyun yalnız tablet modunda yani klavye bağlı değilken yapın. klavye takılıyken otomatik döndürme iptal oluyor.
  • Beyler 64 bit sürücüleri bulan var mı?
    Diyorum ki; Windows 8 i kurup Windows 10 64 bit pro ya yükseltiyim. Fakat sürücüler beni korkutuyor.
    Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Ben de maalesef iade ettim. İçime sinmedi üzerindeki sorun ki daha da kötüleşirdi muhtemelen kullandıkça.Sorunu yukarıda biraz anlattım biraz daha açayım ki bu sorunu olup farkında olmayanlara yardımcı olabileyim.

Öncelikle tabletten bayağı memnundum.Atomun ve 2gb ramin bana yetebileceğine dair şüphelerim vardı ama tablet gayet seriydi. Normal kullanımda da hiçbir sıkıntıs yoktu lakin şarja takınca ekran biraz sapıtıyordu. Şöyle ki dokunmadığım yerlere de ben dokunmuşum gibi hreket ediyordu. Özellikle oyun oynarken iki parmak da tabletin üstündeyken sorun yaratıyordu. Adaptör çok ısınıyor ve tableti çok uzun sürede şarj ediyordu(4 saate varan süreler). Neyse önceki tabletimde de böyle küçük küüçük başlamıştı sonradan asus servisinde 3 kez ekranı değişti hala tam olarak adam olmuş değil. Bazen yine sapıtıyor ama hometech tablette olan kesinlikle adaptörden kaynaklanan bir sorun. Sorunu anlatmak için küçük de bir video çektim. A101 dekiler de sağolsun kırmayıp geri aldılar.

https://youtu.be/ADySYQ8x1vA

cihazı taktığınız prizde sıkıntı olabilir. priz düzgün şekilde topraklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nemre_5056

Arkadaşlar Allah Rızası için yardım edin. Tablete format attım yanlışlıkla recovery bölümünü de sildim. Driverları kurdum fakat klavye ile ekranı ayırınca otomatik olarak tablet moduna geçmek istermisiniz diye sağ altta bir ibare çıkması lazım o ibare çıkmadığı için hiçbir şekilde tabler moduna giremiyorum. Tablet modu ayarlarıda kurcaladım nafile. Hangi Sürücü veya programı kurmam gerekir lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

windows 10 tablet modu ayarları için şuraya baktın mı?

http://shiftdelete.net/windows-10-tablet-modu-nasil-acilir-62755

• Makaleyi ve benzer makelelri defalarca okudum ama bir sonuç alamadım tabletten klavyeyi ayırınca otomatik olarak tablet moduna geçmiyor teknik serviside aradım çok zayıflar teknik konularda muhtemelen sitesindeki sürücüler eksik verildi bu özelliği dokunmatik gibi aktif eden sürücüsü vardır ama şimdiye kadar hiç bi sonuç alamadım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • tennozer T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sanmıyorum ev daha iki senelik. Tek kullandığım cihaz da bu cihaz olmadı. Evde iki tane de dokunmatik telefon var. Onlara bir şey olmuyor. Zaten mesela ilk taktığında olmuyordu. Şarjı yüzde 50 ye kadar doluyor ondan sonra yapmaya başlıyordu. Herhalde adaptörün fazla ısınıp doğru akım verememesinden olabilir. Çok da geç şarj ediyordu. 4 saatin üstünde yüzde 20 den yüzde 100 e geliyordu. Zaten tabletin orta ışıkta wi-fi kullanımı 6 saat kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Bu arada bir problemim var; sanıyorum her aç-kapada cihazın MAC adresinin son 2 basamağı sürekli değişiyor. Modemi MAC filtreleme korumasıyla kullanıyorum, problem yaratıyor. Çözümü bilen veya yaşayan var mı?
    MAC adresini öğrenmek için Çalıştır programına (Win logosu+R) cmd yazın ipconfig -all yazdığınızda görünür.

Physical Address kısmına bakıyorsunuz değil mi..? Teorik olarak MAC adresinin değişmemesi lazım diye biliyorum
  • ekranı otomatik döndürme özelliği usb fare dongle (alıcısı) takılı iken devre dışı kalıyor (otg veya tam boy usb fark etmez) en azından bende öyle oluyor... sorun yaşan arkadaşlar bir bunu denesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 1 Ocak 2016; 9:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondunya

Tabletin şarj adaptörüne güvenmiyorsanız, telefonunuzun adaptörü ile micro USB girişinden şarj edebilirsiniz.

Bunu deneyen var mı oluyor mu gerçekten oradan sarj? Aleti yakmayalım. Oluyorsa süper. Powerbank ile baya iyi kombine olur.

• Denediniz mi acaba?

• Son bir kaç saattir bir sorun yaşıyorum. Tablete usb takınca ekranı otamatik çeviriyor. Daha önce böyle bir sorunum yoktu. Daha yeni şarj aleti takınca da ekran döndü. Bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

Düzenleme: Tableti uykuya bırakıp uyandirinca da ekran ters dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 1 Ocak 2016; 22:17:13 >
  • kofcu K kullanıcısına yanıt
    Elbette denedim. Cihazı aldığımdan beri kendi adaptörünü kullanmıyorum. Hep cep telefonu adaptörlerini kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B42760104

Denediniz mi acaba?
    dual boot öğrenmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderin25 -- 2 Ocak 2016; 18:14:51 >
  • bize nasıl yaptığını gösteren bi anlatım yaparsan bizde faydalanırız hangi programları yükledin nasıl yaptın falan
  • Bu tablet şuan icin alınırmı office ve nette sorf icin n11de vs sitelerde varmı acaba

• mjxlabx kullanıcısına yanıt
    Tam da söylediğin şeyleri rahatlıkla yapacağın gibi full hd filmleri de sorunsuz seyredebilirsin. Yalnız görmeden almak riskli çünkü bazıları sorunlu çıkıyor. Örneğin benimkinde ekranda bazı kılcal çizikler vardı. Yine bu forumda sorunlu çıkan ürünler olmuş, ben kılcal çizikler kullanımda rahatsız etmediği için değiştirmeyi düşünmedim ancak her tabletin sorunu böyle küçük olmayabilir.
  • bende wi10 var bazı sorunlara yardımcı olmaya calışacağım
    1-tableti sıfırladığımda ekran yan duruyordu bunu çözmek için KİONİX (sensörün markası) sitesinden driveri yükleyin
    2-pilin az gitmesi için intel hd grafik denetleyiciden güç seçeneğine gelin ve max pil ömrü yapın
    3-otomatik tablet moduna geçişi bende de olmuyor ve hiçbir yerde de bulamadım
  • belli aralıklarla işlem merkezi açılıp kapanıyor.Sebebi ne olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.